Canım nasılsın durumun nasıl. Regl oldun mu yeni bat tarihin nesana da gecmis olsun. neyin vardi?
Canım nasılsın. Adet oldun mu yeni bat ne zamanAynen gülüm aminnnn
Merhaba canım tüp bebek tedavisine başladın mıSizinde güzel haberlrnzi beklyrz. Yazın buraya etiket yapın görürüm ben
Mrb. Evet başladım canm. Igneler var iki tane hergün oluyorum. C.tesi çatlatma iğnesi olcam p.tesi de yumurta toplama olcak hayrlsı artk bakalmMerhaba canım tüp bebek tedavisine başladın mı
Amin hayırlı haberler alırsın inşallah. Bizlerde senin tecrübelerinden yararlanırızMrb. Evet başladım canm. Igneler var iki tane hergün oluyorum. C.tesi çatlatma iğnesi olcam p.tesi de yumurta toplama olcak hayrlsı artk bakalm
Amin inşallah. Tabi istediğiniz herşeyi sorabilirsnz tüp bebekte tecrübeliyim zaten bu 2. Denemem.. Allah ilk denemede versin isteyen herkese. Süreç uzadıkça umudun azalıyo ama vardr herseyde bi hayır zamanı var demek ki herşeyinAmin hayırlı haberler alırsın inşallah. Bizlerde senin tecrübelerinden yararlanırız
Amin inşallah. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sizlere de bize de inşallah. Tabi vardır bunda da bir hayır bizim imtihanımızda bu demekkiAmin inşallah. Tabi istediğiniz herşeyi sorabilirsnz tüp bebekte tecrübeliyim zaten bu 2. Denemem.. Allah ilk denemede versin isteyen herkese. Süreç uzadıkça umudun azalıyo ama vardr herseyde bi hayır zamanı var demek ki herşeyin
iyiyim kuzum sen nasilsin. evet 29agustosda oldum. kimyasal oldu galiba. idrar testlerinin yalancisiyim. yeni bat 29eylul. tabi yine gecikmezse. sende ne var ne yokCanım nasılsın durumun nasıl. Regl oldun mu yeni bat tarihin ne
Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
İyiyim bende kuzum. Bu ay doktora da gitmedim. Ovulasyon testi de almadım biraz kafa dinlemek istedim beklentim olmadan bu ay geçsin bakalım. Regl 25 Eylül o zaman gidip aşılama yapacağımiyiyim kuzum sen nasilsin. evet 29agustosda oldum. kimyasal oldu galiba. idrar testlerinin yalancisiyim. yeni bat 29eylul. tabi yine gecikmezse. sende ne var ne yok
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin5 ay doğal yolla olmadı. 2 ay iğneli yumurta takibiyle olmadı. Hsg çekildi ve 2 ay daha doğal yolla denendi olmadı. 1 ay aşılama denendi olmadı. 1 ay daha doğal denendi olmadı.
12. Deneme ayımızda sebepsiz infertilite teşhisiyle bi de tüp bebek deneyelim dedik ve sonuç pozitif oldu. Yaş 38 :)
Gülüm rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin buradaki yada bilmediğim bütün kardeslerime rabbim annelik duygusunu yasatsin. Ben hamileyim canimCanım nasılsın. Adet oldun mu yeni bat ne zaman
Canim sen nesrin hanima gideceğinden bahsetmissin. Gittin mi acabaInsallah en kisa zamanda beklediğiniz bebeginiz gelir..
7 senelik evliyim..
ilk evlendigim zamanlar neden nicin diye cvp ariyodum..tedaviler boşuna tedaviler..iyi bir dr bul ve guzelce takibini yaptır..
bende sonuç şöyleki tup bebeğe karar verdik
Çok çok çok sevindim inan kendim hamile olsam bu kadar sevinirdim herhaldeGülüm rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin buradaki yada bilmediğim bütün kardeslerime rabbim annelik duygusunu yasatsin. Ben hamileyim caniminan hiç umudum yoktu hele bu aydan. 2 yıl olacaktı evleneli Mart ayında dış gebelik yasadim annelik hayali o şekilde son bulmuştu. Ondan sonra korunma süreci başladı bizim icin rahim kendini toparlasin diye 4 ay korunduk. Korunmayı bıraktıgımız ikinci ay olmuş haberim yok. Bayramdan sonra adet geçikmem oldu sonra doktora gittik 4 hafta 5 gunluk hamilesin dedi. Diş gebelikten sonra rahme tutundugunu görmek benim için bi mucizeydi. Bende cok uzuluyodum cok kafaya takıyodum agliyodum her zaman ama hiç ümidimi yitirmedim birgün olacak zamanı var rabbim nasip edecek dedim duanın gücüne cok inanıyorum. Sadece zamanı var bi sabır yolundan geciyoruz. Gecen ay Meryem suresi okumaya başladım şifa niyetine zemzem suyu içtim. İnan Meryem suresi beni cok rahatlatıyodu. 40 gün boyunca okunması gerekiyormuş. Okuduktan sonra dua ederdim Allahim nasip et bizede diye. İnaniyorum ki hiç ummadıgın anda rabbim senide tüm isteyenleri de sevindirecek. Doktor eline koymadan hiç bişeye gerek kalmadan hemde. En kısa zamanda sana da tüm isteyenlere nasip etsin rabbim.
Temmuzda da olmadıArkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
Mrb. Evet başladım canm. Igneler var iki tane hergün oluyorum. C.tesi çatlatma iğnesi olcam p.tesi de yumurta toplama olcak hayrlsı artk bakalm
inşallah olur canim. ikimiz icin de hayirlisi. benim arada 5gun yuksek ateşim oldu dilimde uçuk cikdi. doktora gittim ilac yazdi duzeldim ama şimdide kahverengi akintim var 4gundur. aceba yuksek ateşden dolayi mi oldu? tek tek lekelenmeler oluyor peceteyle sildigimde geliyor. surekli değil ama var yani. ağri yok ama varliği rahatsiz ediyor işte, bi sorun mu var acaba diyeTemmuzda da olmadı
Ağustos olmadı
Eylül bekliyorum
Amin bekleyen herkese Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip ederinşallah olur canim. ikimiz icin de hayirlisi. benim arada 5gun yuksek ateşim oldu dilimde uçuk cikdi. doktora gittim ilac yazdi duzeldim ama şimdide kahverengi akintim var 4gundur. aceba yuksek ateşden dolayi mi oldu? tek tek lekelenmeler oluyor peceteyle sildigimde geliyor. surekli değil ama var yani. ağri yok ama varliği rahatsiz ediyor işte, bi sorun mu var acaba diye
teşekkur ederim canim. Amin. 8 gun var regle. hiç boyle ara akintilarim olmazdi. adet de diyemiyorum ki. acik ve bazen koyu kahverengi. 4gundur 3 4damla gunluk pede değiyorAmin bekleyen herkese Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. Çok geçmiş olsun canım. Regline kaç gün var
Yumurtlama gününü değerlendirdin mi. Belki yerleşme kanamasıdır. Kiminde bebek rahîm duvarına tutunmaya çalışırken ara ara lekelenmeye sebep oluyor. Belki seninde bebek rahime tutunmaya çalışıyordurteşekkur ederim canim. Amin. 8 gun var regle. hiç boyle ara akintilarim olmazdi. adet de diyemiyorum ki. acik ve bazen koyu kahverengi. 4gundur 3 4damla gunluk pede değiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?