Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah ya hep eksik hissediyorum yarımmış gibi bir buçuk yıl içinde herhangi bir tedavi gördün mü?
Öyle hissetmeyin . Yarım değilsiniz yada eksik. Vakti gelmedi demekki olacak inşallah . Evet 4 5 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım. Hsg çekildi. Doktor 2 3 ay bekleyelim dedi. Bende o ara clife bitkisel macunu kullandım. Her gün düzenli olarak bir limonu 2 lt suya sıktım hep onu içtim. Onlar vesile oldu mu bilmiyorum ‍ ama çok şükür Rabbim nasip etti

Amin inşallah Allah razı olsun kuzum benim nasılsın neler yapıyorsun eslemim
Allahım sendende razı olsum meleğimmm iyiyim kuzum çok şükür her halimize öyle dolanıyodum seni gördüm bi bakayım dedim sen nasılsın bebişi büyütmüşsün maşallahhhh

Allahım sendende razı olsum meleğimmm iyiyim kuzum çok şükür her halimize öyle dolanıyodum seni gördüm bi bakayım dedim sen nasılsın bebişi büyütmüşsün maşallahhhh
Evet arkadaş cinsiyeti sorunca bildirim geldi yazayım dedim. Bende iyiyim çok şükür bebişde iyi teyzesi. Evet çok şükür büyüyor . Rabbim bu duyguyu sana isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah . Unutmadım hep dualarımdasın isteyen herkese topikdeki arkadaşlara Eslem Nana loriklorik diye dua ediyorum

Sağ salim kucağına aldığın günlerde gelsin inşallah cnm amin kuzum amin Allah razı olsun o minnoş kalbini yerim senin Rabbim duysun dualarını

ben bebek olana dek rshatlamam mumkun degıl suan okuldayım ıyıce demoralıze oldum
Valla senin bu stresinle hamile kalabilirsen bana büyük süpriz olacak canım hani dicem ki bakın stresliyken de hamile kalınabiliyormus herkes diyor ya aman kafamdan attım kaldım diye şaşıyorum

Valla senin bu stresinle hamile kalabilirsen bana büyük süpriz olacak canım hani dicem ki bakın stresliyken de hamile kalınabiliyormus herkes diyor ya aman kafamdan attım kaldım diye şaşıyorum
Ben ınanmıuorum kafadan atıp 20yıl çocuğu olmayan var hikaye bıraz
Olacaksa oluyor
Hıc takmayıp olanda var olmayanda
Takıp da aynı durum
Benim takmamam mumkun degıl fıtratım gereği.herseyı takarım.bunumu takmayacağım he taksamda birşey değişmeyecek ama yapım bu.

hergun annemı arıyorum saatlerce konuşuyorum hergun 2saat kafasını utuluyorum :’(

Taksan da takmasan da bebeğin olup olmamasını etkiler mi tartışılır ama bünyeye zarar orası kesin.. bebeğin olmasa bile daha fena hastalıklara duçar olursun mazallah sen bu meseleyi önemse olmadı profesyonel bir yardım falan al canım ayıp değil günah değil

marta esım yurtdısında olck
Martda gıttı diyorum
Sonra da sankı denesem garantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…