- 19 Ağustos 2019
- 1.466
- 2.478
- 133
- 32
Ben başka ülkeye evlendim çok zor eşimde aileside çok iyi insanlar ama insanın büyüdüğü ortamından uzakta çok zor iş hayatım aile hayatım arkadaş ortamim herşeyi çok özlüyorum çok ama çok zor bı durum 2 yıl oldu alisamadim hala televizyonda İstanbul'u her gördüğümde bı kere içim çiz ediyor .Kızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi
Olumlu yanı kafan rahat olumsuz yanı yazın ordan oraya git gel yoruyu. Biz iki tarafında yanında değilizKızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi
Aynı biz eşya taşı et hele çocuklarla en zoru buOlumlu yanı kafan rahat olumsuz yanı yazın ordan oraya git gel yoruyu. Biz iki tarafında yanında değiliz
Benim ikizim oldu ha birde konu sahibi ikizin olursa benim gibi evinden olursunAynı biz eşya taşı et hele çocuklarla en zoru bu
Sana tecrübe mi anlatayım ders olsun ilk uzaga gelin gittim hamilelikte hastalıkta cok aradım yalnız kaldım.Sonra işimizi memelekete tasıdık döndük dönmez olaydık uzaktayken tatlı tatlı gelip gidiyorsun yakındayken hep aile sorunlarının içindesin uzaklık nimetmiş megersem anlamamışımKızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi
Benimkiler de ikizBenim ikizim oldu ha birde konu sahibi ikizin olursa benim gibi evinden olursuntekken yine iyi benim en büyük problemim bayramlardi orada 22.5 gün kaldık burda 33.4 gün ikiz bebeklerle beni ne günler bekliyor
Arkadaşım evlendi orada hiç yapama dı boşandı iki aydaKızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi
Kaç aylıklar? Ne zaman tek bakmaya başladın. Ben daha yeni evime gideceğim. 7 aylık oldular gidene 7.5 olacaklarBenimkiler de ikiz
Üsküdar'dan Bağcılar'da geldim. Söyleyeceklerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?