- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Yaşadığın doğup büyüdüğün yerden ayrılmak kolay olmuyor.. 1 saatten fazla sürüyor yol trafikle ama genelde burda herkes o kadar yol çekiyor yine de az değil tabiSırf siz gezeceksiniz diye adamı o trafik çilesine mahkum etmeyin
Nasıl ki eşinizin ailesinin yanında oturma zorunluluğu yoksa sizin ailenizin yanında da eşiniz oturmak zorunda değil
Yaşadığın doğup büyüdüğün yerden ayrılmak kolay olmuyor.. 1 saatten fazla sürüyor yol trafikle ama genelde burda herkes o kadar yol çekiyor yine de az değil tabiSırf siz gezeceksiniz diye adamı o trafik çilesine mahkum etmeyin
Nasıl ki eşinizin ailesinin yanında oturma zorunluluğu yoksa sizin ailenizin yanında da eşiniz oturmak zorunda değil
Tuzla değil de darıcadan bulduk bir ev. O da yakın sayılır gebzeye. Tuzla sahilde pahalı üst taraflar da yine aynı darıca gibiGücünüz yeterse Tuzla tarafından bakın derim. Tuzla Gebze arası gidilir, yol o kadar dert olmaz.
Ailem arkadaşım olsa belki sıkılmam da tek başıma cesaret edemiyorumGebze çok uzak değil, bence sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben Ankara'da merkezi güzel bir semtten Doğu da bir şehire geldim şimdi, başta aynı endişeleri yaşadım ama düşündüğüm kadar kötü olmadı
Ailem arkadaşım olsa belki sıkılmam da tek başıma cesaret edemiyorum
Öyle de olabilir darıcadan bir tane bulduk şimdilik ama darıca hakkında fikrim yok pekGebze de fena sayılmaz ki zaten eşinizin durumu açısından zaten taşımamız en güzeli olur.Alişirsiniz.Gebze merkezden mi alacaksınız evinizi?
Bence Darıca güzel bir ilçe.Yani Gebze tarafina taşinacaksaniz Darica iyi bir secim olur.Birde Eskihisar var bilirsiniz zaten.Eskihisar da şirin bir yerdir (ama orası da küçük )bir bakın isterseniz.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.Öyle de olabilir darıcadan bir tane bulduk şimdilik ama darıca hakkında fikrim yok pek
Eskihisarı hiç bilmiyorum ama darıca da oturan biri istanbuldan buraya gelinir mi hiç dediBence Darıca güzel bir ilçe.Yani Gebze tarafina taşinacaksaniz Darica iyi bir secim olur.Birde Eskihisar var bilirsiniz zaten.Eskihisar da şirin bir yerdir (ama orası da küçük )bir bakın isterseniz.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.
Evde olduğum için sanırım , gezmesini seviyorum istanbulun:)eşin her gün trafikte boğulacağina, sen canın istediğinde gider gezersin. istanbulda nasıl yaşıyosunuz zaten, trafik kalabalık dert çile sıkıntı
+1Sırf siz gezeceksiniz diye adamı o trafik çilesine mahkum etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?