Sehirlerarasi otobuslerde yer kavgasi!

benim anlamadıgım neden insanlara acıklama yapmak zorundayım, yahu sevmiyorum daralıyorum koridorda sürtüne sürtüne geçen muavni çekmek zorundamıyım ben ne kusuru asıl karsımdaki özür dilemeli yerime oturduğu için ne hastayım derim ne başka bişey numarayı söyleyip kalkarmısınız orası benim derim hele bi kalkmasın o zmn görüşürüz. bu kadarcık şeyde bile uyanık davranıp duygu sömürüsü ile işi bağlıyoruz ya bravo bize

su cocuklu aılelerın cocuklarına sahıp cıkmamasına ben de delı oluyorum .benım de basıma metro da boyle bı olay gelmıstı .

karı koca cıfltlerın 5-6 yasların da kız cocugu var .cocuk pek yaramaz .yerın de hıc durmuyor .ben de karsıların da oturuyorum .

sonra cocuk bana musallat oldu resmen .habıre benımle oynamaya calsıyor .ya zaten basım cok agrıyor ,coluk cocuk gurultusu

cekecek durum da degılım ,ama resmen cocuk taktı kafayı bana .dızlerıme yapısır dızlerımden tutunarak kucagıma cıkmaya calsır

yaa dedım ne yapıyor bu cocuk sasırdım kaldım .ben de baktım dızlerıme yapısıyor alıyım barı kucagıma dedım .

kucagıma aldım yıne rahat durmuyor .yaa bıde hava sıcaktı cocuk cok ter kokuyordu sacları cok pıs kokuyordu

ne annesı ne babası cocugu almıyorlar kucagımdan .sonra cocuk benım cantamı elıme gecırdı ,cantamı kurcalıyor

ıcınde ne varsa cıkarıyor .cıkarma dıyorum elınden alıyorum cıglık atıyor .annesı de kahkaha atıyor

sımlı bacak spreyım de cantamdaydı .onu cıkardı parfum nıyetıne hem bana hem kendıne sıktı .elım yuzum sım oldu

delırıcektım resmen yaa .rujları cıkarıyor elını yuzunu boyuyor ,elını yuzunu boyarken elbısem de boyanıyor tabı

yaa sınırden aglıcaktım yok boyle bı rezıllık .ne annesı ne babası almadı kucagımdan cocugu .sonra erkenden ınmek

zorun da kaldım .cocuktan kurtulmak ıcın sırf .bu sefer de bırakmıyor benı bagrıp duruyor .ben de sınırlendım annesıne

dedım ,hanımefendı ınmeye calsıyorum cocugunuzla ılgılenır mısın lutfen dedım de ındım .saka gıbı bır gundu resem

öğrencilik zamanlarımda başıma gelen bir olay geldi aklıma topiği görünce.Isparta dan İzmir e ailemin yanına gidicem, hiç de bakmam dikkat etmem cam kenarı neresi diye öyle numaralardan.Merkezden değil ilçeden binicektim otobüse.Bileti kesen amcanın kulağında pil vardı cam kenarı di mi dedim , evet cam kenarı dedi.oturdum, kuruldum bi güzel yerime.hareket ettikten 10 dk sonra da diğre ilçeden yolcu aldı otobüs.benim yanıma bayan bir yolcu geldi.geçebilir miyim dedi.ben de cam kenarı benim dedim.Kız izah etmeye çalışoyor ben hayır diyorum ısrarla.neyse muavini çağırdık gösterdik biletlerimzi cam kenarı kızınmış.birbirimize o kadar sinir olduk ki, değmeyelim birbirimize diye çabaladık ve en rezili uyandığımda otogardaydım ve başım kızın omzundaydı

Son düzenleme:
evet atladım ben o kısmını ucuz ama önceden alınca.. her yere yok ayrıca

Evet Metro da ,otobuste ,minbuste sehirici toplu tasima araclarinda da bu cok oluyr.Mesela ben calisirken bir ara koyu renk kumas pantolon giyiyordum, siyah pantolon hep ayak izi toz toprak icinde... AMA OLURMU YA??@@@!!! BELKI ben ise gidiyorum, belki isten sonra baska bir yere gidecegim , belki is gorusmesine gitmem lazim rezil olacagim.Tum bunlari birakin kim kirli kiyafetlerle sokakta dolanmak ister. Heleki isten sonra ben hep gezerdim. Hic milletin umrumda degil. En sevmedigim sey pis kiyafet!

birde otobüslerde çocukların cıyak cıyak ağlamasını umursamayan tipler varki allah denk getirmesin
evet çocuk bu ağlar ama insan bu kadarmı vurdumduymaz olur çocuğu kandırmaya oyalamaya susturmaya uğraşmaz
ben telde konuşurken bile sessiz sessiz konuşuyorum ki çok önemli değilse açmıyorum mesaj atıyorum milleti rahatsız etmiyim diye
kendine saygısı olmayanın başkasınada saygısı olmuyo bunu bilir bunu söylerim ben

Maalesef insanımız medeni değil.Uçakta da neler geldi başıma ,neler...Ben olsam ben de hakkımı savunurdum.En son uçakta telefonunu açıp çatır çatır konuşan Arap turistle kavga etmiştim.Bi de üste çıkmaya çalışıyor.Uçağa binenleri zeka testinden geçirmeleri lazım ,diyerek son darbeyi vurmuştum.

Otobüs şoförü otobüsü durdurmuştu çocuk susmuyo diye bir yolculuğumda da.Elden ele dolaştı çocuk otobüsün içinde susmuyo, şekerle çikoltayla da olmuyo, durduralım hava alsın dedi ve durdurdu.Hayır bi de korkuyorum acaba kötü birşey olucak da çocuğa malum mu oluyo diye :99:

Son düzenleme:
Bir kere de otobüste arkamda iki kişilik koltukta iki kadın ve kucaklarında üç çocuk vardı :44: Nasıl oturdular, çocuklar kimindi anlamadım. O bir yana da ilk mola yerine kadar ki yaklaşık üç saat boyunca o üç çocuk sürekli konuştu ve bişeyler yedi, çocukdur durmamıştır, annesi durdurmak için yiyecek bişeyler vermiştir diyeceksin belki de, herhalde o durumda lahmacun, dürüm filan yedirilmez çocuklara, ve dediğim yerken konuşmaya devam etti çocuklar ve boğulmadılar, daha da ilginci bu olayların 24:00 den sonra olması... Otobüs mola yerinden sonra bozulunca o kadar sevindim ki, gece 03:00 de otobüsten inip başka otobüs bulabilir miyim diye ortalığı ayağa kaldırdım, bulamayınca tövbe ettim bir daha o firmayı kullanmadım

aslında öyle ihtimallere karşı yanında antiemli kurabiye bulundurucaksın yol boyu mışıl mışıl uyuycaklar... gerçi en son aradığımda bulamamıştım.

banada hep anlayıslı teyzeler gelir yanıma bende cam kenarı severim ama yer kalmaz mecbur koridor tarafı olur otururum teyze gelir kızım sen cam kenarına gec gencsiniz bakarsın dısarıya der 2 kere boyle oldu sansım beni bırakmaz umarım bazı insanların asırı rahatlıgı sinir bozucu yani karsıdakini hic umursamıyorlar saygı falan hakgetire orası o insanın yeriyse ne hakla sormadan etmeden oturursun

Bir hafta kadar önce yolculuk yaptım en son
Yer sorunu olmadı ama arkamdaki adam deli etti resmen.
Oturdum bir süre gittikten sonra cam tarafından bir el ödümü kopardı,kulaklık vardı kulağımda o yüzden sesini duymamışım eliyle kendini göstermeye çalışıyor.
Kulaklığı çıkardım ters ters baktım dönüp,
Koltuğu geriye yaslamışsınız çeker misiniz dedi.
Çok yorgun olduğum için uğraşamayacaktım ve çektim bir şey demeden.
Bir süre sonra yine o el uzandı yan taraftan.
Bir sinirle kalktım evet? dedim kulaklığınızın sesini kısar mısınız rahatsız oluyorum dedi.
O zaman hiç yapmadığım bir şeyi yapıp patladım genelde soğukkanlı davranırım cevaplarımı o şekilde veririm.
"Ben de sizin durmadan beni rahatsız etmenizden,telefonla konuşmanızdan rahatsız oluyorum.
Şoförün türkü radyosundan rahatsız oluyorum.
Arkadaki çocuğun durmadan konuşmasından bağırmasından rahatsız oluyorum.
Koltuğu çekmemi istediğiniz için rahat oturamadığımdan rahatsız oluyorum.
Ama sizi ya da rahatsız olduğum kişileri durmadan kendi rahatım için rahatsız ediyor muyum?
Bu kadar rahatınıza düşkünseniz özel aracınızla yolculuk yapın." dedim.
Türk filmi modunda herkese sen sen sen yapacaktım neredeyse herkesi suçladım

Bir de mp3 çalarlarını son ses açıp uyuyanlar vardı.Birgün otobüste uyurken rüyamda ebru gündeşi görüyorum şarkı söylüyo ,uyandım hala sesi geliyo baktım yanımdaki açmış sesini, kulaklık kulağında uyuyo.Ama nasıl uyur insan öyle anlamadım.Uyandırıyım dedim ama nasıl güzel uyuyo üstüne ceketini örtmüş karnı falan şişip şişip iniyo böyle ya dedim elinden alıyım da kapatıyım bari dedim sonra vazgeçtim.Şimdi tam alırken uyanır falan .Rezaleti düşünsenize.Sonra dürttüm bunu uyandı az önceki sevgi dolu hislerim bir anda gitti uyku sersemi 'şunu kapat ya' diye çıkıştım.O da uyandı anlamaya çalıştı anladı ,kapattı diğer tarafa dönüp uyumaya devam etti.Ben de uyudum öyle kardeş kardeş uyuyarak geldik.

Ya o değil de insan başka birini dinler ya ben naapıyım rüyamda ebru gündeşi görüp

oooffffff ladyevil, senin mesajını okumadan yazmıştım ben bunu ,sanki sana laf yetiştiriyomuşum gibi olmuşşşşş!!!!!

oooffffff ladyevil, senin mesajını okumadan yazmıştım ben bunu ,sanki sana laf yetiştiriyomuşum gibi olmuşşşşş!!!!!

Ben de müzikle uyurum mutlaka
Her ne kadar insanlar dinlediklerimle nasıl uyuyabildiğime inanamasalar da ben yolculukta müziksiz yapamıyorum
Herkes sessiz olur,hiçbir rahatsız edici unsur bulunmaz,aileler çocuklarına sahip çıkar,şoför müziğini kendi duyabileceği şekilde açar,insanlar şakır şukur poşetlerden durmadan bir şey aramaz ya da yemek yemez,ben de müziğimin sesini o zaman kısarım.

16-17 yaşlarındaydım galiba. Otobüsle Konya'dan Aydın'a gidiyordum. O zamanlar molalar hariç bütün zamanımı uyuyarak geçirirdim. Hatta resmen bayılırdım. Yolculuktan sonraki günümüde sarhoş gibi geçirirdim zaten. Neyse ben o günde otobüse biner binmez sızdım. Bikaç saat sonra sırtımda baskıyla uyandım. Benim arkamdaki koltuklar tamamen boştu ama otobüsün muavini oraya geçmiş benim koltuğu ittiriyor. neyse pek sallamadım zaten gözlerimi açamıyodum geri uyudum. Ama muavin arka koltukta benim koltukla uğraşıp duruyor farkındayım. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum bi ara gözlerimi araladım bi baktım karşımda bir el öyle beni yani göğüslerimi arıyor. iki koltuğun arasından elini uzatmış manyak. Ben yan yan kaçtıkça el yaklaşıyor töbe yarabbim hatırladıkça canım sıkılıyor. Herif beni uyuyor zannediyo tabi. Bi müddet adamın elinden kaçmaya çalıştıktan sonra elin geldiği yere eğilip adamla gözgöze geldim. Hemen ordan çıkıp gitti. Ama ben yanımda horul horul uyuyan akrabamızdan ve diğer yolculardan utanıp sesimi çıkaramamıştım. Birde birlikte yolculuk ettiğim akrabam 70 küsür yaşında yaşlı bir kadın, ben desen neredeyse çocuğum. Adamı rezil edersem koruyanımda yok adam bana birşey yaparsa diyede korkmuştum. Sonraları o kadar pişman oldum ki anlatamam. Konuyla ne alaka diyebilirsiniz tabi:) Bu konuyu görür görmez yine aklıma geldi paylaşmak istedim. Taciz hiç unutulmuyor ve hiç affedilmiyor.

canım, arkadaşımın da başına gelmişti.. o yüzden hep arkamı kollar oldum ben de... çok korkuyorum yaaa.. geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım yaa.. adamdakide cesaret yahu ne insanlar varr töbe töbee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…