Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S shemss678 kendimi tamamen aşılamaya hazırlamıştım. Sonra yumurtlamaya göre bat 8 Ekim e denk geliyordu. Çok şükür oldu işte darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla sana da
ne kadar guzel bir haber. cok mutlu oldum. umudun bitdiyi yerde umut olmus size. darisi tum isteyenlerin basina

M Melegim15 benimde bu ay ona benzer birseyim oldu. yumurtlamayi gormedim bu ay. biraz da rahatsizdim. sat 29agustos. 18eylulde bata 10gun kala kahverengi akintim oldu 5gun. fakat gunumde adet olmadim. 33 35gun oldugum da olurdu ama bu ay 40ci gun.gelen giden yok. 26eylul yani bata 3gun kala akintim oldu fakat yumurta aki gibi goremedim. sadece o gunu degerlendirdim. test yapiyorum negativ. 29agustosdan hesaplarsam varsa cikardi. 26sindan hesab yapinca 11ci gunum. 26si tutmasi ihtimali cok az gibi geliyor bana. ama bat niye gelmiyor anlamiyorum. yarin kan testi yaptiricam doktora gidicem. bakalim ne diyecek

Git canım kan testi en doğrusunu verir. Antibiyotik kullandın mı. Beni haberdar et. Merak ederim seni

Git canım kan testi en doğrusunu verir. Antibiyotik kullandın mı. Beni haberdar et. Merak ederim seni
gittim bugun doktora. bhcg 3.31 cikti. yani 5in altinda. gebelik yok. ultrasonda doktor bakti kist yok ovulyasyon sol tarafda olmuş endometri 10mm. gec catlamis yumurtam. fakat malesef tek ilişki 26eylulde oldu. o gun olduysa belki tutar fakat cok duşuk şans. doktor 1hafta bekle bat gelmezse idrar testini tekrar yap dedi. bakalim hayirlisi

Merhaba, bizde de sebepsiz infertilite vardı eşimin de benim de her şey normaldi hsg çektirdik normal... hsgden sonra aşılama denendi olmadı, tüp bebek denedik olmadı ilk deneme... sonra doktorum histeroskopi yapalım dedi histeroskopi yaptıktan bir ay sonra tekrar tüp bebek tedavisi gördüm öyle hamile kaldım çok şükür. aklından cıkardğn an hamile kalıyorsun laflarına giremiyorum çünkü ben ve benim gibiler için bu aklından çıkaracağın ya da çıkarabileceğin bir şey değil... ben şahsen çıkaramıyordum. ama yaşın genç ve buna güven... eninde sonunda olacak inşallah öyle düşün.. belki beklesem kendiliğinden olacaktı ama ne kadar bekleyeceğimi bilemediğim ve sürekli her ay adet olduğumda yaşadığım çöküntü sebebiyle bir an önce tedaviye başlamak istedim ben

Bakalım hayırlısı belki o gün tutmuştur. Hayırlı haberler alırsın inşallah

Dün kan verdim sonuç pozitif . Çok şükür.17 ay sonra geldi meleğim. Kimine göre az bir zaman ama ben çok yıprandım. Her insanın karakteri farklı ben çok duygusalım. Bu ay yoğunluktan tamamen unuttum. Çok şükür bu ay oldu. Senin de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bekleyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuştursun tüm hamileleri bebeklerine:) olmayanlara da en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuştursun tüm hamileleri bebeklerine:) olmayanlara da en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...
Amin Allah razı olsun . İnşallah hayırlısıyla sağlıkla doğum yaparız. Rabbim isteyen herkese de bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın

Yaaaa hamilelik imzasını yeni gördüm çok çok çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam kizlar regl kaninin siyah grimsi haki yesilimsi gelmesi ne anlama gelir yaşayan oldumu bu durumu

Kuzum nasılsın bebiş nasıl.
Cinsiyetini öğrendin mi
Öğrendim gülüm sen öğrendin mi doktor benimkini 16. Haftada tahminde bulunmuştu kız gibi demişti kesinleşti kızımız olacak inşallah Allah nasip ederse. Sen öğrendin mi şükür şimdilik herşey yolunda senin nasıl gidiyo : )

Ya hayırla sağlıkla gelsin inşallah .
İlk zamanlar çok kötüydüm çok şükür şimdilerde biraz iyiyim bugün 14+1 olduk doktorumuz kızgibi dedi. Bakalım 1ay sonra tam kesinleşir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…