- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Bugunler de bekliyorum günümü canım. Dongum 32 yada 31 oluyodu gecen ay 27 oldu. Bugün tam 32. Günüm kasik ağrılarım bel ağrılarım var. Hamilelikten yana umudum yok gülüm hiç. Bu ay düzenli bi iliski de olmadı ama. Esim adet olana kadar umidini kaybetme diyor. Allah razi olsun mesajin beni çok mutlu etti. Sende durumlar ne bat ne zaman canimDila elif yilmaz günaydın canım nasılsın ne yaptın bat tarihi ne zamandı
Bu adet gununun stresi yetiyor bana. Gelceksen hemen gel beni gecikipte umutlandirma sakin diyorumDila elif yilmaz günaydın canım nasılsın ne yaptın bat tarihi ne zamandı
Aynen adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde. Hiç test falan yaptın mı. Benim bat tarihi döngüme göre 28 Ağustos ama yumurtlamam erken oldu bu ay yumurtlamaya göre 10.günum bugünBugunler de bekliyorum günümü canım. Dongum 32 yada 31 oluyodu gecen ay 27 oldu. Bugün tam 32. Günüm kasik ağrılarım bel ağrılarım var. Hamilelikten yana umudum yok gülüm hiç. Bu ay düzenli bi iliski de olmadı ama. Esim adet olana kadar umidini kaybetme diyor. Allah razi olsun mesajin beni çok mutlu etti. Sende durumlar ne bat ne zaman canim
Aynen bende geciksin istemiyorum eğer gebelik olmadıysa hemen adet olsun istiyorum.Bu adet gununun stresi yetiyor bana. Gelceksen hemen gel beni gecikipte umutlandirma sakin diyorum
Bana bir ümit oldunuz. Ben sizden 3 yaş büyüğüm. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Bu sene tup bebek denemem oldu ama yumurtalarım verdikleri ilaçlarla büyümedi. Yaş yüzünden doktorlar çok olumlu konuşmuyor. Bu da inanmadiklari bir isi yaptıklarını hissettirdi bana. O yuzden tup bebek tedavisine de inancim kalmadı vazgeçtim. Isim mucizeye kaldı. Dua ediyorum kendime ve herkese...merhaba, hiç merak etmeyin yaşınız genç ve eminol sende hamile kalacaksın. bak ben 40 yaşındayım iki yıldır evliyim ve eşimde bende sorun yok herşey normal ama olmuyordu. 6ay yumurta iyileştirme bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım. tüp tuttu ama 6.haftada düşük oldu ve üç ay sonrası vajinada ağrı kaşıntı için doktora gittim hamile çıktım ultrasonda kese vardı bu hafta kalp atışını dinledik be şuan 7haftalık hamileyim. Allahıma hamdolsun şükürler olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sağlıklı bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallahsenin içinde Allahtan diliyorum enyakın zamanda güzel haberi alırsın inşallah. üzülme kafaya takma biliyorum hep böyle derler ve insanın elinde değil bende öyleydim tam bıraktım nasılsa olmuyor dedim adet olunca tekrar tüp için başvuracaktım ama bak hamile kalmışım. Allahım isteyen herkese versin yarabbim benimde bebeğimi korusun bize bağışlasın. bütün anne adaylarının inşallah..
Benmde hep aklmda sabah uyanyrm aklmda akşam uyuyorum hep üzülerek başımı yastığa koyuyorum. Bide çevremde en yaknlarm hamile eltim ikiz doğurdu benden sonra gelen eltim karnı burnunda görümcem benden sonra evlendi bebeği 7 aylık kucağında. Evren bana karşı 2 yıldır olmuyor varsa bi teselli bana verin olacak deyin kafayı yicem bu gidişle yardm er AllahmmmAllah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah
Yalnız şu akıldan çıkarıp,atma meselesi nasıl oluyor ben hiç beceremiyorum doğrusu, bir dakika düşünmeden duramıyorum sürekli aklımda. Siz bunu nasıl başardınız ?
Benmde inadına geçen ay tam 30 gün çekti normalde 26 27 en geç 28 gün çekerdi adetim. Kendi vücudum bile bana karşıAynen bende geciksin istemiyorum eğer gebelik olmadıysa hemen adet olsun istiyorum.
Benim göğüslerim hafif hafif ağrıyor. Sanki şimdi adet olacakmışım gibi kasık ağrım var.
Vakti var demekki demekten başka elinizden bir şey gelmiyor. Hayırlısıyla Rabbim nasip eder. Bu da bizlerin imtihanı inşallah Rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese nasip ederBenmde hep aklmda sabah uyanyrm aklmda akşam uyuyorum hep üzülerek başımı yastığa koyuyorum. Bide çevremde en yaknlarm hamile eltim ikiz doğurdu benden sonra gelen eltim karnı burnunda görümcem benden sonra evlendi bebeği 7 aylık kucağında. Evren bana karşı 2 yıldır olmuyor varsa bi teselli bana verin olacak deyin kafayı yicem bu gidişle yardm er Allahmmm
Maşallah ne güzel tebrikler. Çok sevnyrm bu hebrleri duyunca bizede umut oluyo. Bende 25 yasindaym 2 yldr evlym 18 aydr çocuk istyrz ama bu ay adet olup tüp bebeğe başlıcaz. Allahm beni o tüp bebeklerden dönen kişilerden eylesin. hiç istmyrm tüp yapmyi çok zorlu bi süreç bu ikinci olcak dua edin tüp bebekten döneyimmerhaba, hiç merak etmeyin yaşınız genç ve eminol sende hamile kalacaksın. bak ben 40 yaşındayım iki yıldır evliyim ve eşimde bende sorun yok herşey normal ama olmuyordu. 6ay yumurta iyileştirme bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım. tüp tuttu ama 6.haftada düşük oldu ve üç ay sonrası vajinada ağrı kaşıntı için doktora gittim hamile çıktım ultrasonda kese vardı bu hafta kalp atışını dinledik be şuan 7haftalık hamileyim. Allahıma hamdolsun şükürler olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sağlıklı bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallahsenin içinde Allahtan diliyorum enyakın zamanda güzel haberi alırsın inşallah. üzülme kafaya takma biliyorum hep böyle derler ve insanın elinde değil bende öyleydim tam bıraktım nasılsa olmuyor dedim adet olunca tekrar tüp için başvuracaktım ama bak hamile kalmışım. Allahım isteyen herkese versin yarabbim benimde bebeğimi korusun bize bağışlasın. bütün anne adaylarının inşallah..
Niye direk tüp bebek. Özel değilse sıkıntınız ne. Aşılama yaptınız mı. Yaşınız küçük doktorlar genelde yaştan dolayı çok tavsiye etmiyor.Maşallah ne güzel tebrikler. Çok sevnyrm bu hebrleri duyunca bizede umut oluyo. Bende 25 yasindaym 2 yldr evlym 18 aydr çocuk istyrz ama bu ay adet olup tüp bebeğe başlıcaz. Allahm beni o tüp bebeklerden dönen kişilerden eylesin. hiç istmyrm tüp yapmyi çok zorlu bi süreç bu ikinci olcak dua edin tüp bebekten döneyim
Siz kaç senelik evlisinizBenmde hep aklmda sabah uyanyrm aklmda akşam uyuyorum hep üzülerek başımı yastığa koyuyorum. Bide çevremde en yaknlarm hamile eltim ikiz doğurdu benden sonra gelen eltim karnı burnunda görümcem benden sonra evlendi bebeği 7 aylık kucağında. Evren bana karşı 2 yıldır olmuyor varsa bi teselli bana verin olacak deyin kafayı yicem bu gidişle yardm er Allahmmm
Aynen sınav işte ama çabuk bitsinVakti var demekki demekten başka elinizden bir şey gelmiyor. Hayırlısıyla Rabbim nasip eder. Bu da bizlerin imtihanı inşallah Rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese nasip eder
2 ay sonra 2 senelik evli olcam gelecek ay tüp bebeğe baslicaz malesefSiz kaç senelik evlisiniz
Hayırlısı olsun inşallah ilk seferde tutar, güzel haberlerini bekliyoruzAynen sınav işte ama çabuk bitsinamin hepmze nasip eder inşallah.
2 ay sonra 2 senelik evli olcam gelecek ay tüp bebeğe baslicaz malesef
Sizinde güzel haberlrnzi beklyrz. Yazın buraya etiket yapın görürüm benHayırlısı olsun inşallah ilk seferde tutar, güzel haberlerini bekliyoruz
Bizim biraz zor ama, inşallah olur da yazarımSizinde güzel haberlrnzi beklyrz. Yazın buraya etiket yapın görürüm ben
Imkansız diye bişey yok bol dua edelim olur inşallah Allah bilir kimse bilemez ki her zorlukta bi kolaylık vardr.Bizim biraz zor ama, inşallah olur da yazarım
Teşekkür ederim
Bende kasik ağrısı bazen de sari akinti oluyo cok nadir adet olsam biran önce de kurtulsam gecikme olmasaAynen bende geciksin istemiyorum eğer gebelik olmadıysa hemen adet olsun istiyorum.
Benim göğüslerim hafif hafif ağrıyor. Sanki şimdi adet olacakmışım gibi kasık ağrım var.
Benim akıntı falan yok kup kuruyum. Genelde uykuyu çok severim çok da uyurumBende kasik ağrısı bazen de sari akinti oluyo cok nadir adet olsam biran önce de kurtulsam gecikme olmasa
Bende halsizlik falan yok hic bi belirti yok gülüm akintiya kuruluga bakmiyo hamilelik zaten bu ay umudum yok hic yaBenim akıntı falan yok kup kuruyum. Genelde uykuyu çok severim çok da uyurumyine uyku halim var. Halsizim midem bulanıyor ama galiba üşüttüm grip olacağım. Ondan bu halsizlik bulantı
Hayırlısı olsun hepimiz için bakalım bat günümüz geçsin bakalım neler bizi bekliyorBende halsizlik falan yok hic bi belirti yok gülüm akintiya kuruluga bakmiyo hamilelik zaten bu ay umudum yok hic ya☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?