Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bende hep domatesli yapıyordum fasulyeyi tencerede bikaç çevirip geçen sene çiğden at dediler dinledim attım çiğ,
atmaz olaydım tuhaf bir kokusu oldu her seferinde topladım çöpe koydum tüketemedik allahtan az yapabilmiştim geçen sene.
şimi aldı toplam 8kg fasulye, bildiğim yoldan yaptım, domatesle kavurdum biraz öyle attım dolaba, inşallah yemek nasip olur afiyetle, tavsiye ederim
canım bende hep domatesli yapıyordum fasulyeyi tencerede bikaç çevirip geçen sene çiğden at dediler dinledim attım çiğ,
atmaz olaydım tuhaf bir kokusu oldu her seferinde topladım çöpe koydum tüketemedik allahtan az yapabilmiştim geçen sene.
şimi aldı toplam 8kg fasulye, bildiğim yoldan yaptım, domatesle kavurdum biraz öyle attım dolaba, inşallah yemek nasip olur afiyetle, tavsiye ederim
ben artık fasulye koymuyorum ya, nasıl yaparsan yap tadı tazeykenki gibi olmuyo
bezelye ve barbunyayı çiğden atıyorum onların tadı güzel oluyo değişmiyo
ben haşlayıp atıyorum ama yengemler hep çiğden atıyorlar, hiç öyle koku falan da yapmıyor ,gayet güzel oluyor yemekleri
difrizle alakalı olabilir ,eski dolaplar genelde kokutuyor ,bence bir poşetini çıkarıp pişir bak nasıl ona göre yeniden yaparsın
bende fasulye koydum bu sene ve ne hasladim ne kavurdum..dogradip yikadim posetleyip koydum. cikarincada duduklude yapicam hopp bir kac dakikada yemegim hazir olacak
ben çiğden dolmalık biber koydum (tohumlarını cıkardım altınıda teldim bıcakla azıcık) gecen senede yag bıberı koymustum oda güzel olmustu... yemeklerın içinde kırmızı kırmızı güzel durmustu tadıda değişmedi.
taze fasulyeyı rengi koyu yesıl olana kadar ateste dondurmekte fayda var.
ben çiğden dolmalık biber koydum (tohumlarını cıkardım altınıda teldim bıcakla azıcık) gecen senede yag bıberı koymustum oda güzel olmustu... yemeklerın içinde kırmızı kırmızı güzel durmustu tadıda değişmedi.
taze fasulyeyı rengi koyu yesıl olana kadar ateste dondurmekte fayda var.
Bezelye taneleri ayıklanınca çiğden konur ama fasulyeyi direk dondurucuya atarsan olmaz. Rendelenmiş domateslerle biraz rengini sarartıcaksın öyle atıcaksın dondurucuya