Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
.
amin inşallah sakin umitsizlige kapilma tuplerde bi sorun yok ya cok şükür olur Allahin izni ile zamani var sadece

7 sene olmadi en son tup bebek yaptik

Bende 27 yasindayim akranmisiz sevindim. Ben3 yillik evliyim biz 1 yil dusunmedik 1 dusuk disinda 2 yildirda olmuyor inanin bir sebepte yok .. biz cok sey denedik yani bitkisel olarak ama nasip olmadi doktorum,stresin cok buyuk bi etken oldugunu hormonlari ilk etkileyen seyin stres oldugunu soyledi.. ben yinede aklimda hic bisey kalsin istemedim ve hsg cekindim devlet hastanesinde anestesiz sizede tavsiye ederim cok sukurki hersey normal cikti. lutfen cevrenizin anlattgi kotu soylemlere kulak asmayin. Evet illaki acisi var dogruyu soylemek gerekirse ben cok siddetli gecirdim ama bu sadece 10 dakika surdu film cekindikten sonra hersey gecti inanin bugun cekinceksin deseler yine cekinirim 10 dakika nedirki .. anne olmaya karar vermisseniz bu isin birde dogumu var inanin o daha zordur .. bazi,seyleri goze alip birseylerden feragat etmek gerekiyor. Hersey gonlunuzce olsun Akliniza takilan birsey olursa bu konuda seve seve yardimci olurum

Kuzum stres yapmayın biraz akışına bırakın allahın izniyle olur.

. İyi bayramlarİşte her ay bende kendime aynı şeyleri söyleyip duruyorum. Stres yapmayacağım düşünmeyeceğim diye ama regl olmaya 2 3 gün kala çok duygusal olmaya başlıyorum ve baya üzülüyorum
Aynen bende kac gun kaldığını gormek istemiyorum mesela ister geciksin ister tam gununde gelsin mumkun degil dusunmemek elinde olan bişey değil demi

Bu ay mesela adete 9 gun kala gebelik testi yaptım. Halbuki olsa bile o zaman belli olmayacak belki de. O testte bile olmayan çizgiyi silik cizgi var gibi gormeye calistim orda cizginin olduğu falan yok

Allah razi olsun gülüm herşeyin normal ciktiysa aklina kötü şeyler getirme. Bize umut etmek dusuyo. umulani vermek de rabbimin taktiri. Inşallah biz de bigun bu sayfada hamilelik haberlerimizi paylasiriz.

Ovulasyon testi yapıyorum bu ay 9 Ağustos yumurtlama görünüyor 10 Ağustos çatlama değerlendirdik bakalım artık hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20190810_221235.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 69
Kendimi gördüm sende benimde klomen, hgs falan denedik yaşlarımız da aynı senle, filmi daha yeni çekildim temiz çıktığı için kafam rahatladı attım biraz endişelerimi ama yine aylarca olmazsa diye korkuyo insan

Senin hsg den sonra hemen olur inşallah hayırlısıyla bebeğin gelir. Benim de doktor temiz 2 3 ay ara verelim hamile kalma şansın yüksek deyince çok çok umutlandım. Ama nasip değilmiş. Bakalım dokto eylülde aşılama yapalım dedi. Ben bir iki ay daha bekleyip öyle yaparım galiba. Artık üzülüp kafaya takmamaya çalışıyorum bakalım vakti ne zamansa o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…