Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23u gidicem zaten de internetten düşük olabilir diye okudum bu ay hsg cekilmistim
Düşük olunca kanama yoğun olur ama rengi koyu kırmızı ve tonları olur diye biliyorum. Genelden köyü yeşil enfeksiyondan kaynaklı oluyor. Benim bir ara koyu yeşil kahve tonları oldu gidince doktora yoğun enfeksiyon demişti

Ya hayırla sağlıkla gelsin inşallah .
İlk zamanlar çok kötüydüm çok şükür şimdilerde biraz iyiyim bugün 14+1 olduk doktorumuz kızgibi dedi. Bakalım 1ay sonra tam kesinleşir dedi
Benim de baya ilk 3 buçuk ay belki bulantım devam etti 4. Ayda rahatladım sukur. O zaman seninki de prenses sağlıkla gelirler inşallah. Fazla kilo alımı iştah fazlalığı olmadı bende niye bilmem senin nasıl kilo iştah durumun gülüm

Amin inşallah evet prenses. Ben 53 54 kiloyla hamile kaldım halen aynı değişen bir şey yok. İlk zamanlar bulantı tiksintiden sonra iştahım baya kapandı şimdi yiyorum ama bir kaç lokma da tıkanıyorum. Canım bir şey istemiyor. Sadece yemek için yiyorum

Ben 51 ile başladım şimdi 54 oldum fazla kilo almicam heralde aserme falan da yok öyle abartı bı şekilde

İlk iki gün koyu kirmizi pihtili falandi 3cu gün kahverengi siyah oldu bu gün 4cu gün bu gün de haki tonlarda gibi

Ben 51 ile başladım şimdi 54 oldum fazla kilo almicam heralde aserme falan da yok öyle abartı bı şekilde
Demek ki aynıyız. Bende de durumlar aynı az bir kiloyla doğuma gideriz ne güzel kilo verme derdimiz olmaz. Göbeğim hiç yok hamileyim kaç haftalık diye sorduklarında 14 diyince inanmadılar bugün

Vay be bu topikte dertleşenlerin neredeyse hepsi hamile kalmıs, ben de bir iki bi şey yazayım da belki bana da bulaşır
Bizde de sebepsiz belası var kızlar ve 17 ay oldu beklemedeyim ya sabır ya nasip ....

Vay be bu topikte dertleşenlerin neredeyse hepsi hamile kalmıs, ben de bir iki bi şey yazayım da belki bana da bulaşır
Bizde de sebepsiz belası var kızlar ve 17 ay oldu beklemedeyim ya sabır ya nasip ....
Kesinlikle katılıyorum bizede bulaşsa keşke
Topik sahibi M Melegim15 doğal yollamı gebelik oldu

Yaaaa hamilelik imzasını yeni gördüm çok çok çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cok tesekkir ederim canim. unutmustum yazistiklarimizi, geri dondum tekrar okudum kimdi bu diye, ve hatirladim evet ikimizinki de ayni ay tutmuş. 3,31cikan deger 1hafta sonra 590 oldu cok sukur. hemen hemen ayni gidiyoruz. Rabbim tum isteyenlere versin

Demek ki aynıyız. Bende de durumlar aynı az bir kiloyla doğuma gideriz ne güzel kilo verme derdimiz olmaz. Göbeğim hiç yok hamileyim kaç haftalık diye sorduklarında 14 diyince inanmadılar bugün
Bakalım hayırlısı gülüm bende 21. Haftalık olduk hic belli değil dıyolar karin yok hiç dıyolar ne yapalım böyle olacak demekki

Evet ya hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah çok istemiştim o zaman hamile kalmanı 3 çıktı deyince içimde bir umut vardı çok şükür

Kesinlikle katılıyorum bizede bulaşsa keşke
Topik sahibi M Melegim15 doğal yollamı gebelik oldu
Sizde gebe kalacaksınız inşallah evet doğal yolla o ay herhangi bir tedavi uygulandım aşılamaya karar vermiştik bende o ay dinlemek kafa dağıtmak için tamamen unutmuştum çok şükür vakti gelmişti demekki Rabbim nasip etti

Çok şükür, sağlıkla kucağınıza alın, evlendikten kaç zaman sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…