Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun ama işte bazen öyle derinden vuruyor ki Rabbim isyana düşürmesinn..
Bi bilette bana kes o topikler için
Ah kuzum aynı ayın anneleri olur muşuz ne güzel olurdu ah tezden gelse aah ahh...

Aaa bende 3 ay clife macun kullandım sonra hsg cekildim bu ay 4. Ayım olcak.. Limonlu suya bende baslayım hem metabolizma hızlandırıcı.. Belki bu mesaj tevafuk olmustur

Doğru diyorsun ama işte bazen öyle derinden vuruyor ki Rabbim isyana düşürmesinn..

Ah kuzum aynı ayın anneleri olur muşuz ne güzel olurdu ah tezden gelse aah ahh...
Gelir rabbim dilesin istesin yeterki hamile olduğum zaman benim hiç umudum yoktu. Bı belirti bekliyodum belki oda olmadı kesin yok gene dedim ilişkiden 10 gün sonra falan gebelik testi yaptım çok aşırı silik bı çizgi çıktı çok zor görünen gölge gibi. İnanmadım hayır dedim aklım benimle oyun oynuyo gebelik yok. Bütün ağir işleri yaptım köyde traktöre bindim ağır kaldırdım. Ama o ay goguslerde büyüme olmuştu benim gömleğin dugmesi zor kapanıyordu. Gene gebeliğe vermedim çünkü hiç beklemiyodum. Sonra üç gün gecikmem oldu stresten heralde gebelik hayalleri kurmaktan oluyo bunlar dedim bide koydeym gebelik testi de yapamicam ama meraktan ölüyorum ya varsa diye. Üç gün gecikti o zamanlar da sarı renkte akıntım oldu sürekli şimdiye kadar hiç öyle bisey yaşamamıştım gecikse bile akıntım olmazdı. Bel ağrılarım oldu gecikince kasik bel ikiside. Dış gebelik geçirdim bide umudum yoktu hiç akışına bırakmıştım artık olacağı varsa zaten olacak diyodum. Demem o ki olacak inşallah bizim mesela 2. Yılda dis gebelik oldu 3. Yılda gebelik yasadim anca hani bianda oluvermiyo olanların oluyo da ona bende sasiriyom nasıl oluyo diye rabbim herkese o beklemeden olanların sansindan versin o ay çok kabak cekirdegi yedim o yumurtlamaya yardımcı oluyomuş keçi boynuzu pekmezi içiyodum arada bide folik asidi baslamistim. İnşallah rabbim tez zamanda sevindirsin sizi de

Valla İnşallah bizi de bulur bir an önce bu bebişler ne akıl kaldı daha ne gözyaşı hiç çift çizgi görmedim bakalım sağlıkla ne zaman nasip olur. Bazen diyorum Allah büyük ne yazmışsa o olacak boşa hırpalıyorum kendimi bazen de insanın elinde değil hiç olmayacak gibi hissediyorum o his zaten paramparça ediyor insanı. Stresten hasta olacağım diye korkuyorum ama stres yapmamak elimde değil. Rabbim önce bedenimize sağlık versin bizim sağlıklı olmamız lazım ki bebiş gelsin.
Siz de bebeğinizi sağlıcakla alın inşallah kucağınıza

amım cnm enkısa zamanda ınşallah

Aminnn canım inşallah ne kadar oldu evleneli ne zamnadir bebek dusunuyosunuz

İyi akşamlar öncelikle.icimden geldi yazmak.ilk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 29 ay sonra tüp bebek ile nasip oldu.ikiz bebeklere.tabi o aylar çok daha uzun gibiydi.herkes kafandan cikardigim ay oldu diyordu ama ne mümkün çevrende herkesin olurken senin olmamasi aklımda olmasına sebep oluyordu. erken doğumla kızlarım oldu ama birini 15 günlük Ken kaybettim.biri çok şükür saglikla büyüyor.daha sonra kendimi toparlayınca çok korunmayalim zaten zor oluyor dedik 36 aya yakın korunmadik .bu sefer yavrum var diye çok takmadım kafaya da elimden geleni herşeyi yaparak Rabbime bıraktım olsa da olmasa da diyerek.En iyi bilene... Ve sonuç dualar sonucu hamilelik nasip oldu.sebepsiz infertilite teşhisi idi .en son diyeceğim kafadan atılmıyor ama gerçekten Allah'a dayanıp guvenince nasip oluyor inşallah. Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aminn canım bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah. Kaybettiğin miniğin için üzgünüm çevre insanı mahvediyor asla yardımcı olmuyor maalesef ben de stres yapmak istemem elbet ama elde değil. Dualarında bizleri unutma olur mu

Her daim tüm isteyenlere dua ediyorum çünkü o yoldan geçtim gerçekten zor geliyor.Ama Rabbim beterinden korusun. Gerçekten sınav .hakkıyla gecebilmeyi nasip etsin.iyi geceler

Selam kızlar,

Şuraya ilişeyim. Konuyu takipteyim.
3 yıldır uğraşıyoruz bunun son senesi 5 aşılamam negatif. Doktor tüp bebek dedi ama daha beklemek istiyorum.
Belki normal nasip olur. Çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…