teşekkur ederim canim. Amin. 29avg olmuşdum. bazen vaktinde bazende 2 3gun geri atar. vaktinde olurAmin bekleyen herkese Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. Çok geçmiş olsun canım. Regline kaç gün var
evet değerlendirdim. yumurtlama 11ine denk geliyordu. fakat hastalik ateş ve s derken yumurtlamadiğimi saniyorum bu ay. cunku her ay yumurta akintim olur fark ederim. bu ay bekledim gelmedi. ama ben yine her ihtimal adetim bitdigi gunden itibaren 3 5 7 9 11 13 gunleri degerlendirdim. 13den sonra zaten ip kopdu ateşden bihal duşdum dunya umrdumda olmadi. ateş dusdu bu seferde 18inden baslayan lekelenmeler var. boyle 4gun oluyor mu ki yerlesme kanamasi. konu acdim boyle bir sey yasayan var mi diye. bakalim bi cevap gelicek mi. hadi inşallah hakkimizda hayirlisiYumurtlama gününü değerlendirdin mi. Belki yerleşme kanamasıdır. Kiminde bebek rahîm duvarına tutunmaya çalışırken ara ara lekelenmeye sebep oluyor. Belki seninde bebek rahime tutunmaya çalışıyordur
Transfer olduk 1 hafta oldu bugün test gününü beklyrz dualarınızı da beklyrz❤
Amin inşallah. Hayırlı haberler alırsınteşekkur ederim canim. Amin. 29avg olmuşdum. bazen vaktinde bazende 2 3gun geri atar. vaktinde olur
evet değerlendirdim. yumurtlama 11ine denk geliyordu. fakat hastalik ateş ve s derken yumurtlamadiğimi saniyorum bu ay. cunku her ay yumurta akintim olur fark ederim. bu ay bekledim gelmedi. ama ben yine her ihtimal adetim bitdigi gunden itibaren 3 5 7 9 11 13 gunleri degerlendirdim. 13den sonra zaten ip kopdu ateşden bihal duşdum dunya umrdumda olmadi. ateş dusdu bu seferde 18inden baslayan lekelenmeler var. boyle 4gun oluyor mu ki yerlesme kanamasi. konu acdim boyle bir sey yasayan var mi diye. bakalim bi cevap gelicek mi. hadi inşallah hakkimizda hayirlisi
Rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahTransfer olduk 1 hafta oldu bugün test gününü beklyrz dualarınızı da beklyrz❤dua istyrm herkesten bu sefer olsun
Çok teşekkürler çok saolun güzel dileklernz için ❤ test günüm salı günü hayrlsı olsun inşallahRabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahbebeğin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı doğumla kucağına alırsın inşallah. Ne zaman öğreneceksin
Maalesef Eylül'de koca bir negatifTemmuzda da olmadı
Ağustos olmadı
Eylül bekliyorum
Aminn gülüm rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasıp etsin hayırlı hamilelikler inşallahÇok çok çok sevindim inan kendim hamile olsam bu kadar sevinirdim herhalde. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Amin inşallah Rabbim bizleride çok bekletmesin hayırlısıyla bizlere de nasip etsin
Canım yarın salı ben bile heyecan yaptıysam kim bilir sen nasıl heyecanlısındır. Yarın güzel sonuçlarını bekliyorumÇok teşekkürler çok saolun güzel dileklernz için ❤ test günüm salı günü hayrlsı olsun inşallah
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahBenimde sebepsiz infertilite bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı artık herşeyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum öyle bekliyorum işte
test yaptırdınız mı acaba merak ettimÇok teşekkürler çok saolun güzel dileklernz için ❤ test günüm salı günü hayrlsı olsun inşallah
10 gün oldu. Sonuç negatiftest yaptırdınız mı acaba merak ettim
Lütfen sıkma canını. Hayırlı vakitte olacak inanıyorum10 gün oldu. Sonuç negatif
Çok şükür Ekim de bebeğim geldiTemmuzda da olmadı
Ağustos olmadı
Eylül bekliyorum
MaşalllahEvet canım çok haklısın .Yani biz iki başarısız aşılamadan sonra (çok iyi bi merkezde yaptırdım ) doktora bize tüp bebek yap diye gittik.Adam bize biraz dinlenin kışa doğru gelin yapalım dedi.işte o ay hamile kalmışım.Yani tüp bebeğe odaklandık .Bide yumurtlmaya göre benim döngüm 14.gün .Günaşırı 10.12.14,16yı değerlendirdik .Yani rabbim nasip edeceği zaman bi rahatlık veriyor.İnşallah size de nasip etsin tez vakitte.Yani herşey bizde bitiyor cidden .psikolojik olarak adetimi geciktirdiğimi bilirim günlerce.Her ay mide bulantısı çekerdim hamile olmadan .Zor bi süreç ama en güzeli bebeğin olunca unutuyorsun .Bana deselerdi şu vakitte olacak diye o 2 seneyi doyasıya geçirirdim .Yani herşeyin zamanı var.Bana bu lafları edenlere hep kızıodum çok biliosunuz diye .Yaşamayan bilemez ama .Hep hamile ve bebeklileri görüyordum gittiğim her yerde . Ama şuan geçti iki erkekle uyuyana kadar koşturuyorum.sırtımdan ter akıyor eski temiz evimin üstünde yeller esiyor .Ama iyi ki varlar iyiki .Herşeye değer...
3 yıldır bekliyorum bebeği 34 yaşındayımRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahSebepsiz olunca daha zor oluyor. Bir sıkıntı olunca ona yoğunlaşıyor doktorlar ve tedaviden sonra gebelik oluyor. İşte sebepsiz en zor olanı bence. Kaç yıldır çocuk düşünüyorsun. Kaç yaşındasın.
Hayırlısıyla en kısa zamanda nasip olur3 yıldır bekliyorum bebeği 34 yaşındayım
canim cok sevindim tebrik ederim Allah sag salim kucagina versin insallah. sen 27 eylulde bu ay da olmadi yazmişsin ama. 10gun once ne yaşadin ki peki?Çok şükür Ekim de bebeğim geldi
17.ay da geldi
Allah razı olsun canım.regl gelmedi antibiyotik yumurtanın büyümesini baskılıyormuş. Ve yumurtlama 21 22 Eylül'de falan oldu. Yani batım 25 Eylül dü baya 4 gün kalacanim cok sevindim tebrik ederim Allah sag salim kucagina versin insallah. sen 27 eylulde bu ay da olmadi yazmişsin ama. 10gun once ne yaşadin ki peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?