- 24 Mayıs 2016
- 179
- 234
- 103
- Konu Sahibi minikmavikus
-
merhaba arkadaşlar
Biz istanbulda çok işlek değil ama yine de merkezi bir yerde oturuyoruz yani canım sıkıldığında çıkıp gezebileceğim bir yer ama ev küçük ve kira
Ev almaya karar verdik krediyle
Eşim de gebzede çalışıyor ve yol uzun sürüyor gidip gelmek o yüzden o taraflara yakın taşınmak istiyor ,
gidip gezdim o tarafları ama burdan sonra biraz köy - mahalle gibi geldi bana
Eşim artık trafikten bıktım diyor 5 senedir git gel . onun ailesi burda değil benim ailem benim şuan oturduğum yere yakın.
Burda alacağımız küçük bir ev fiyatına orda lüks sitede büyük bir ev alabiliyoruz
Ben şuan çalışmıyorum bebeğim var küçük.
Sizce oraya alışabilir miyim. Yoksa bülbülü altın kafese koymuşlar misali mi olur??
Aileme arkadaşlarıma çok alışığım bebeğim büyüyünce anneme bırakır gezerim diyordum.
Ya da iş bulabilirsem anneme bırakır çalışırım vs.
Diğer yandan burda trafik gittikçe artıyor eşime de kıyamıyorum bıktı saatlerce yol gelmekten çünkü onu bu tarafa bağlayan bir şey yok sadece ben istediğim için burda oturuyoruz
Ne yapmalıyım çok kararsızım fikir verir misiniz
Yaşadığın doğup büyüdüğün yerden ayrılmak kolay olmuyor.. 1 saatten fazla sürüyor yol trafikle ama genelde burda herkes o kadar yol çekiyor yine de az değil tabi
İşi mutlukent dediğiniz tarafa yakın sanırım. Evet ev fiyatları çok yükselmiş gerçekten.Açılın ben de Gebzede oturuyorum. Merkezdeyim lokasyon olarak... Eşiniz nerede çalışacak ? Eğer gosb bölgesi ise yol trafik yüzünden yine biraz uzun gelebilir taysad bölgesi falan ise çok rahat gidip gelebilir Darıca'dan. Ben merkezdeyim 15 dklık yol gosb trafik çilesi yüzünden 45 dk bile sürebiliyor :) İstanbul'da bir semtten diğer semte girmek bile çok buyuk bir eziyet. Araban olsa da aynı dert toplu taşıma da :)) Gebze de gitgide kalabalıklaşan ve bir anda her yeri bina yiiginina dönüşen bir yer oldu... Mutlukentte birçok site var o taraflardan ev bakabilirsiniz hem de her bölgeye daha çok yakın... Ortam konusuna gelince İstanbul nasılsa Gebze de öyle... Her çeşit insan var. İnsan her şeye alışıyor çok da olumsuz dusunmeyin , eşiniz yol stresi çekmek ve vakit kaybetmek yerine sizinle daha fazla vakit geçirecek ayrıca ev alabilecek gücünüz var ne güzel. Burada da 1 yıl önce ev fiyatları düşükken birden 1.5 katı yükseldi... Ayrıca İstanbul'a izmitten daha yakın
Eşim tek başına çocuğa bakma sorumluluğuna sahip olsa eminim ailesine yakın oturmak isterdi. Ayrıca ben onunla tanıştığımda ayrı yaşıyordu ailesinden zaten.Esiniz boyle ailesine duskun olsa anneci koca derdik, buyumediyse niye evlenmis ki derdik, onun sorumlulugu artik esi ve cocugu olmali derdik. Bilmem anlatabildim mi?
Haklısınız belki benim de çalışma imkanjm olsaydı ben de öyle düşünebilirdimValla cnm bence ıstanbula hıcde uzak degıl yaparsın dıye dusunuyorum. Ben İStanbulda merkezi güzel bir yerden Doğu da bir şehire gidecegim turkıyenın en dogusu dıyelımmeslek icabından ötürü. o sehrı onceden gıttım gordum her ne kadar dogdugum buyudugum istanbul kadar olmasada sadece iş odaklı baktıgım ıcın pek kafama takmıyorum bile.
Ben de pozitif düşünmeye başladım şuanBen olsam kıyamazdım eşime
İnsanoğlu her şeye alışıyor, taşın bence, günah adama
Kv şehirdışında burda yaşamıyor zaten yazmıştımÇocuğu kv yede bırakabilirsiniz. Zamanla alışırsınız arkadaş edinirsiniz falan eşiniz 5 sene dişini sıktıysa sizde yaparsınız yani.
zaten arkadaşıyla istanbulda kalıyormuş ortak evde. Biz evleneli 2 -3 yıl olduEşiniz 5 sene ıyı dayanmıs
gebzede fena degıl ne kadarlık bır ev dusunuyorsunuz mesela, cok daha guzel bır evde oturacaksınız ustelık yenı bır ortam olacakzaten arkadaşıyla istanbulda kalıyormuş ortak evde. Biz evleneli 2 -3 yıl oldu
Bir tek bana mı zor geliyor acaba doğup büyüdüğün yerden ayrılmak yapayalnız kalacağım bir yere göç etmek..
Kimse bana hak vermemiş
Mavikuş,zaten arkadaşıyla istanbulda kalıyormuş ortak evde. Biz evleneli 2 -3 yıl oldu
Bir tek bana mı zor geliyor acaba doğup büyüdüğün yerden ayrılmak yapayalnız kalacağım bir yere göç etmek..
Kimse bana hak vermemiş
zaten arkadaşıyla istanbulda kalıyormuş ortak evde. Biz evleneli 2 -3 yıl oldu
Kimse bana hak vermemiş
400-450 bin arası. Baktığımız ev darıcadagebzede fena degıl ne kadarlık bır ev dusunuyorsunuz mesela, cok daha guzel bır evde oturacaksınız ustelık yenı bır ortam olacak
450 mi? İstanbul da da bu fiyat. Darıca uçmuş yahu400-450 bin arası. Baktığımız ev darıcada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?