Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde benim suan normal yoldanya cok merak eidyorum yumirtam dollenmiyimu tuutnamiuomi
Enbuyuk kokrum ya dollenmezse ozman caresi yokmu
Encok dollenememesinden korkuyorum
Döllenmemesi spermle alakalı bir durumdur herhalde diye düşünüyorum. Gerçi bayanın da sebepsiz infertilite imiş morfoloji hız sorunları yok demek ki. Allah’ın takdiri işte elimizden tevekkülden başka ne gelir

amenna
Ama suan iicmizde nevar noluyor bilmiyoruz ya ozamana biizmki tutunamiuirmu

Cnm ben buay rhaim filmi ckeulcm sonra ağustosa kadarolmazsa tube gircm
Birde tutunamadi dedinya neden rhaimdemi sorun var onanediyir doktorlar yolu yokmu
Tutunamadı hadi yallahmi dyorlar
Rahimde sorun yok hersey normal olmasina ragmen olmadi yok oyle yollamiyor tabi vitaminler oneriyo bi kac kan testi istiyor

Elbet zor bebek için katlanıyoruz ama abartılacak bi durum yok korkma sonunda kavuşacağın mucizeyi düşün

Sıkıntı yok cnm tüp bebekte pozitifi gördüm cnm sevincim 3 gün sürdü kimyasal oldu
Ben doğal yolla sandm, üzülme bir daha olur diyecektim ama yine ayno şeyi söylüyorum bir daha pozitif olur ve sağlıkla olur inşallah
Sebebsizmi sizin ki?

Ben doğal yolla sandm, üzülme bir daha olur diyecektim ama yine ayno şeyi söylüyorum bir daha pozitif olur ve sağlıkla olur inşallah
Sebebsizmi sizin ki?
Yok kuzum nerde 3.5 yıldır doğal yolla hiçbir sonuç elde edemedim inşallahhh cnm Allahım büyük nasip eder inşallah sağlıklı olarak evet sebepsiz en zor olanlardan biri

Yok kuzum nerde 3.5 yıldır doğal yolla hiçbir sonuç elde edemedim inşallahhh cnm Allahım büyük nasip eder inşallah sağlıklı olarak evet sebepsiz en zor olanlardan biri
Sebebsiz olsa derttttt
Sebebli olsa dertttt
Bizimde erkek infertilitesi gram oynamıyor gram değişmiyor...
Ve tüp bebek bile yapılmıyor

Sebebsiz olsa derttttt
Sebebli olsa dertttt
Bizimde erkek infertilitesi gram oynamıyor gram değişmiyor...
Ve tüp bebek bile yapılmıyor
Allahtan ümit kesilmez kuzum ummadığınız anda yeşillenir umarım hayatınız evlatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…