- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Döllenmemesi spermle alakalı bir durumdur herhalde diye düşünüyorum. Gerçi bayanın da sebepsiz infertilite imiş morfoloji hız sorunları yok demek ki. Allah’ın takdiri işte elimizden tevekkülden başka ne gelirnormalde benim suan normal yoldanya cok merak eidyorum yumirtam dollenmiyimu tuutnamiuomi
Enbuyuk kokrum ya dollenmezse ozman caresi yokmu
Encok dollenememesinden korkuyorum
amennaDöllenmemesi spermle alakalı bir durumdur herhalde diye düşünüyorum. Gerçi bayanın da sebepsiz infertilite imiş morfoloji hız sorunları yok demek ki. Allah’ın takdiri işte elimizden tevekkülden başka ne gelir
Rahimde sorun yok hersey normal olmasina ragmen olmadi yok oyle yollamiyor tabi vitaminler oneriyo bi kac kan testi istiyorCnm ben buay rhaim filmi ckeulcm sonra ağustosa kadarolmazsa tube gircm
Birde tutunamadi dedinya neden rhaimdemi sorun var onanediyir doktorlar yolu yokmu
Tutunamadı hadi yallahmi dyorlar
rabbim yardımcımız olsun zor sureclerRahimde sorun yok hersey normal olmasina ragmen olmadi yok oyle yollamiyor tabi vitaminler oneriyo bi kac kan testi istiyor
Amin canim aminrabbim yardımcımız olsun zor surecler
Elbet zor bebek için katlanıyoruz ama abartılacak bi durum yok korkma sonunda kavuşacağın mucizeyi düşünTüp bebek deneyen arkadaşlarım benim gözümü bira z korkutuyor bu tüp bebek işi. Tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz? Zorlu bir süreç mi bünye çok yan etki yaşıyor mu mesela? Bir de ben il dışında yaptırmak zorunda kalacağım. Takipler falan nasıl yapılır iğne verilirse yumurta gelişimi için onu yaşadığım yerde yaptırabilir miyim kafamda bunlar var...
İnşallah inşallah hepimiz kavuşalım Allah kucaklarımızı doldursun en güzel şekilde en güzel zamanda canımElbet zor bebek için katlanıyoruz ama abartılacak bi durum yok korkma sonunda kavuşacağın mucizeyi düşün
İnşâllah cnm tedavi sürecinde misinİnşallah inşallah hepimiz kavuşalım Allah kucaklarımızı doldursun en güzel şekilde en güzel zamanda canım
Ben şuan klomen kullanıyorum da sonuç alamıyorum. Sırayla aşılama tüp deneyeceğizİnşâllah cnm tedavi sürecinde misin
Probleminiz ney cnm ne kadardır istiyordun inşallahhh çok uğraşmadan kavuşursunBen şuan klomen kullanıyorum da sonuç alamıyorum. Sırayla aşılama tüp deneyeceğiz
Sıkıntı yok cnm tüp bebekte pozitifi gördüm cnm sevincim 3 gün sürdü kimyasal oldu
Ben doğal yolla sandm, üzülme bir daha olur diyecektim ama yine ayno şeyi söylüyorum bir daha pozitif olur ve sağlıkla olur inşallahSıkıntı yok cnm tüp bebekte pozitifi gördüm cnm sevincim 3 gün sürdü kimyasal oldu
Yok kuzum nerde 3.5 yıldır doğal yolla hiçbir sonuç elde edemedim inşallahhh cnm Allahım büyük nasip eder inşallah sağlıklı olarak evet sebepsiz en zor olanlardan biriBen doğal yolla sandm, üzülme bir daha olur diyecektim ama yine ayno şeyi söylüyorum bir daha pozitif olur ve sağlıkla olur inşallah
Sebebsizmi sizin ki?
Sebebsiz olsa dertttttYok kuzum nerde 3.5 yıldır doğal yolla hiçbir sonuç elde edemedim inşallahhh cnm Allahım büyük nasip eder inşallah sağlıklı olarak evet sebepsiz en zor olanlardan biri
Problem görünmüyor şuan sebepsiz denildi. Hsg bile çekildim. 1,5 seneyi geçtiProbleminiz ney cnm ne kadardır istiyordun inşallahhh çok uğraşmadan kavuşursun
Sayı mı az neden tüp bile yapılamıyor anlamadımSebebsiz olsa derttttt
Sebebli olsa dertttt
Bizimde erkek infertilitesi gram oynamıyor gram değişmiyor...
Ve tüp bebek bile yapılmıyor
Sayı azSayı mı az neden tüp bile yapılamıyor anlamadım
Allahtan ümit kesilmez kuzum ummadığınız anda yeşillenir umarım hayatınız evlatlaSebebsiz olsa derttttt
Sebebli olsa dertttt
Bizimde erkek infertilitesi gram oynamıyor gram değişmiyor...
Ve tüp bebek bile yapılmıyor
Hepimizin inşallah hayırlısı ileAllahtan ümit kesilmez kuzum ummadığınız anda yeşillenir umarım hayatınız evlatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?