Sebepsiz infertilite ve tüp bebek başarısızlığı

Anladım çok teşekkür ederim yanıtınız için sağlıkla büyütün bebeğinizi

İnşallah canım dediğin gibi bolca sabıra ihtiyacımız var. Elbet günü geldiğinde olacak allah izin verince olacak inanıyorum bende buna ama insan işte sürekli negatif görünce üst üste umutsuzluk oluyor ister istemez bakalım benimde üçüncüden önce histeroskopi yapılacak yüksek ihtimalle bende faydasını görüceğime inanıyorum

Histeroskopide ne yapıldı ,eğer bi işlem yapılmadıysa histeroskopi neden yapıldı

Histeroskopide ne yapıldı ,eğer bi işlem yapılmadıysa histeroskopi neden yapıldı
Rahimde görünen bir sorun yoktu ama yine de histeroskopiyle incelemek istedi doktorum belki görünmeyen bir sorun vardır diye, ama şükür bir sorun yokmuş

Rahimde görünen bir sorun yoktu ama yine de histeroskopiyle incelemek istedi doktorum belki görünmeyen bir sorun vardır diye, ama şükür bir sorun yokmuş
Histeroskopi ile ilgili değilmiş o zaman sizinkisi bi işlem olmamış ,hayırlı olsun

Benimde 6 senedir korunmasız ilişkiye ve 2 tüp bebek denemesi 1 negatif 1 kimyasal. Histereskopi,rahim filmi hersey yapıldı. Doktorum genetikte sorun olabileceğini düşünüyor artık. ya mevcut embriyolarla 3. yü deneyeceğiz ya genetik testleri yaptırıp tekrar pgtli bir embriyo için sürece baştan başlayacağız bende ne yapacağımı bilmiyorum

Geride kaç tane embriyon var canım. Dondurulmuş embriyoya pgt yapılmasını tavsiye etmiyorlar pek kalite düşüyormuş çözülüp tekrar dondurulunca. Sen sıfırdan mı başlamayı planlıyorsun o şekilde mi pgt yapılacak. Histeroskopide bir şey çıkmış mıydı senin rahime çizik vs atıldı mı

Hangi doktor bende özkan beyde tedavi oluyordum 1.negatif gördüm orada

Sanırım boşa arıyoruz rabbim henüz vermeyecek demekki bize beklemek mi gerekir diye düşünüyorum bazen.
Aynen ya bende bu ikinci negatiften sonra dedim üçüncüyüde hemen yapmanın bi mantığı yok. Belkide vakti zamanı daha gelmedi o yüzden olmuyor. Ama işte insan bu işin içine girdikten sonrada nedense hemen olsun istiyor beklemek çok zor geliyor

Çizik atıldı sadece canım. 6 embriyom daha var. Evet bunlara pgt yapılamıyor tekrardan sürece başlamak lazım. Ama başka merkeze de geçmek istemiyorum napıcam hiiiiiç bilmiyorum :)

Çizik atıldı sadece canım. 6 embriyom daha var. Evet bunlara pgt yapılamıyor tekrardan sürece başlamak lazım. Ama başka merkeze de geçmek istemiyorum napıcam hiiiiiç bilmiyorum :)
Katil hücre falan bakıldı mı canım sana. Bağışıklık baskılayıcı uygulandı mı. 6 embriyo varken sıfırdan başlamak çok zor gelir canım ya. Ben ikinciye sıfırdan başlamıştım üçüncüyü hiç gözüm kesmiyor açıkçası

Katil hücre olaylarına doktorum inanmıyor kanıtlanmış birşey değil diyor. 8mg Prednol kullandım. Sıfırdan başlamayı şuanda hiç ama hiç istemiyorum zaten. Belki 3. Yü bir kaç aya denerim belki 1 sene kadar ara veririm bilmiyorum şuan kafama göre hareket edeceğim

Anladım canım bende öyle duruma göre bakıcam 3.de çift embriyo hakkım olduğu için heyecanlanıyorum bende. Bi de bana histeroskopi olanlanıyor yapılmadı daha önce. O da fiyat olarak yüksekmiş epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…