- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
amin inşallah sakin umitsizlige kapilma tuplerde bi sorun yok ya cok şükür olur Allahin izni ile zamani var sadeceÇok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Hsg yi özel hastanede anestezi alarak çektirdim 15 dakikalık bir işlem sonrasında çok çok hafif kasıklarımda ağrı oldu adet zamanı gibi. 2 3 gün hafif lekelenme. Geçti gitti başka bir şey yaşamadım. Doktorum çok umutluydu beni de umutlandırdı hsg sonrası hamile kalma şansını yüksek diye ama maalesef hsg çekileli 4 ay oldu ama tık yok
Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
Cok benziyor hikayelerimiz sizinle birde melegim diye kayitli arkadasla. Bizde 2 yil olacak evleneli 10 ay dusunmedim bebek. Dusunmeye basladigimizin 7. Ayinda hamilelik olmuş ama ben farkinda degildim artık fazla dusunmeyeye kendimi dinlememeye calisiyordum o ay. Adetim 3 gun gecikmesine ragmen test bile yapmak istemedim ama sonra belki vardir dedim. Test yaptim ikinci cizgi silikte olsa vardi simdiye kadar onu da gormemistim. Kan verdim degedim 360 çıktı ama o esnada kanamamda vardi aynı adet kanamasi gibi belki ustune gorme oluyodur dedim. Sonra kadin doğuma gittik ultrasondan bakti kese falan yok gene kan testi yapalim dedi 730 falan di deger takibe basladi doktor her gidisimizde kese gozukmuyo hcg yuksek cikiyodu son ana kadar dua ettim ama olmadi dis gebelikle sonlandi ilk gebeligim. Doktor 3 ay korunun dedi korunma suremiz bitti. Dusunmeye baslayali 2. ci ay şimdi. Gene her ay beklentiler basladi kendimi dinlemeye calismalar gecen ay belki bir ay boyunca midemi bulandirdim resmen sonuc erken gelen regli. Ayni sekilde hamile arkadaşları gorunce hamilelik haberlerini duyunca üzülmeler cok zor bi süreç inşallah tez zamanda bizlerde anne oluruz fazla yıpranmadan.
En guzelini yapiyosun olacagi varsa olacak zaten bigun. Kendimizi yipratmaktan baska bi sonuca varamiyoruz bu surecteBende bekliyorum 2 sene olacak evleneli. 1 bucuk senedir de istiyorum. Sebepsiz benimde. Bekliyorum ama artık üzülmüyorum takmıyorum
Bende 27 yasindayim akranmisiz sevindim. Ben3 yillik evliyim biz 1 yil dusunmedik 1 dusuk disinda 2 yildirda olmuyor inanin bir sebepte yok .. biz cok sey denedik yani bitkisel olarak ama nasip olmadi doktorum,stresin cok buyuk bi etken oldugunu hormonlari ilk etkileyen seyin stres oldugunu soyledi.. ben yinede aklimda hic bisey kalsin istemedim ve hsg cekindim devlet hastanesinde anestesiz sizede tavsiye ederim cok sukurki hersey normal cikti. lutfen cevrenizin anlattgi kotu soylemlere kulak asmayin. Evet illaki acisi var dogruyu soylemek gerekirse ben cok siddetli gecirdim ama bu sadece 10 dakika surdu film cekindikten sonra hersey gecti inanin bugun cekinceksin deseler yine cekinirim 10 dakika nedirki .. anne olmaya karar vermisseniz bu isin birde dogumu var inanin o daha zordur .. bazi,seyleri goze alip birseylerden feragat etmek gerekiyor. Hersey gonlunuzce olsun Akliniza takilan birsey olursa bu konuda seve seve yardimci olurumÖyle sadece eşimle konuşup dertleşmeye başladım. Diğerlerinin beni anlamadığını düşündüğüm için artık onlara bir şeyler söylemiyorum. Evet vakti var bunu biliyorum ama işte sizinde dediğiniz gibi bebekli her ortamda çok kötü oluyorum. Biz çok çok yakın 3 arkadaş aynı zamanda evlendik ikisininde bebeği oldu benim olmayınca bir iki konuştuk şimdi onlarla da konuşmaktan vazgeçtim çünkü onların beni anlaması imkansız. Benimle birlikte evlenen benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu bunlar çok daha kötü yapıyor. İşte sizinde dediğiniz gibi buda bizlerin imtihanı. Amin inşallah biz gibi bebek bekleyen herkesin evine Rabbim mesleklerini göndersin
Cok benziyor hikayelerimiz sizinle birde melegim diye kayitli arkadasla. Bizde 2 yil olacak evleneli 10 ay dusunmedim bebek. Dusunmeye basladigimizin 7. Ayinda hamilelik olmuş ama ben farkinda degildim artık fazla dusunmeyeye kendimi dinlememeye calisiyordum o ay. Adetim 3 gun gecikmesine ragmen test bile yapmak istemedim ama sonra belki vardir dedim. Test yaptim ikinci cizgi silikte olsa vardi simdiye kadar onu da gormemistim. Kan verdim degedim 360 çıktı ama o esnada kanamamda vardi aynı adet kanamasi gibi belki ustune gorme oluyodur dedim. Sonra kadin doğuma gittik ultrasondan bakti kese falan yok gene kan testi yapalim dedi 730 falan di deger takibe basladi doktor her gidisimizde kese gozukmuyo hcg yuksek cikiyodu son ana kadar dua ettim ama olmadi dis gebelikle sonlandi ilk gebeligim. Doktor 3 ay korunun dedi korunma suremiz bitti. Dusunmeye baslayali 2. ci ay şimdi. Gene her ay beklentiler basladi kendimi dinlemeye calismalar gecen ay belki bir ay boyunca midemi bulandirdim resmen sonuc erken gelen regli. Ayni sekilde hamile arkadaşları gorunce hamilelik haberlerini duyunca üzülmeler cok zor bi süreç inşallah tez zamanda bizlerde anne oluruz fazla yıpranmadan.
Bende 27 yasindayim akranmisiz sevindim. Ben3 yillik evliyim biz 1 yil dusunmedik 1 dusuk disinda 2 yildirda olmuyor inanin bir sebepte yok .. biz cok sey denedik yani bitkisel olarak ama nasip olmadi doktorum,stresin cok buyuk bi etken oldugunu hormonlari ilk etkileyen seyin stres oldugunu soyledi.. ben yinede aklimda hic bisey kalsin istemedim ve hsg cekindim devlet hastanesinde anestesiz sizede tavsiye ederim cok sukurki hersey normal cikti. lutfen cevrenizin anlattgi kotu soylemlere kulak asmayin. Evet illaki acisi var dogruyu soylemek gerekirse ben cok siddetli gecirdim ama bu sadece 10 dakika surdu film cekindikten sonra hersey gecti inanin bugun cekinceksin deseler yine cekinirim 10 dakika nedirki .. anne olmaya karar vermisseniz bu isin birde dogumu var inanin o daha zordur .. bazi,seyleri goze alip birseylerden feragat etmek gerekiyor. Hersey gonlunuzce olsun Akliniza takilan birsey olursa bu konuda seve seve yardimci olurum
Kuzum stres yapmayın biraz akışına bırakın allahın izniyle olur.Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
İyi bayramlar. İnşallah bekleyen herkes bu mübarek günde hayırlısıyla evlat sahibi olur bizlerde.
amin inşallah sakin umitsizlige kapilma tuplerde bi sorun yok ya cok şükür olur Allahin izni ile zamani var sadece
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah7 sene olmadi en son tup bebek yaptik
. İyi bayramlarKuzum stres yapmayın biraz akışına bırakın allahın izniyle olur.
Aynen bende kac gun kaldığını gormek istemiyorum mesela ister geciksin ister tam gununde gelsin mumkun degil dusunmemek elinde olan bişey değil demi. İyi bayramlarİşte her ay bende kendime aynı şeyleri söyleyip duruyorum. Stres yapmayacağım düşünmeyeceğim diye ama regl olmaya 2 3 gün kala çok duygusal olmaya başlıyorum ve baya üzülüyorum
İyi bayramlarBende bekliyorum 2 sene olacak evleneli. 1 bucuk senedir de istiyorum. Sebepsiz benimde. Bekliyorum ama artık üzülmüyorum takmıyorum
Aynen inşallah hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız bu günleri unuturuzAynen bende kac gun kaldığını gormek istemiyorum mesela ister geciksin ister tam gununde gelsin mumkun degil dusunmemek elinde olan bişey değil demi
Senin hsg den sonra hemen olur inşallah hayırlısıyla bebeğin gelirKendimi gördüm sendebenimde klomen, hgs falan denedik yaşlarımız da aynı senle, filmi daha yeni çekildim temiz çıktığı için kafam rahatladı attım biraz endişelerimi ama yine aylarca olmazsa diye korkuyo insan
Bu ay mesela adete 9 gun kala gebelik testi yaptım. Halbuki olsa bile o zaman belli olmayacak belki de. O testte bile olmayan çizgiyi silik cizgi var gibi gormeye calistim orda cizginin olduğu falan yok Eki Görüntüle 2297853 Eki Görüntüle 2297853
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?