Şehirden köye misali

Mavikuş,annemiz bizim doğuştan sahip
olduğumuz,değişmez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez ilk dostumuz,müttefikimiz zaten...Ama ömrünü bu tek varlığın,arkadaşınla mı gecireceksin?
Kardeşim istanbulda,güzel bir cevre yaptığı,arkadaşlıklar edindiği muhitinden,ev aldığı için başka bir bölgeye taşındı.Yeni yerleşim olan bu bölgede tekrar,öyle güzel arkadaşlıklar edindi ki,ikinci cocuğu henüz bebek olduğu halde...Bebeğim büyüyünce anneme bırakırdım diyorsun ya,bırakmayacaksın,çünki bırakmak istemeyeceksin.Onun her şeye karşı merakından,heyecanından çok etkileneceksin,onunla yeniden cocuk olup,onunla büyüyeceksin.Bıraz da iyi arkadaş bulmaktan daha çok,iyi arkadaş olmaya odaklansak,sorunun yarısı çözülmüş olur bence.Bazen konularda okuyorum,ben kendi kendime yeterim,arkadaşa ihtiyacım yok diyenleri.Zaten arkadaş,ıhtıyacın yokken edinilmeli ki,ona ihtiyac duyduğunda sesinden anlayabilmeli...Ayrıca çocuklarıma söylediğim bir sözü,sana da tekrarlamak istiyorum."Canın sıkılıyorsa boş vaktin var demektir,bu çok iyi,şimdi kendine bir meşgale bul"

İyimiş, bunu benim sıpaya söyleyeyim :) tembel şimdiden canım sıkıldı modunda.

yazınız baya bencilce geldi bana. eşinizin her gün trafik derdine karşılık sizin gezmeniz pek insancıl değil.
sabahtan akşama kadar yorulacak adam sizin için bir de saatlerce trafik derdi. çok kötü çok. ben eşime böyle bir şey demeye utanırım yani.

Konu dışı olacak ama izmitte misin? Tüh ya, ben taşınmadan tanışaydık keşke

Darıca gebzeden güzel bence, sosyal hayat da daha iyi orada.

Şu arkadaş, akraba, aile olmadan nefes alamayan, iki adım öteye gidemeyen insan tiplerine çok anlam veremıyorum. Yer, mekan, şehir takıntısı bende de var gerçi takıntı demek ne kadar doğru bilmem. Hatıralar anılar, bazı mekanlar özel oluyor, alıştıgın yer başka oluyor evet ama bu kadarı da çok abartılı.

Konu dışı olacak ama izmitte misin? Tüh ya, ben taşınmadan tanışaydık keşke
İzmitteyim gohacım,memleketimin küçük,gönlümün büyük şehri izmitte
Gönüller hoş olsun,saglık olsun,umduğunuzdan çoğunu buldursun rabbim,yeni memleketinizde.

Alıştığın çevreden uzaklaşmak zor geliyor insana..

AA bak dün beşevler tarafından geçtim bu Tatlıkuyu mahallesi denilen yerlere de bir sürü yeni apartmanlar yapılıyor biraz daha nezih bir yer ararsanız o taraflara da bakabilirsiniz diyorum :) hiçbir tanıdığı kimse olmadan direk evlenip buraya yerleşen iş arkadaşlarım var hiçbir yeri bilmeden taa uzaklardan... Biraz cesaret biraz kendinize güven :) size ailenizle huzur dolu bir yuva diliyorum :) zamanın kıymetini bilmek gerek, hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…