Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım gelen giden. Senin az kaldı. Senin var mı herhangi bir belirti
ben her ay belirti yasarim da, sonu husran olur hep. vucut isim 37. 2gundur goğuslerim dolgunlaşdi dokununca qoltukaltina dogru acima var. 1hafta oncesine kadar uclarina dokununca acirdi fakat o geçdi. niye geldi niye gecdi anlamis diyilim. midem yaniyor bi kac gundur. ara bir kasik batmasi sanki adet olucakmisim gibi. bide sırtım kollarim falan kirmizi sivilceler cikdi. hiç oyle şey olmazdi bende.. 2gundur ishal oldum. o da yeni gibi. sicaklarda vurmadi, yediğim bir weyde yok. neden durduk yere mideyi bozdum anlamadim. fakat her şeyi gebeliye bağliyoruz ya oda kalsin belirtiler arasinda

Günaydın canımUyandığımda kırmızı kartı yemiştim . Olmayacağını biliyordum umudum yoktu. Umutlar başka bahara kaldı . Bu gidişle biraz zor ve zaman alacak galiba şimdiden yıprandım

Senin içinde hayırlısı canım hayırlısıyla gebesindir inşallah

Günaydın canımUyandığımda kırmızı kartı yemiştim . Olmayacağını biliyordum umudum yoktu. Umutlar başka bahara kaldı . Bu gidişle biraz zor ve zaman alacak galiba şimdiden yıprandım
uzulmemek elde degil ki. dilime bile gelmiyor. cunku her ay ayni durumu yasayan bilir. hakkinda hayirlisi olsun canim. armut vaktinde yetişirmiş. umudunu kaybetme. bende bu yılsonuna kadar tup bebek dusunuyorum. insallah gerek kalmaz ikimizdede.

Amin inşallah. Bende bu ay iyi bir infertilite uzamanı bulup 2 3 ayda onun yanına giymeyi düşünüyorum. O zamanda bir sonuç almazsan tüp bebek yapmayı düşünüyorum

Amin inşallah. Bende bu ay iyi bir infertilite uzamanı bulup 2 3 ayda onun yanına giymeyi düşünüyorum. O zamanda bir sonuç almazsan tüp bebek yapmayı düşünüyorum
Bence nacizane tavsiyem direk tupe baslayin. 2 -3 ay ne maddi ne manevi zamaninizi yemeyin o sureci tupte gecirin.

Sebepsizse tüp bebekten hızlıca pozitif sonuç alırsınız değerleriniz normal olduğu için. Benim herşey 1 ayın içinde olup bitti çok şükür
Bence nacizane tavsiyem direk tupe baslayin. 2 -3 ay ne maddi ne manevi zamaninizi yemeyin o sureci tupte gecirin.
Şuan tüm bebek için o kadar bütçemiz yok. 2 3 aya ayarlamaya çalışacağız. Onu ayarlayana kadar infertilite uzamanına gidelim dedik

Şuan tüm bebek için o kadar bütçemiz yok. 2 3 aya ayarlamaya çalışacağız. Onu ayarlayana kadar infertilite uzamanına gidelim dedik
Anliyorum bende ayni seyi yasamistim. Infertilite uzmanina iki uc ay harcayacaginiz para ve uygulayacagi tetkik ve tahliller de butcenizden bayagi bi goturuyo esasen. Tuple ilgili kisa bir bilgi paylasayim. Tup tedavimde doktora ilk muayene ucretini verdikten sonra yumurta toplamaya kadar, hastaneye 5 kurus para odemiyorsunuz. Bu surecte bazen 1.5 ay surebiliyo. Regl durumuza gore. O surecte gittiginiz hic bir muayeneye ucret odemiyorsunuz. Eczaneye igne parasi oduyorsunuz. 3 bin lerde bir rakam di ortalama. Yumurtanizin toplanacagi gun hastaneye odeme yapiliyo. Yani benim hastanem oyleydi diyeyim. Devlette asilamaniz olduysa 2 defa universite hastanelerinden tup bebek raporu alabilirsiniz. Oralardada yapiyorlar cok daha uygunada geliyor. Zor gercekten allah yardimciniz olsun. Bende bireysrl emekliligi bozmustum. Hayat iste kimileri ne derdinde. kimilerinin evlat mucadelesi. Bu gibi durumlarda allah elinde oldugu halde yok diyen insanlari affetmesin diyorum

Ben tup bebek tedavisine 20.000 tl ödedim üstüne üstlük yumurtam gelişmedi bile. Gecen sene klomenle 3 yumurtam gelismisti bu sene omca ilaca gelismedi. 43 yaşında olduğum için rapor alamıyorum. Her denemeye de verecek param yok çünkü garantisi yok. Tup bebek işinin ticarete dönüştüğüne inanıyorum ve 35 yaşına varmamış kişileri tercih ederek te hastaneler tup bebek oranlarını yükseltiyor. Benim gibi yaşı geçmiş kişilerle mecburen muhattap oluyorlar. Benim tup bebeğe inancım kalmadı.

Canim umarim en kisa surede kendiliginden gelir. Kadinlarin rezervleri 38-39 da direk dusuyor. 40 yasi, tup bebek icinde gec kalinmis bir yas olarak goruluyor. O yuzden butun tup merkezleri 40 dan once bu yola girmemiz gerektigi yonunde fikirler. Tabiki asilana ve klomene gore daha yuksek tutma olasiligi olan bir yontem ama 35 yas oncesi %50 lerde rakamlar verilirken, 40 yas sonradi % 30 lara 20 lere dusuyor. Ben 38 de gittim %40 dedi. Ancak transfer edilecegi gun %70 hamile kalacaksiniz dendi. Allah yar ve yardimciniz olsun. Rabbim bilir hayat suprizlerle dolu. Insallah en kisa surede rabbim muradinizi versin. Daha once bebek varmi?

Merhaba bizimde sebepsiz inferlitide denildi kac kaç doktora gittim olmaması için bir durum yok denildi geçen ay başka bir hastanede inferlitide bölümüne gittim rahim duvarının çok ince olduğu soylenildi..
2.klomen kullanmıştım yine olmadi.
Bu ay doğum kontrol hapı kullandım 20 gündür kanamam var doktorlar normal olduğu söyledi.bakalim adet gününü bekliyorum nasıl bir tedavi uygulanacak asla isyan etmiyorum allah isteyen herkese nasip etsin

Regl olunca mı gidip tedaviye başladınız.yoksa regl olmadan mı.ona göre ayarlayayım bende

Evleneli 3 sene oldu geç evlendim. Geçen s3be kendiliğimden hamile kaldım ama kimyasal gebelikmis bitti. Kısmet artık dua etmekten başka bir yolum kalmadı

Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin...

Regl olunca mı gidip tedaviye başladınız.yoksa regl olmadan mı.ona göre ayarlayayım bende
Ben ilk muayene ve gorusme icin gittigimde regl degildim. O muayene de odedigim ucret disinda hic ucret odemedim. Regl oldugumdada gittim. Ama dr ilaclara baslatti ve diger regl de baslamayi uygun gordu. Yani tup de bir surec istiyo. Oyle hemen gel tup oldu bitti olmuyo. Kisiye gore degiskenlik gosteriyo sebepler. En azindan guzel bir arastirma ve doktor belirleyip bir tup bebek doktoruna muayene olun. O size izlemeniz gereken yolu gosterir zaten. Demek istedigim bir zaman harcayacaksaniz tupde harcayin en azindan daha garanti bir sonuc alma durumunuz olur. Bu surecler ve zamanlar cok sinir bozucu cunki. Psikolojik travma oluyo. Rabbim insallah tez zamanda isteyen herkeze gostersin

Evleneli 3 sene oldu geç evlendim. Geçen s3be kendiliğimden hamile kaldım ama kimyasal gebelikmis bitti. Kısmet artık dua etmekten başka bir yolum kalmadı
cok gecmis olsun. Zor bilirim. Bendede kendiliginden olup 3.5 aylikken kaybettigim ikizlerim var. Canim incir kuru diyorlar denedinmi? Bide akupunktur oneriyorlar. Bide unv. Hastanesinde tup bebek olsan. orda 3 bin yada 4 bine filan geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…