- 26 Mayıs 2014
- 348
- 182
- 73
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Ne yaparsan yap dayak olmamalı. Benim eşim de çok çok sinirli gözü hiç bir şey görmez ben de hiç alttan almam çok kapı telefon kırdı sinirinden ama hiç elini kaldırmadı.çok sağol anım mesajın için ama yine de işte içimde bir hüzün keşkeler...ne düşünüyorum biliyor musun evet dayak yedim ama ben de akıllı durmadım asiydim isyan ediyordum alttan almıyordum diye düşünüyorum
Yoobenim tek derdim koca degil sadece bunalmis cikmazda hissediyorum kendimi.benim annem babam ayri 2 sinden de zerre sevgi deger görmedim ben
Bu yasadiklarim sanirim gozume perde cekti
Ama burdaki bazi byanlar gercekten iyi niyetli degil malesef
kızım sen hangi kafada yaşıyorsun.sana böyle diyen kişiyle tekrar evlenmeyi düşünebiliyorsun.Aldirmayalim yeniden evlenelim dogurayim dedim kac kez yok dedi aldiracaksin o pici dedi bana
Cok haklisin o pislik benim ozguvenimi yerle bir etti hep beni sucladi bastırmaya calisti.hep o hakliydi benim meslegim hakkimda anasi karar veriyordu.pisligin tekiydi 50 yere gitmisler kiz vermemisler bu serefsize simdi de dönmüş hem pisman beni bosadigina hem de beni sucluyor gerizekali daha beter olsun.koylu diye kucumserdi bir de anasi kendi.umarim omur boyu bekar kalirbir şans daha ver diyenleri görünce aynen böyle oluyorum
kendi ezikliği yüzünden kızı çalıştırmamış, ders çalışmasını dahi annesinden gizlemiş bir adam..
kızı sindirmiş ve dayak yediği için adamı haklı görmeye, kendi asiliği yüzünden dayak attığını kızın aklına sokmuş ve tüm hayatını etkilemiş, özgüvenini yerle bir etmiş bir adam..
1 ayda bu kıza evini terk ettirmiş ve ardından gidip af dilememiş, üstelik bu durumdan da kızı suçlu bulmuş bir adam..
hamile olan eşine sahip çıkamayıp alıp evine götüreceği yerde baskı ile zorla bebeğini aldırtmış bir adam..
pardon, bu adamın neresi affedilebilir? neresine bir şans daha verilebilir?
O yorumundan sonra ben de fake olduguna inanmaya başladımarkadaşlar inanmayın buna yaaa..
resmen fake bir konu bu..yalan olduğu sözlerindeki tutarsızlıktan belli değilmi..
Yazdiklarimin sahte sizin deyiminizle FAKE olmadigina YUCE ALLAHI sahit gosteriyorum.FAKE oldugunu dusunuyorsaniz yazmayin.ama once turkcemizi guzel kullanmaya ozen gosterinO yorumundan sonra ben de fake olduguna inanmaya başladım
O yorumundan sonra ben de fake olduguna inanmaya başladım
Turkce kelimesinin ilk harfi buyuk yazilirYazdiklarimin sahte sizin deyiminizle FAKE olmadigina YUCE ALLAHI sahit gosteriyorum.FAKE oldugunu dusunuyorsaniz yazmayin.ama once turkcemizi guzel kullanmaya ozen gosterin
Millet senin iyiligin icin onca şey yazdi; kalkip beddua mi ediyorsun? Sana yazik esas.. Normal degilsinYaziklar olsun
Yaziklar olsun
Guzel bir üslupla cevapladiginiz icin tesekkur ederimYanlışlıkla da olsa en doğru şeyi yapmışsın, farkında değilsin. Sana şiddet uygulayan bir adama, alttan almadım, burnumun dikine gittim, o yüzden hak ettim gibi sebepler bulmaya, şiddeti normalleştirmeye çalışıyorsun, bu çok yanlış ve tehlikeli bir durum. Şiddetin haklı gerekçesi olamaz. Sen çok dengesiz, katlanılamaz davranışlarda bulunsan bile, karşındaki insansa eğer şiddet uygulamak yerine döner arkasını gider. Ve eğer sen kendine değer vermezsen, karşındaki hödük hiç vermez. Bir de sevgili konun varmış sanırım, okumadım bilmiyorum o konuyu, buradan duydum. Şuan senin yapacağın en doğru şey kendi ayakları üzerinde duran, güçlü bir kadına dönüşmek. Bu hem maddi hem manevi anlamda... O zaman hayatına girecek insanı daha sağlıklı tartarsın bence. Şiddet uygulayan bir insana ne olursa olsun yanımda olsaydı diye bakabilmek sağlıklı bir aklın işi değil çünkü. Biraz soluklan, kendini dinlenin, geliştir, aşk meşk işlerine sonra bak. Çok daha mutlu olursun böylece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?