Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok gecmis olsun. Zor bilirim. Bendede kendiliginden olup 3.5 aylikken kaybettigim ikizlerim var. Canim incir kuru diyorlar denedinmi? Bide akupunktur oneriyorlar. Bide unv. Hastanesinde tup bebek olsan. orda 3 bin yada 4 bine filan geliyo.
Üniversite hastanesinde yüzüme bile bakmadılar desem.... Iyi ki varsınız. Denecegim çok teşekkür ederim. Allah size de sabır versin

Üniversite hastanesinde yüzüme bile bakmadılar desem.... Iyi ki varsınız. Denecegim çok teşekkür ederim. Allah size de sabır versin
Neden bakmiyor ya ben zaten anlayamiyorum bazi seyleri yasi gecene rapor vermemekte ne oluyo onuda anlamiyorum ve sinir oluyorum. Senin yasin gecti biz rapor vermeyiz kadar sacma sapan bir isleyis. Ne yapayim yani param yoksa yasin geciyor bebek yapma demek oluyo. Cok sey soylerimde soyliyemiyorum. Allah bildigi gibi yapsin bu sistemi icat edip yururluge koyani

Ben bu sebeplerden tup bebekten vazgeçtim. Olacaksa doğal yollardan olur yoksa da kısmet diyeceğim.

Canım gerçekten nasip işi ben sana hikayemi anlatayım ilk evliliğimde yaşlarımız çok küçüktü eşimle 5 yıl üni bitsin diye bekledik korunduk sonra hayatımız düzene girdi olsun dedik sonraki 4 yıl içinde iki kere hamile kaldım ikiside biri düştü biri kürtajla sonuçlandı sonra evliliğimiz çatırdamaya başladı ayrılmaya karar verdik 1 yıldır zaten ilişkimiz yoktu bir gece eşim alkollü iken istenmeyen bir beraberlik gerçekleşti sonra üstünden günler geçti yumurtlama günümde beraberlik olmadığı için adetim in geçtiğinin farkına bile varmamışım ben tam mahkeme gününün sabahı içime kurt düştü test yaptım pozitif erteledik ayrılmayı ama nasıl olsa bu da düşer diyor eşim oğlum sayesinde 4 yıl daha evli kalabilmeyi başardık :)) şimdi ikinci eşimle 3 yılı devirdik neler denedik tüp bebek aşılama kürler vs. hiçbiri işe yaramadı ben biliyorum her nasip vaktine esir bunu deneyimledim çünkü bekliyoruz sabırla olacak inşallah nasipse :) yani nasipse oğlumda olduğu gibi tek ilişki ile bile oluyor çok takmamak lazım

Allah bagislasin evladinizi. Erken yaslarda cok daha kolay hamile kaliniyo bu bi gercek. Vardir herseyde bir hayir. Bur arkadasimin 5. Tup denemesi tuttu. Tabi hayat herkeze maddi anlamda boyle adil olamayabiliyo. Sukurki bor evladiniz var ve bu dirayeti gosterebiliyorsunuz. Yilarca ugrasip evlat kokusu alamayan hamile gordugunde aglayan insanlar taniyorum. Onlardan biride benim. Dolayisi ile bu kaderci dirayeti herkez gosteremeyebiliyo. Insanlari bazende cok uzgunumki maddi konular kaderci olmaya yonlendiriyo. Tup bebek surecinde olumsuz sonuc alip, arkasindan normal yolla hamile kalan insanlar taniyorum. Insallah sizlerinde surecleri boyle olur. Rabbim isteyen herkeze versin. Tabi bide saglikli hayirli evlat versin

Daha dün ilk defa bir cafede tanıştığım birini hikayesi benim düşüncelerimi pekiştirdi. 3 kez tüp bebek tedavisi görüyor ve sonunda tüplerinin tıkalı ve yapışık olduğu ve tek bir yumurtasının olduğunu öğreniyor. Ancak o zamana kadar bunları bilmiyor. Kulaklarıyla son gittiği tüp bebek merkezinde "hamile kalma şansı olmasa bile siz yine tedavi yapın, performansınız düşük hastaneye katkıda bulunun" konuşmasına denk geliyor. Ticarethaneye dönmüş olan bir sistem. Ya tutarsa diye göle yoğurt çalma işlemi...
Bu ayda hiç belirti yok bende, kayınvalidem sürekli telefon açıp bana komşusundan, uzak akrabasına kadar hamile kalanları bildiriyor. Birşeyin farkında olsa keşke, hamilelik baskıyla, ya da bildirimlerle olsaydı ben 100. çocuğumu doğuruyor olurdum. Ya sabır...

O nedir ya. Dogru merkez dogru dr cok onemli bu konuda. Hastaneye katkidami bulunun demisler. Cok saskinim aceba devam et diyince hasta boyle cikarmis olabilirmi. Tek bir yumurtasi varsa ne guzel en azindan yumurtasi var. Olmayan ne yapsin? Mahkemeye versin hastaneyi. Yapisik tuplerime tup bebek yaptilar diye. Bunda bi gariplik var

Valla kizlar ben size bir merkez onereyim dr kemal ozgur. Antalya tup bebek. Ivf diye geciyo. Ilk seferde hamile kaldim. Arkadasmin 4 denemeyi baska yerlerde yapip 5. Denemeyi bu hastanede olup hamile kaldigi dr. Disardan gelenlere ucretsuz konaklama sagliyorlar. Ayni hastanede murat berkkanogluda var oda cok iyi bir dr. Bi arastirma yapin sizde. Ama sunu diyeyim cok cok menmun kaldim. Cok garantici bi hastane yani ne yapip edip hamile kalin diye ugrasan bir ekip var orda.

Günaydın canımUyandığımda kırmızı kartı yemiştim . Olmayacağını biliyordum umudum yoktu. Umutlar başka bahara kaldı . Bu gidişle biraz zor ve zaman alacak galiba şimdiden yıprandım
canim ben adet olmadim daha. dun test yapdim. neqativdi. fakat testden once elim islakdi islanmisdi cizgi yerleri. testi yapdim neqativ oldu. oylesine merak etdim icini acdim basina dogru kirmizi yayilmisdi. icime şuphe duşdu islandigindan dolayi. 1ini daha yapdim. kirmizisi yayildi pek bisey anlasilmadi fakat sonucu neqativ diye algiladim. eşim sabah testlere bakdi, bak beni kandirmişsin neqativ diye hani burda zayif ikinci cizgi var dedi. bakdim gozle gorulur 2ci cizgi var. fakat yapdigimda yoktu goremedim. 5dakika sonra test gecersiz diye pek aldirmamaya calisiyorum. fakat buraya resminide aticam (resim kailtesi keskinlesdirildi, kameraya goz kadar iyi cikmadigi icin).10 12saat sonra boyle cizgi gorub hamile olan var mi? ovu.dan 26gun, batdan 1gun gecdi.

Eklentiler

• 20190826_183256.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20190826_183256.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 36
Amin inşallah. Gerçekten çok yıpratıcı oluyor.

Ben birkaç gün çok yüksek ateşten dolayı hastanedeydim. Hiç msjlara bakamadım. Ne yaptın tekrar test yaptın mı

Merhaba..Yazdıklarınız bana da iyi geldi.. 10,12,14 ve 16.günleri adetinizin başladığı ilk günü mü baz alarak belirlediniz acaba?

İzniniz olmadan paylaştım yazınızı ama buradaki arkadaşlarım da okusun faydalansın istedim

Ben birkaç gün çok yüksek ateşten dolayı hastanedeydim. Hiç msjlara bakamadım. Ne yaptın tekrar test yaptın mı
test yapdim. silik cizgiler cikdi. en son dun yapdim. yine silik. koyulaşmiyordu. bugun sabah kanamam basladi. 6gun gecikdim. kimyasal gebelik yasadim qaliba. eşimin morfolojisi 3%. fazla bişeyde beklemiyorum açikcasi. tedaviyi 1ay oldu başlayali. Allahdan hayirlisi hepimiz icin

Amin inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…