Amin inşallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinNe güzel, nasıl da özendim ya. Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah. Ama bizim sebepsiz infertilite değil,eşim azosperm 9 yıldır bebek hasreti çekiyoruz ama şükürler olsun şu anda eşim tedavi görüyor. İnşallah biz de sizin gibi mutlu sona ulaşırız hayırlısı ile.
Maşallah Allah size bağışlasın. İnşallah tez zamanda ikincisinde kucağınıza almayı nasip etsin.İlk evlendiğimde 20 ay korunmadım.1.sene sonunda şeker ilacı kullandım. Yine kalmadım. Olursa olur diyordum hep . 12 kilo vermiştim diyete devam ederken hamile kaldığımı öğrendim.şimdi kocaman oldu :) ikinci çocuk içinde 1 senedir tedavi görüyorum.sıkıntımız yok ama olmadı.
amin inşalllah sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin sizin içinde dua edeceğim Allah yardımcınız olsunÇok sevindim sizin adınıza. Mesajınızı okurken gözlerim dolu dolu oldu. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzel duanız içinde Allah razı olsun. Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olur bunu biliyorum ama hastalık döneminde hormonlar sıkıntı işte
Yani insan bazen okadar kötüsünü düşünüyor ki .Ben o sıralar ya tüp bebek te olmazsa diye çok karamsarlığa kapıldım bırak kendiliğinden olmayı.Sadece sabır .Zamanı gelince şok oluyorsun hiç beklemediğin anda görüyorsun o çift çizgiyi.Bide bak ben iki kere aşılama yaptırdım .Doktor herşey mükemmel yumurta sperm çok iyi demesine rağmen tutmadı.Aynen bende etrafındakilerin hayatı dilediğin gibi yaşa rahat rahat gez uyu bu günleri çok arayacaksın sözlerine çok sinir oluyorum artık. Yaşamayan bilemez siz hemen isteyince oldu diyorum olacağının garantisi yok deyip daha da üzülüyorum
Ne güzel, nasıl da özendim ya. Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah. Ama bizim sebepsiz infertilite değil,eşim azosperm 9 yıldır bebek hasreti çekiyoruz ama şükürler olsun şu anda eşim tedavi görüyor. İnşallah biz de sizin gibi mutlu sona ulaşırız hayırlısı ile.
Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
Aynen iyi bir doktora denk gelmek önemli. İnşallah en kısa zamanda ikimizde bebeklerimizi kucağımıza alırızInsallah en kisa zamanda beklediğiniz bebeginiz gelir..
7 senelik evliyim..
ilk evlendigim zamanlar neden nicin diye cvp ariyodum..tedaviler boşuna tedaviler..iyi bir dr bul ve guzelce takibini yaptır..
bende sonuç şöyleki tup bebeğe karar verdik
Maşallah Allah bağışlasın. darısı biz hamile kalmak isteyenlereBana da takma takmayinca olur diyordu herkes sallamiyordum. 7 8 ay denedim ovulasyon gunu cart curt olmadi sonra ara vereyim dedim diyete basladm hic bisi takip etmedim o ay hamile kaldim
Maşallah böyle güzel msjlar okuyunca umut oluyor. Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah. Gerçekten beklemek zor ve yıpratıcıCanım tam 16 ay bekledim bende mucizemiaynı senin anlattığın gibi hiç bir sebep yoktu klomen femara hsg hepsini denedik artık olmucak böyle aşılama yapalım dedim ve adet olunca gideceğim bi doktorla ön görüşme için randevu aldım , randevu günümüz geldi hadi gitmeden bi test yapayım dedim çünkü tam adet günümdü o kadar umutsuz yaptım ki testi kopkoyu çift çizgi görünce şok oldum birde onun öncesinde 1 buçuk ay bi iş serüvenim oldu sanırım hem çalışmak hem aşılamaya odaklanmak dikkatimi dağıttı yoksa asla düşünmeden olmuyor, adet öncesi o stres ağlamalar bunları hep yaşadım ve takma diyen insanlara anlam veremem çünkü insanın elinde değil. İnş tez zamanda sende alırsın güzel haberi canım rabbim kimseyi bekletmesin çok zor çünkü
Allah'ım o mutluluğu heyecanı ben gibi bekleyen herkese nasip etsinYani insan bazen okadar kötüsünü düşünüyor ki .Ben o sıralar ya tüp bebek te olmazsa diye çok karamsarlığa kapıldım bırak kendiliğinden olmayı.Sadece sabır .Zamanı gelince şok oluyorsun hiç beklemediğin anda görüyorsun o çift çizgiyi.Bide bak ben iki kere aşılama yaptırdım .Doktor herşey mükemmel yumurta sperm çok iyi demesine rağmen tutmadı.
Amin inşallahRabbim çabaları boş çevirmesin inşallh.Tedaviye başlamakta bi aşama .Sonrası kendiliğinden geliyor .
Seni cok iyi anliyorum malesef iki yildir ayni hasreti bizde cekiyoruz esimle.. biz dusunmeye basladiktan 4 ay sonra gebe kaldim ama malesef dusukle sonuclandi. findiklar bademler cevizler ballar okunmus hurmalar medineden elmalar kürler neler neler inanin anlat anlat bitmez. Doktorumuz bir sebep goremiyor ama yok olmuyor. Evet malesef kafadan atmak cok zor ama zaman sizi bunada alistiriyor ben bundan belki bi 6 ay oncesi gittigim bebekli her ortamda gozlerim doluyor o anin ambiyansina uyum saglayamiyordum eve geliyor saatler ce agliyor bazen esimle derleserek goz yasi dokuyor dua ediyordum .. ama bir vakti var ve nasip olmuyor iste .. simdi daha da duruldum buda bizim imtihanimiz inanin cevrenize bi bakin dertsiz kimseyi goremezsiniz varsada sezdirmiyor kendi icinde yasiyordur. Kiminin imtihani saglik kiminin para ,evlat, ana ,baba kiminin bizler gibi bebek hasreti bunlari dusunerek kendinizi durultmaya calisin .. dertlesecek dostlar edinin yada esinizle bunlari surekli konusup rahatlayin . Goreceksiniz zaman size bunlari alistiracak ve her gecen gun bi onceki gunden daha farkli bakacaksiniz bu duruma. Zaman herseyin ilaci umarim siz ve ben gibi kim varsa kucaklari melekleriyle dolsun. Vuslat vakti tez olsun ..Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
Allah razı olsun güzel dua'larınız için sağolun.Rabbim çabaları boş çevirmesin inşallh.Tedaviye başlamakta bi aşama .Sonrası kendiliğinden geliyor .
Öyle sadece eşimle konuşup dertleşmeye başladım. Diğerlerinin beni anlamadığını düşündüğüm için artık onlara bir şeyler söylemiyorum. Evet vakti var bunu biliyorum ama işte sizinde dediğiniz gibi bebekli her ortamda çok kötü oluyorum. Biz çok çok yakın 3 arkadaş aynı zamanda evlendik ikisininde bebeği oldu benim olmayınca bir iki konuştuk şimdi onlarla da konuşmaktan vazgeçtim çünkü onların beni anlaması imkansız. Benimle birlikte evlenen benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu bunlar çok daha kötü yapıyor. İşte sizinde dediğiniz gibi buda bizlerin imtihanı. Amin inşallah biz gibi bebek bekleyen herkesin evine Rabbim mesleklerini göndersinSeni cok iyi anliyorum malesef iki yildir ayni hasreti bizde cekiyoruz esimle.. biz dusunmeye basladiktan 4 ay sonra gebe kaldim ama malesef dusukle sonuclandi. findiklar bademler cevizler ballar okunmus hurmalar medineden elmalar kürler neler neler inanin anlat anlat bitmez. Doktorumuz bir sebep goremiyor ama yok olmuyor. Evet malesef kafadan atmak cok zor ama zaman sizi bunada alistiriyor ben bundan belki bi 6 ay oncesi gittigim bebekli her ortamda gozlerim doluyor o anin ambiyansina uyum saglayamiyordum eve geliyor saatler ce agliyor bazen esimle derleserek goz yasi dokuyor dua ediyordum .. ama bir vakti var ve nasip olmuyor iste .. simdi daha da duruldum buda bizim imtihanimiz inanin cevrenize bi bakin dertsiz kimseyi goremezsiniz varsada sezdirmiyor kendi icinde yasiyordur. Kiminin imtihani saglik kiminin para ,evlat, ana ,baba kiminin bizler gibi bebek hasreti bunlari dusunerek kendinizi durultmaya calisin .. dertlesecek dostlar edinin yada esinizle bunlari surekli konusup rahatlayin . Goreceksiniz zaman size bunlari alistiracak ve her gecen gun bi onceki gunden daha farkli bakacaksiniz bu duruma. Zaman herseyin ilaci umarim siz ve ben gibi kim varsa kucaklari melekleriyle dolsun. Vuslat vakti tez olsun ..
Cok benziyor hikayelerimiz sizinle birde melegim diye kayitli arkadasla. Bizde 2 yil olacak evleneli 10 ay dusunmedim bebek. Dusunmeye basladigimizin 7. Ayinda hamilelik olmuş ama ben farkinda degildim artık fazla dusunmeyeye kendimi dinlememeye calisiyordum o ay. Adetim 3 gun gecikmesine ragmen test bile yapmak istemedim ama sonra belki vardir dedim. Test yaptim ikinci cizgi silikte olsa vardi simdiye kadar onu da gormemistim. Kan verdim degedim 360 çıktı ama o esnada kanamamda vardi aynı adet kanamasi gibi belki ustune gorme oluyodur dedim. Sonra kadin doğuma gittik ultrasondan bakti kese falan yok gene kan testi yapalim dedi 730 falan di deger takibe basladi doktor her gidisimizde kese gozukmuyo hcg yuksek cikiyodu son ana kadar dua ettim ama olmadi dis gebelikle sonlandi ilk gebeligim. Doktor 3 ay korunun dedi korunma suremiz bitti. Dusunmeye baslayali 2. ci ay şimdi. Gene her ay beklentiler basladi kendimi dinlemeye calismalar gecen ay belki bir ay boyunca midemi bulandirdim resmen sonuc erken gelen regli. Ayni sekilde hamile arkadaşları gorunce hamilelik haberlerini duyunca üzülmeler cok zor bi süreç inşallah tez zamanda bizlerde anne oluruz fazla yıpranmadan.Seni cok iyi anliyorum malesef iki yildir ayni hasreti bizde cekiyoruz esimle.. biz dusunmeye basladiktan 4 ay sonra gebe kaldim ama malesef dusukle sonuclandi. findiklar bademler cevizler ballar okunmus hurmalar medineden elmalar kürler neler neler inanin anlat anlat bitmez. Doktorumuz bir sebep goremiyor ama yok olmuyor. Evet malesef kafadan atmak cok zor ama zaman sizi bunada alistiriyor ben bundan belki bi 6 ay oncesi gittigim bebekli her ortamda gozlerim doluyor o anin ambiyansina uyum saglayamiyordum eve geliyor saatler ce agliyor bazen esimle derleserek goz yasi dokuyor dua ediyordum .. ama bir vakti var ve nasip olmuyor iste .. simdi daha da duruldum buda bizim imtihanimiz inanin cevrenize bi bakin dertsiz kimseyi goremezsiniz varsada sezdirmiyor kendi icinde yasiyordur. Kiminin imtihani saglik kiminin para ,evlat, ana ,baba kiminin bizler gibi bebek hasreti bunlari dusunerek kendinizi durultmaya calisin .. dertlesecek dostlar edinin yada esinizle bunlari surekli konusup rahatlayin . Goreceksiniz zaman size bunlari alistiracak ve her gecen gun bi onceki gunden daha farkli bakacaksiniz bu duruma. Zaman herseyin ilaci umarim siz ve ben gibi kim varsa kucaklari melekleriyle dolsun. Vuslat vakti tez olsun ..
Bende 27 yasinda ve iki yil olacak evleneli nerdeyse ekimde tam 2 yil olacak gülüm. Ilk gebeligim malesef dis gebelikle sonuclandi tekrar basladik düşünmeye bu ikinci ay olacak. Ayni şeyleri her seferinde bende yaşıyorum adet gelince aglamalar hamileleri hamilelik haberlerini duyunca uzulmeler. Adet oldugum gun depresyona giriyorum kendime gelemiyorum uykuya veriyorum kendimi. Dusunememek uzulmemek için. Hsge temiz çıktıysa tasalanma inşallah olur Bizim de birgun bebeklerimiz. Bende hsg düşünüyorum ama korkuyorum aci olur mu diye. Dis gebelikte geçirince tuplerin durumunu merak ediyorum çünküArkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Hsg yi özel hastanede anestezi alarak çektirdim 15 dakikalık bir işlem sonrasında çok çok hafif kasıklarımda ağrı oldu adet zamanı gibi. 2 3 gün hafif lekelenme. Geçti gitti başka bir şey yaşamadım. Doktorum çok umutluydu beni de umutlandırdı hsg sonrası hamile kalma şansını yüksek diye ama maalesef hsg çekileli 4 ay oldu ama tık yokBende 27 yasinda ve iki yil olacak evleneli nerdeyse ekimde tam 2 yil olacak gülüm. Ilk gebeligim malesef dis gebelikle sonuclandi tekrar basladik düşünmeye bu ikinci ay olacak. Ayni şeyleri her seferinde bende yaşıyorum adet gelince aglamalar hamileleri hamilelik haberlerini duyunca uzulmeler. Adet oldugum gun depresyona giriyorum kendime gelemiyorum uykuya veriyorum kendimi. Dusunememek uzulmemek için. Hsge temiz çıktıysa tasalanma inşallah olur Bizim de birgun bebeklerimiz. Bende hsg düşünüyorum ama korkuyorum aci olur mu diye. Dis gebelikte geçirince tuplerin durumunu merak ediyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?