Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet tüp bebek doktorumdan bende onu anladım inanmıyorlar umursuzlar olursa olur modunda seni anlama noktasında etkisizler adeta mekanikleşmişler. sıkma canını çok uzun uğraştım o yumurta meselesiyle ve bir makalede okudum, rahim çocuk doğurma yani hamile kalma işine geç kaldığı zaman görevini unutuyormuş heray yumurtaları dışarı atmaya alışıyor çünkü ........ diye yazıyordu. bende geç evlendiğim için sağlıkla ilgili bir problem olmadığından da bu düşünceye inandım tüple hamile kalınca öğrendi ve bak sonra kendim kalabildim. tedavinin mutlaka çok önemi var sakın vazgeçme inşalllah Allahın izniyle enyakın zamanda kavuşursun. doktorlara bakma sen onlar 35 yaş üstünü hep aynı kefeye koyuyor zorluk konusunda. benimde canımı sıkmıştı. sen üzülme herşeyi Allahtan dile.

Bebek dusuncesiyle yapilan her ilskide bebek olma sansiniz dusuk maalesef. 5 ay bende takinti yapmistim sonra daha yeni evliyim napayim olur elbet bi gun vs diye dusundugum ay hamile kaldim. Bence stresinizi azaltin bebek olacak olmali dusuncesini cikarin. Zaten bi sebep de yokmus olmamasi icin elbet olacaktir

amin inşalllah Allahım gönlüne göre nasip etsin ama bak hiç istemiyorum çok zorlu .. deyipde negatif yani olumsuz enerji yaymayın lütfen. inanmazsınız belki fakat bak benim eşim iki yıldır hep aynı şey söyledi bana “doğal yollardan olsun” .. ama hiç tedaviyede karşı çıkmadı hep “olacak” dedi bana ama ben hiç inanmadım tam 2.tüp için adetimi bekliyordumki hamile kalmışım. bir örnek daha vereyim bir yakınım 19 yaşında evlendi herşeyi denedi ama tam 14yıl sonra kendi kendine hamile kaldı doğum yaptı şuan bebeği 6aylık Allahım tabiğki okadar uzun süreler bekletmesin sadece ümit var demek istiyorum. pozitif ol lütfen

Bu ay o kadar yoğundum ki çok da bebek düşüncesiyle yapmadım. Bakalım artık hayırlısı. Nasip ne zamansa o zaman olur. Rabbim çok bekletmesin

Cansınız..

Aynen adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde. Hiç test falan yaptın mı. Benim bat tarihi döngüme göre 28 Ağustos ama yumurtlamam erken oldu bu ay yumurtlamaya göre 10.günum bugün
merhaba. erken yumurtlamayi araşdiriyordum önume sizin bu yaziniz cikdi. ben ilk defa bu ay erken yumurtladim yani adetin 7ci gunu. simdi bilemiyorum yumurtlamadan 14gun sonra mi adet olmam gerek, yoksa kendi bat gunumde mi. sizin bat ovulasyona gore yarınmış. adet ve ya hamilelik belirtileriniz var mi? yanlış anlamayın ama merak etdiyimden sıkı takipçinizim bu gunlerde

Çok teşekkürler pozitif olmaya calsyrm ama ilki tutmadı geçen yıl o yüzden korkuyorum ama inanç var inanyrm birgün olacağına. Hiç inancm yok degl olacak biliyorum çünkü doktorumz bi problem gözükmyo kendilgnden de olur dedi. ama tüp bebekle mi olur kendilgnden mi olur onu bilemyrm. Fakat tüp bebeğe iyice bağlanıp beklentimi yüksek tutarsam daha çok üzülürüm. O yüzden nötürüm şu an tüp bebek tutmasa da üzülmem zamanı deglms der geçerim. Beklentim o yüzden yüksek degl.

Ovudan sonra genelde 14 15 gün sonra regl olması gerek diye biliyorum. Evet yumurtlamaya göre yarın regl olmam lazım. Bugün kasıklarımda baya ağrı var regl olacakmışım gibi. Genelde regle 2 gün kala böyle oluyor. Göğüslerim şişti ağrıyor. Uç kısmında damarlar belirdi. İlk kez bu ay böyle oldu. Ama yine de umudum yok. Yine de bat günüm 28 Ağustos onu bekleyeceğim bir umut. Teşekkür ederim canım hepimizin güzel haberler alması dileğiyle

benim ovu 1i oldu. o hesapla 14 15 tarihlerinde olmam gerekirdi. 22gun gecdi daha olmadim. bat 25i. doktorum kendi gununu bekle diyor. peki ovudan 14gun sonra regl gelmeli_ yazisini hangi doktorlar sitelere yaziyor aceba. test yapmiyorum neqativi gormemek ichin. o yuzden merak ediyorum erken ovu olanlarin adeti de erkene çekilmiş oluyor mu diye. burdan yarin adet geldi mi gelmedi mi diye bir haber yazarsaniz cok sevinirim.inşallah hamile olursunuz o yuzde hiç gelmez

Aşılama yapılınca doktor aşılama gününün 14.günü kanda bakıyor gebelik olup olmadığı kanda ovudan 14 gün sonra belli olur tabi geç döllenme olmadıysa. Ben geçen ay ovunun 16.günü regl oldum. Bu ay da döngümü bekleyeceğim. Hayırlısıyla hepimiz inşallah. Sizde yazarsanız sevinirim . Instagram da ovulasyon takibi yapan sayfalarda genelde aklına takılan sorular cevap veriyorlar. Onlarda ovudan 15 16 gün sonra idrarda bakın diyor. Kanda 14 gün sonra

Iyi aksamlar kizlar rabbim hicbirinizin kollarini bos birakmasin. Bende sebepsiz infertiliteden hamile kalamayanlardanim. 2017 de 4 kez klomenle catlatma tedavimden sonuc alamayinca, doktorum yastan dolayi asilamaya vakit harcamadan tup bebek surecine girmem gerektigini soyledi. Ilk tup denememde sonucu aldik. Suan 13 aylik ikiz bebeklerim var. Rabbim isteyen herkeze versin ins

Oyyyy maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin . Amin inşallah bizlerede bu duyguyu yaşatsın

ben bazen 14 bazen 16 hatta 18ci gunumdede oldum. qaliba bunyedeki hormonlara bagli 14u geciyor bazen. ama ovudan 22gun gecdigi hic olmadi. ama bat tarihim daha gecmedi. gebelik yoksa o gun gelicek herhalde. haber veririm. instagramda oyle sayfa oldugunu bilmiyordum. araştiririm. teşekkurler

Rica ederim bat günün senin 25 Ağustos değil mi

Selam sebepsiz infertilite 4 çatlatma iğnesi 2 aşılama sonuç sıfır ilk tüp bebek denememde hamile kaldım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ❤
Maşallah. Amin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Kaç yıl denediniz sonra tüp bebeğe karar verdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…