seçim yapmak zorunda bırakılmak? yıllar sonra gelen pişmanlık..

Ben buraya moral bulayim diye yaziyoruim moralim bozulsun diye degil.
Ayrica bosandiktan sonra bu adam yanima gelmisti ben hamile kalmistim evlenelim yeniden dogurayim dedim beni aldirmaya zorladi bebeği
bir de bebeğini aldırmaya zorladı ve aldırdın mı ? şimdide pişman dönmek mi istiyorsun ? Allah aşkına nasıl bir bunalımdasın kendine gel !adam olsa insanlık olsa bunu yapar mı ???

bir de bebeğini aldırmaya zorladı ve aldırdın mı ? şimdide pişman dönmek mi istiyorsun ? Allah aşkına nasıl bir bunalımdasın kendine gel !adam olsa insanlık olsa bunu yapar mı ???
Aldirmayalim yeniden evlenelim dogurayim dedim kac kez yok dedi aldiracaksin o pici dedi bana

geriye bakmayacaksın. biten bitti. ikinizde evliliğe hazır yürütebilecek bir çift değilmişsiniz ki bu duruma gelmişsiniz.
hem önüme daha iyi biri çıkmadı demişsin..e daha dur elbet biri çıkar.
o dangoz kocan ve ailesi de utanmadan çocuklarına kız aradıklarını ve kimsenin ona kız vermediğini normal bir şey miş gibi sana söylüyor ki..ki pesss
sen de buna acıyorsun.. ona kız vermiyorlar - benim de karşıma iyi biri çıkmadı ..eh biz barışalım...
lütfen kafanı bir duvara carp, ondan sonra gel bir daha yaz.

O kadar
O kadar hakli yazmissin ki Allah razi olsun mesajin icin gercekten de oyle soluklanmaya geride durup bir nefes almaya ihtiyacim var

Bence senin problemin eski esin degil, hayatina birinin girmemesi. Normal olarak eskiye ozlemin var ama bu cok yanlis. Eskiye ragbet olsa, bit pazarina nur yagardi demis buyuklerimiz. Eski defterleri kapat ve onune bak bence. Ne guzel atanmissin, elinde meslegin var, hayati akisina birak illa bir arayis icine girme. Ki eski esine ilk sen yazmissin, adamda zerre pismanlik yok hala sende buluyor hatayi. Ayrica dayagi haketmek diye bir tabir yoktur, evlilikte herkes fikrini uygun bir dille soyler. Dayak hakedilmez yani. Bir psikologa git bence

ve 9 yıl karşına biri çıkmamasıda çok şaşırtıcı .umutlarım yıkıldı .nyse .
şey düşündüm acaba kaderin omu bu yüzdenmi ikinizde hala bekarsınız orada takıldım .

Vaay be valla cocugunuz olsa 9 yasarmis belkide kardesleri olurya yaa gercektwn yasadigin aman aman bisey deil tamam siddet kotu ama gercektwn kadinda susmasini bilecek biraz vee bence ikinizde istiyorsunuz birbirinizi vee daha oturakli daha olgun olmussunuz neden olmasin hemde cok iyi olur valla :))) bence yaz ona hic pismaik duydun mu ??

ben olsam yazmam tepene çıkar yüz bulur bırak yazıyosa o yazsın o çabalasın . (şahsi)

şey düşündüm acaba kaderin omu bu yüzdenmi ikinizde hala bekarsınız orada takıldım .
Yok zannetmiyorum az yapmadi bana gecmiste ve hep zeytinyagi gibi uste cikan biri

bosanalı kac yıl oldu... bosandıktan sonra hayatında neler degıstı.. anlasılan hala bırseyler hıssedıyorsunuz... yanı memeur oldun mu esınle tekrar nasıl konusmaya basladın ?

arkadasım ; kadın herzaman susacak değil ya adam konuşuyosa kadın sussun tmm ama kadın konuşuyosa birazda adam dinlese ya .demekki karakteri fazla olgun ve iyi bi insan deil kötülük etmiş kadına o da boşanmış işte keyfi değil ya kim güzel adamı bırakırda gider .asi saldrgan sinirli adamlarla zor çok zor .aynı insanla bidaha evlenmek aynı hatayı iki kere yapmak demek .

arkadaşlarım inanın yorumlarınıza ihtiyacım var dışardan nasıl görünüyor durumum merak ediyorum

Eh daha 20 yasinda is guc sahibi olmadan hormonlarina yenilerek elin adamiyla ``herseyi`` yasarsa, sonrada sirf ``herseyi`` yasadin diye adamla evlenmek zorunda hissedersen kendini ve adamda ayni sebepten senle evlenirse. Adamin kafa yapisini bilerek evlenirsen dayakda yersin hakaret de yersin isinden de cikarsin hersey gelir basina ki gelmiste zaten.
O Kendini evlenmek zorunda hissettigin vakit ben bu adamla anlasamam daha is konusunda bile anlasamiyoruz, adamdan ayrilip hayatima bakayim isime gucume bakayim elbette benim yasadiklarimi anlayan birisi cikar karsima ve evlenip mutlu olurum dememissin.
Yaptiginiz hatayi daha buyu bir hatayla duzeltmeye kalkmasaydin simdi ikinizde bu durumda olmazdiniz, o adamla hic evlenmemeniz lazimdi, simdi ikinizde bosanmis statusundesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…