seçim yapmak zorunda bırakılmak? yıllar sonra gelen pişmanlık..

ya canım sana bahane yapıyor,kurtulmuşsun daha ne diye pişmanlık duyuyorsun.
bence kendine meşgale bul,hobiler edin...
insan boş boş durunca aklına olmayacak düşünceler gelebiliyor.Ayrıca gelmek isteyen insan kapında köpek olurdu,sen ne kadar gelme geri dönersin dese de .
başka şeyler düşün...

ayrıca kız vermiyorlarmışşş, demek ki öbür aileler araştırmış nasıl biri olduğunu.
nice kişiler tanıyorum boşanıpta hiç evlenmemiş kız/erkek le evlenenler var.yeter ki karakter sahibi olsun.
ayrıca dövüyormuş yaaa,lütfen ne güzel atanmışsın kendi ayakların üzerinde duruyorsun kendine eziyet etmek istiyorsan tekrar evlen.ama etraflıca düşün çocuk oyuncağı değil evlilik,evlendiğin kişiyle 50-60 sene beraber yaşayacaksın.

öncelikle yorumları bile okuyamadım sinirden.
şurada derdini paylaşmak için konu açan herkese bazı içi fitne fesat dolu ve kötülük yapmak için yer arayan insanlar burada da gerçek yüzünü göstererek resmen kızı yerden yere vurmuşlar. nasıl bu kadar negatif ve mutsuz olabiliyorsunuz ki bir insanın derdi üzerinden bile vurmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
konu sahibi derdini paylaştığına bin pişman olmuş resmen. işte gerçek hayatta da var bunlardan da bu kadar rahat pisliklerini gözönünde sergileyemiyorlar , sinsi yapıyorlar. resmen insanı sömüren rahatsız insanlar.
neyse çok sinirlendim ama maalesef bunlar hep var ve bitmiyorlar.

sormak istediğimi konu sahibi öncelikle aradan kaç yıl geçti?
diğer insanlara verdiğin şansı eski eşine de verebilirsin. sonuçta geçen yıllar insanı olgunlaştırıyor ve aranızda o kadar büyük sorunlar da yaşanmamış
emin ol ki, burada sana eski kocanı kötüleyenler kocasının her şeyini çekip burada tatmin olmaya çalışan tipler. yani gerçek hayat öyle kıytırık bir sanal sitede atıp tutmaya benzemiyor. kan alırlar valla adamın k...ç dan.
Allah yardımcın olsun canım.

Ne yaparsan yap dayak olmamalı. Benim eşim de çok çok sinirli gözü hiç bir şey görmez ben de hiç alttan almam çok kapı telefon kırdı sinirinden ama hiç elini kaldırmadı.

Yoobenim tek derdim koca degil sadece bunalmis cikmazda hissediyorum kendimi.benim annem babam ayri 2 sinden de zerre sevgi deger görmedim ben
Bu yasadiklarim sanirim gozume perde cekti
Ama burdaki bazi byanlar gercekten iyi niyetli degil malesef

Sevgi değer görmedim diyorsun ama annen sana sahip çıkmış diyor mesleğin elinde olsun bu sevgi değer görmemek ! Sevgi ve değeri çok yanlış biliyorsun. Kendi benliğine öncelikle sen değer vermiyorsun ! Kendine değer vermeyen birinin değer görmesini beklemek saçmalık olur. Saçma sapan erkeklere takılıp kalmışsın !

Aldirmayalim yeniden evlenelim dogurayim dedim kac kez yok dedi aldiracaksin o pici dedi bana
kızım sen hangi kafada yaşıyorsun.sana böyle diyen kişiyle tekrar evlenmeyi düşünebiliyorsun.
yazık ben olsam o kişiyi öldürürüm. sana aldıracaksın o pç.. diyorsa bu şu anlamda geliyor senin orp. olduğunu ima ediyor.
kusura bakma ağır konuştum ama böyle diyen adam bunu ima ediyordur,başkalarından da çocuk yapabileceğini düşünüyor demek.

bir şans daha ver diyenleri görünce aynen böyle oluyorum
kendi ezikliği yüzünden kızı çalıştırmamış, ders çalışmasını dahi annesinden gizlemiş bir adam..
kızı sindirmiş ve dayak yediği için adamı haklı görmeye, kendi asiliği yüzünden dayak attığını kızın aklına sokmuş ve tüm hayatını etkilemiş, özgüvenini yerle bir etmiş bir adam..
1 ayda bu kıza evini terk ettirmiş ve ardından gidip af dilememiş, üstelik bu durumdan da kızı suçlu bulmuş bir adam..
hamile olan eşine sahip çıkamayıp alıp evine götüreceği yerde baskı ile zorla bebeğini aldırtmış bir adam..
pardon, bu adamın neresi affedilebilir? neresine bir şans daha verilebilir?

Cok haklisin o pislik benim ozguvenimi yerle bir etti hep beni sucladi bastırmaya calisti.hep o hakliydi benim meslegim hakkimda anasi karar veriyordu.pisligin tekiydi 50 yere gitmisler kiz vermemisler bu serefsize simdi de dönmüş hem pisman beni bosadigina hem de beni sucluyor gerizekali daha beter olsun.koylu diye kucumserdi bir de anasi kendi.umarim omur boyu bekar kalir

Kızım bu neyin kafası. Sen önce kendine değer ver ki başkası da sana değer versin Şiddet görüyordum ama susmuyordum

alttan almıyordum ne demek???? Alttan almayarak idare etmeyerek kendini suçluyorsun içten içe ama sana şiddet

uygulayan eşin. Bugün bir toladı kabul etmeyip ayrılan kadın var. Çünkü bu gerçekten büyük hakaret.

Evlilik herşeye razı gelmek her hakareti kabullenmek değildir. Bana göre evlilik

HAYATIN GETİRDİĞİ HERŞEYE (hastalık, yokluk, ailelerin sıkıntıları) SIRTSIRTA VERİP DİRENMEKTİR.

Ama tarafların KENDİ İRADELERİYLE YAPTIKLARI (hakaret, şiddet, aldatma) asla kabul edilemez

ve edilmemelidir.

O yorumundan sonra ben de fake olduguna inanmaya başladım

Eski konularına bakın , bu kadının tek derdi koca. İlk kocası ile birlikte olmuş mecbur kalmış evlenmiş neye mecbur olduysa artık kafaya gel ! İkinci sevgilisi ile yine birlikte olmuş onunla da mecbur kalmış ! İlk eşinden boşandıktan sonra tekrar birlikte olmuş hamile kalmış vs.vs. konu sahibesinden anladığım kadarı ile erkeklerle birlikte olup duygusal baskı yapıp , sevgilileri ile evlenmeye o mecbur bırakmaya çalışıyor. İnsanların yüzüne nasıl bakıcam diyor vb. cümleler ile devam ediyor. Tüm konularının tek özeti ; Kimseyi sevmiyor sadece koca istiyor ! Çünkü bu kadın kendini sevmiyor, değer vermiyor saygısı yok ! İnsanlar gerçeği yazınca kötü oluyor çekememezlik oluyor . Senin hayatına kim özenir bilmem ama önce kendine çeki düzen ver bu kafa ile gidersen neyse...Doğru bir insan olmak istiyorsan önce sen doğru biri ol !

Yanlışlıkla da olsa en doğru şeyi yapmışsın, farkında değilsin. Sana şiddet uygulayan bir adama, alttan almadım, burnumun dikine gittim, o yüzden hak ettim gibi sebepler bulmaya, şiddeti normalleştirmeye çalışıyorsun, bu çok yanlış ve tehlikeli bir durum. Şiddetin haklı gerekçesi olamaz. Sen çok dengesiz, katlanılamaz davranışlarda bulunsan bile, karşındaki insansa eğer şiddet uygulamak yerine döner arkasını gider. Ve eğer sen kendine değer vermezsen, karşındaki hödük hiç vermez. Bir de sevgili konun varmış sanırım, okumadım bilmiyorum o konuyu, buradan duydum. Şuan senin yapacağın en doğru şey kendi ayakları üzerinde duran, güçlü bir kadına dönüşmek. Bu hem maddi hem manevi anlamda... O zaman hayatına girecek insanı daha sağlıklı tartarsın bence. Şiddet uygulayan bir insana ne olursa olsun yanımda olsaydı diye bakabilmek sağlıklı bir aklın işi değil çünkü. Biraz soluklan, kendini dinle, geliştir, aşk meşk işlerine sonra bak. Çok daha mutlu olursun böylece...

Guzel bir üslupla cevapladiginiz icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…