Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin bekleyen herkese Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. Çok geçmiş olsun canım. Regline kaç gün var
teşekkur ederim canim. Amin. 29avg olmuşdum. bazen vaktinde bazende 2 3gun geri atar. vaktinde olur
Yumurtlama gününü değerlendirdin mi. Belki yerleşme kanamasıdır. Kiminde bebek rahîm duvarına tutunmaya çalışırken ara ara lekelenmeye sebep oluyor. Belki seninde bebek rahime tutunmaya çalışıyordur
evet değerlendirdim. yumurtlama 11ine denk geliyordu. fakat hastalik ateş ve s derken yumurtlamadiğimi saniyorum bu ay. cunku her ay yumurta akintim olur fark ederim. bu ay bekledim gelmedi. ama ben yine her ihtimal adetim bitdigi gunden itibaren 3 5 7 9 11 13 gunleri degerlendirdim. 13den sonra zaten ip kopdu ateşden bihal duşdum dunya umrdumda olmadi. ateş dusdu bu seferde 18inden baslayan lekelenmeler var. boyle 4gun oluyor mu ki yerlesme kanamasi. konu acdim boyle bir sey yasayan var mi diye. bakalim bi cevap gelicek mi. hadi inşallah hakkimizda hayirlisi

Amin inşallah. Hayırlı haberler alırsın

Transfer olduk 1 hafta oldu bugün test gününü beklyrz dualarınızı da beklyrz❤ dua istyrm herkesten bu sefer olsun
Rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı doğumla kucağına alırsın inşallah. Ne zaman öğreneceksin

Çok teşekkürler çok saolun güzel dileklernz için ❤ test günüm salı günü hayrlsı olsun inşallah

Çok çok çok sevindim inan kendim hamile olsam bu kadar sevinirdim herhalde . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Amin inşallah Rabbim bizleride çok bekletmesin hayırlısıyla bizlere de nasip etsin
Aminn gülüm rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasıp etsin hayırlı hamilelikler inşallah

Benimde sebepsiz infertilite bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı artık herşeyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum öyle bekliyorum işte

Benimde sebepsiz infertilite bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı artık herşeyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum öyle bekliyorum işte
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah Sebepsiz olunca daha zor oluyor. Bir sıkıntı olunca ona yoğunlaşıyor doktorlar ve tedaviden sonra gebelik oluyor. İşte sebepsiz en zor olanı bence. Kaç yıldır çocuk düşünüyorsun. Kaç yaşındasın.

Maşalllah gezinirken yazınızı okudum tam olarak dedikleriniz işte dedirtti bana nasip böyle bişey gerçekten . Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip etsin ne güzel ama dediğiniz gibi yaşayan bilemiyor .

3 yıldır bekliyorum bebeği 34 yaşındayım

canim cok sevindim tebrik ederim Allah sag salim kucagina versin insallah. sen 27 eylulde bu ay da olmadi yazmişsin ama. 10gun once ne yaşadin ki peki?
Allah razı olsun canım.regl gelmedi antibiyotik yumurtanın büyümesini baskılıyormuş. Ve yumurtlama 21 22 Eylül'de falan oldu. Yani batım 25 Eylül dü baya 4 gün kala bende sadece 22 Eylül ü değerlendirebildim. Sonra bat geçince idare testi negatif 10 gün geçince yine negatif öyle olunca umudum kalmamıştı. Sonra arkadaşım sen yumurtlamayı gününden 14 gün sonra regl olacakmışım gibi hesapla dedi. 22 Eylül ü baz aldım bugün yumurtlamadan sonraki 12.gün. içimden bir ses test yapmamı söyledi yaptım pozitif görünce kan testi verdim hemen. Normalde 8 Ekim i bekleyip kan testi verip söktürücü alacaktım sonrada aşılama

S shemss678 kendimi tamamen aşılamaya hazırlamıştım. Sonra yumurtlamaya göre bat 8 Ekim e denk geliyordu. Çok şükür oldu işte darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…