- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Birgün anne topiklerinde yerimiz olur inşallah kuzumBende yerımı alayım
Adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah bitanemmmmMeryem Sare
amım cnm hepimizeBirgün anne topiklerinde yerimiz olur inşallah kuzum
Öyle hissetmeyininşallah ya hep eksik hissediyorum yarımmış gibibir buçuk yıl içinde herhangi bir tedavi gördün mü?
Bi bilette bana kes o topikler içinBirgün anne topiklerinde yerimiz olur inşallah kuzum
Amin inşallahAdıyla yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah bitanemmmm
Allahım sendende razı olsum meleğimmmAmin inşallahAllah razı olsun kuzum benim nasılsın neler yapıyorsun eslemim
Evet arkadaş cinsiyeti sorunca bildirim geldi yazayım dedim. Bende iyiyim çok şükür bebişde iyi teyzesiAllahım sendende razı olsum meleğimmmiyiyim kuzum çok şükür her halimize öyle dolanıyodum seni gördüm bi bakayım dedim sen nasılsın bebişi büyütmüşsün maşallahhhh
Sağ salim kucağına aldığın günlerde gelsin inşallah cnm amin kuzum amin Allah razı olsun o minnoş kalbini yerim senin Rabbim duysun dualarınıEvet arkadaş cinsiyeti sorunca bildirim geldi yazayım dedim. Bende iyiyim çok şükür bebişde iyi teyzesi. Evet çok şükür büyüyor . Rabbim bu duyguyu sana isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah . Unutmadım hep dualarımdasın isteyen herkese topikdeki arkadaşlara Eslem Nana loriklorik diye dua ediyorum
Amin amin inşallahSağ salim kucağına aldığın günlerde gelsin inşallah cnm amin kuzum amin Allah razı olsun o minnoş kalbini yerim senin Rabbim duysun dualarını
Üzülme canım benim de yok bu aySımdı gebelık testi yaptım yıne yok
Sasırdımmı hayır
Yokcmnm olsa sılıkde olsacıkıyor gayet net yok son umuudm rahımfılmı Umarım sıkıntı çıkmazÜzülme canım benim de yok bu ayhem belki Senin vardır ama testte çıkmamıştır
İnşallah çıkmaz da rahatlarsın birazYokcmnm olsa sılıkde olsacıkıyor gayet net yok son umuudm rahımfılmı Umarım sıkıntı çıkmaz
ben bebek olana dek rshatlamam mumkun degıl suan okuldayım ıyıce demoralıze oldumİnşallah çıkmaz da rahatlarsın biraz
Valla senin bu stresinle hamile kalabilirsen bana büyük süpriz olacak canımben bebek olana dek rshatlamam mumkun degıl suan okuldayım ıyıce demoralıze oldum
Ben ınanmıuorum kafadan atıp 20yıl çocuğu olmayan var hikaye bırazValla senin bu stresinle hamile kalabilirsen bana büyük süpriz olacak canımhani dicem ki bakın stresliyken de hamile kalınabiliyormus herkes diyor ya aman kafamdan attım kaldım diye şaşıyorum
hergun annemı arıyorum saatlerce konuşuyorum hergun 2saat kafasını utuluyorum :’(Ben ınanmıuorum kafadan atıp 20yıl çocuğu olmayan var hikaye bıraz
Olacaksa oluyor
Hıc takmayıp olanda var olmayanda
Takıp da aynı durum
Benim takmamam mumkun degıl fıtratım gereği.herseyı takarım.bunumu takmayacağım he taksamda birşey değişmeyecek ama yapım bu.
marta esım yurtdısında olckBen ınanmıuorum kafadan atıp 20yıl çocuğu olmayan var hikaye bıraz
Olacaksa oluyor
Hıc takmayıp olanda var olmayanda
Takıp da aynı durum
Benim takmamam mumkun degıl fıtratım gereği.herseyı takarım.bunumu takmayacağım he taksamda birşey değişmeyecek ama yapım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?