- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
bir de bebeğini aldırmaya zorladı ve aldırdın mı ? şimdide pişman dönmek mi istiyorsun ? Allah aşkına nasıl bir bunalımdasın kendine gel !adam olsa insanlık olsa bunu yapar mı ???Ben buraya moral bulayim diye yaziyoruim moralim bozulsun diye degil.
Ayrica bosandiktan sonra bu adam yanima gelmisti ben hamile kalmistim evlenelim yeniden dogurayim dedim beni aldirmaya zorladi bebeği
Aldirmayalim yeniden evlenelim dogurayim dedim kac kez yok dedi aldiracaksin o pici dedi banabir de bebeğini aldırmaya zorladı ve aldırdın mı ? şimdide pişman dönmek mi istiyorsun ? Allah aşkına nasıl bir bunalımdasın kendine gel !adam olsa insanlık olsa bunu yapar mı ???
Piç degil o diye savunduğumu hatirliyorumbir de bebeğini aldırmaya zorladı ve aldırdın mı ? şimdide pişman dönmek mi istiyorsun ? Allah aşkına nasıl bir bunalımdasın kendine gel !adam olsa insanlık olsa bunu yapar mı ???
arkadaşlar inanmayın buna yaaa..Aldirmayalim yeniden evlenelim dogurayim dedim kac kez yok dedi aldiracaksin o pici dedi bana
geriye bakmayacaksın. biten bitti. ikinizde evliliğe hazır yürütebilecek bir çift değilmişsiniz ki bu duruma gelmişsiniz.arkadaşlar psikolojim alt üst iki kelimeyle..
yıllar önce bir evlilik yapmıştım farklı şehirlerdendik.o serbest meslekte çalışıyordu okulunu yarım bırakmıştı.ben ise memur olacaktım.ama çalışmamı istemiyordu ev hanımı olmamı istiyordu.ben ise istemiyordum.bile bile evlendik ben onunla her şeyi yaşamıştım çünkü mecbur hissettim kendimi bir anlamda.
ama evlendikten sonra sorunlar bitmedi.ben çalışmak istiyordum o istemiyordu.zor zoruna kabul etti.ama bu bulunduğumuz şehirde çalış.2 senede atan 3 senede atan başka yere göndermem dedi.ben ise bunalıyordum dedim ki 1 yıl başka yere atanırım eş durumundan yanına gelirim.
yok kabul etmedi.annem duymasın ders çalışacağını diyordu annesi benim çalışmamı istemiyordu.yılların n verdiği yorgunluk da girdi araya ben annemin evine döndüm.
olmuyor böyle ayrılalım dedim.ben şiddet de görüyordum susmuyordum alttan almıyordum çünkü daha 22 yaşındaydım.idare edemedim evliliği.
gelmesini istedim annemin evine gelsin konuşalım istedim ama gelmedi 1 kez bile olsa gelmedi.ben her gün geçen arabalara bakıyordum belki odur gelir diye yok.gelmedi.6 ay sonra da avukatı arattı boşanmak istiyor musunuz diye evet dedim.aslında istemiyordum ve biz boşandık.
bunları neden anlattım? geçende faceden konuştuk ben ona yazdım.geçmişten o günlerden konuştuk.neden gelmedin dedim "çünkü sen dedin gelme diye g..ne baka baka dönersin dedin"dedi.evet demişimdir pek çok şey söyledik birbirimize ama kızlar ALLAH şahit gelmesini dönmesini isterdim.
ben bunaldığım için ve cahilim yaşım küçük anne evine döndüm bir kez bile olsun gelme desem bile kapristen gelmesi gerekmiyor muydu? ben de gururuma yediremedim dönmeyi etrafımdaki herkes dedi bırak seviyorsa gelir dediler.ama o şuan diyor ki ben seni çok sevdimsenin beni sevdiğinden de çok sevdim ama o ışığı alamadım alsaydım gelir getirirdim seni diyor.
sonuç ikimiz de itten köpekten pişmanız o da evlenemiyor kzı vermiyprlar mış kim bilir neden ayrıldı karısından diye.benim de karşımda şu ana kadar ondan iyisi çıkmadı.
çok çok kötü hisseidyorum.
artık şöyle düşünmeye başladım keşke dediği gibi 3 4 yılda atansaydım ama hep onun yanında olsaydımyanlış mı düşünüyorum can dostlar
şimdiye ailem düzenim çocuklarım olurdu belki.alışırdım mutlu olurdum ama artık her şey için çok geççok üzülüyorum.
O kadar hakli yazmissin ki Allah razi olsun mesajin icin gercekten de oyle soluklanmaya geride durup bir nefes almaya ihtiyacim vargeriye bakmayacaksın. biten bitti. ikinizde evliliğe hazır yürütebilecek bir çift değilmişsiniz ki bu duruma gelmişsiniz.
hem önüme daha iyi biri çıkmadı demişsin..e daha dur elbet biri çıkar.
o dangoz kocan ve ailesi de utanmadan çocuklarına kız aradıklarını ve kimsenin ona kız vermediğini normal bir şey miş gibi sana söylüyor ki..ki pesss
sen de buna acıyorsun.. ona kız vermiyorlar - benim de karşıma iyi biri çıkmadı ..eh biz barışalım...
lütfen kafanı bir duvara carp, ondan sonra gel bir daha yaz.
arkadaşlarım inanın yorumlarınıza ihtiyacım var dışardan nasıl görünüyor durumum merak ediyorum
9 yilkaç yıl geçti aradan ?
ve 9 yıl karşına biri çıkmamasıda çok şaşırtıcı .umutlarım yıkıldı .nyse .
şey düşündüm acaba kaderin omu bu yüzdenmi ikinizde hala bekarsınız orada takıldım .
Yok zannetmiyorum az yapmadi bana gecmiste ve hep zeytinyagi gibi uste cikan birive 9 yıl karşına biri çıkmamasıda çok şaşırtıcı .umutlarım yıkıldı .nyse .
şey düşündüm acaba kaderin omu bu yüzdenmi ikinizde hala bekarsınız orada takıldım .
Yok zannetmiyorum az yapmadi bana gecmiste ve hep zeytinyagi gibi uste cikan biri
Vaay be valla cocugunuz olsa 9 yasarmis belkide kardesleri olurya yaa gercektwn yasadigin aman aman bisey deil tamam siddet kotu ama gercektwn kadinda susmasini bilecek biraz vee bence ikinizde istiyorsunuz birbirinizi vee daha oturakli daha olgun olmussunuz neden olmasin hemde cok iyi olur valla :))) bence yaz ona hic pismaik duydun mu ??
arkadaşlarım inanın yorumlarınıza ihtiyacım var dışardan nasıl görünüyor durumum merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?