- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi missplayful
-
Bazende arkamda cocuklu aileleer oturuyor ve o cocuklar surekli arkadan beni tekmeliyor of nasil sinir oluyorum, bazende yanimda cocuklu insanlar oluyor fakat o cocuklarin ayaklari hep ustumde hep ustumdeki kiyafet yer yer tekme ayakkabi izi, anlasinlar diye ustumu silkeliyorum ama hic yanimdaki insanlarda anlayis yok. Kalp kirmak istemyiorum acik acik cocuguna dikkat edermisin ustum hep toz pislik oldu demek istemiyorum ama cok tekrarlanirsa elbet derim, genede cocuklu bayanlarin dikkatli olmasini isterim. Eminim zordur surekli bir cocugu takip etmek fakat ustum basim toz toprak icinde banada zor geliyor utaniyorum resmen yer yer pantalonumda ayak izi...
evet atladım ben o kısmını ucuz ama önceden alınca.. her yere yok ayrıcayanımda kafa dengi birisi varsa ben severim uzun otobüs yolculuklarını.uçak biletini önceden alırsanız ve kış tarifesinde gerçekten ucuz oluyor ama bazen plan dışı oluyor bilette bulamıyorsun yada 200 civarı fiyatlarla karşılaşıyorsun ben duruma göre istanbul'dan bazen uçakla bazen otobüsle dönüyorum İzmir'e.doğrusu bundan sonra aktarmalı yurtdışı, içi olarak alıcam gibi.herkese kazasız belasız yolculuklar.
su cocuklu aılelerın cocuklarına sahıp cıkmamasına ben de delı oluyorum .benım de basıma metro da boyle bı olay gelmıstı .
karı koca cıfltlerın 5-6 yasların da kız cocugu var .cocuk pek yaramaz .yerın de hıc durmuyor .ben de karsıların da oturuyorum .
sonra cocuk bana musallat oldu resmen .habıre benımle oynamaya calsıyor .ya zaten basım cok agrıyor ,coluk cocuk gurultusu
cekecek durum da degılım ,ama resmen cocuk taktı kafayı bana .dızlerıme yapısır dızlerımden tutunarak kucagıma cıkmaya calsır
yaa dedım ne yapıyor bu cocuk sasırdım kaldım .ben de baktım dızlerıme yapısıyor alıyım barı kucagıma dedım .
kucagıma aldım yıne rahat durmuyor .yaa bıde hava sıcaktı cocuk cok ter kokuyordu sacları cok pıs kokuyordu
ne annesı ne babası cocugu almıyorlar kucagımdan .sonra cocuk benım cantamı elıme gecırdı ,cantamı kurcalıyor
ıcınde ne varsa cıkarıyor .cıkarma dıyorum elınden alıyorum cıglık atıyor .annesı de kahkaha atıyor
sımlı bacak spreyım de cantamdaydı .onu cıkardı parfum nıyetıne hem bana hem kendıne sıktı .elım yuzum sım oldu
delırıcektım resmen yaa .rujları cıkarıyor elını yuzunu boyuyor ,elını yuzunu boyarken elbısem de boyanıyor tabı
yaa sınırden aglıcaktım yok boyle bı rezıllık .ne annesı ne babası almadı kucagımdan cocugu .sonra erkenden ınmek
zorun da kaldım .cocuktan kurtulmak ıcın sırf .bu sefer de bırakmıyor benı bagrıp duruyor .ben de sınırlendım annesıne
dedım ,hanımefendı ınmeye calsıyorum cocugunuzla ılgılenır mısın lutfen dedım de ındım .saka gıbı bır gundu resem
birde otobüslerde çocukların cıyak cıyak ağlamasını umursamayan tipler varki allah denk getirmesin
evet çocuk bu ağlar ama insan bu kadarmı vurdumduymaz olur çocuğu kandırmaya oyalamaya susturmaya uğraşmaz
ben telde konuşurken bile sessiz sessiz konuşuyorum ki çok önemli değilse açmıyorum mesaj atıyorum milleti rahatsız etmiyim diye
kendine saygısı olmayanın başkasınada saygısı olmuyo bunu bilir bunu söylerim ben
Bir kere de otobüste arkamda iki kişilik koltukta iki kadın ve kucaklarında üç çocuk vardı :44: Nasıl oturdular, çocuklar kimindi anlamadım. O bir yana da ilk mola yerine kadar ki yaklaşık üç saat boyunca o üç çocuk sürekli konuştu ve bişeyler yedi, çocukdur durmamıştır, annesi durdurmak için yiyecek bişeyler vermiştir diyeceksin belki de, herhalde o durumda lahmacun, dürüm filan yedirilmez çocuklara, ve dediğim yerken konuşmaya devam etti çocuklar ve boğulmadılar, daha da ilginci bu olayların 24:00 den sonra olması... Otobüs mola yerinden sonra bozulunca o kadar sevindim ki, gece 03:00 de otobüsten inip başka otobüs bulabilir miyim diye ortalığı ayağa kaldırdım, bulamayınca tövbe ettim bir daha o firmayı kullanmadım
oooffffff ladyevil, senin mesajını okumadan yazmıştım ben bunu ,sanki sana laf yetiştiriyomuşum gibi olmuşşşşş!!!!!
canım, arkadaşımın da başına gelmişti.. o yüzden hep arkamı kollar oldum ben de... çok korkuyorum yaaa.. geçmiş olsun..16-17 yaşlarındaydım galiba. Otobüsle Konya'dan Aydın'a gidiyordum. O zamanlar molalar hariç bütün zamanımı uyuyarak geçirirdim. Hatta resmen bayılırdım. Yolculuktan sonraki günümüde sarhoş gibi geçirirdim zaten. Neyse ben o günde otobüse biner binmez sızdım. Bikaç saat sonra sırtımda baskıyla uyandım. Benim arkamdaki koltuklar tamamen boştu ama otobüsün muavini oraya geçmiş benim koltuğu ittiriyor. neyse pek sallamadım zaten gözlerimi açamıyodum geri uyudum. Ama muavin arka koltukta benim koltukla uğraşıp duruyor farkındayım. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum bi ara gözlerimi araladım bi baktım karşımda bir el öyle beni yani göğüslerimi arıyor. iki koltuğun arasından elini uzatmış manyak. Ben yan yan kaçtıkça el yaklaşıyor töbe yarabbim hatırladıkça canım sıkılıyor. Herif beni uyuyor zannediyo tabi. Bi müddet adamın elinden kaçmaya çalıştıktan sonra elin geldiği yere eğilip adamla gözgöze geldim. Hemen ordan çıkıp gitti. Ama ben yanımda horul horul uyuyan akrabamızdan ve diğer yolculardan utanıp sesimi çıkaramamıştım. Birde birlikte yolculuk ettiğim akrabam 70 küsür yaşında yaşlı bir kadın, ben desen neredeyse çocuğum. Adamı rezil edersem koruyanımda yok adam bana birşey yaparsa diyede korkmuştum. Sonraları o kadar pişman oldum ki anlatamam. Konuyla ne alaka diyebilirsiniz tabi:) Bu konuyu görür görmez yine aklıma geldi paylaşmak istedim. Taciz hiç unutulmuyor ve hiç affedilmiyor.
16-17 yaşlarındaydım galiba. Otobüsle Konya'dan Aydın'a gidiyordum. O zamanlar molalar hariç bütün zamanımı uyuyarak geçirirdim. Hatta resmen bayılırdım. Yolculuktan sonraki günümüde sarhoş gibi geçirirdim zaten. Neyse ben o günde otobüse biner binmez sızdım. Bikaç saat sonra sırtımda baskıyla uyandım. Benim arkamdaki koltuklar tamamen boştu ama otobüsün muavini oraya geçmiş benim koltuğu ittiriyor. neyse pek sallamadım zaten gözlerimi açamıyodum geri uyudum. Ama muavin arka koltukta benim koltukla uğraşıp duruyor farkındayım. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum bi ara gözlerimi araladım bi baktım karşımda bir el öyle beni yani göğüslerimi arıyor. iki koltuğun arasından elini uzatmış manyak. Ben yan yan kaçtıkça el yaklaşıyor töbe yarabbim hatırladıkça canım sıkılıyor. Herif beni uyuyor zannediyo tabi. Bi müddet adamın elinden kaçmaya çalıştıktan sonra elin geldiği yere eğilip adamla gözgöze geldim. Hemen ordan çıkıp gitti. Ama ben yanımda horul horul uyuyan akrabamızdan ve diğer yolculardan utanıp sesimi çıkaramamıştım. Birde birlikte yolculuk ettiğim akrabam 70 küsür yaşında yaşlı bir kadın, ben desen neredeyse çocuğum. Adamı rezil edersem koruyanımda yok adam bana birşey yaparsa diyede korkmuştum. Sonraları o kadar pişman oldum ki anlatamam. Konuyla ne alaka diyebilirsiniz tabi:) Bu konuyu görür görmez yine aklıma geldi paylaşmak istedim. Taciz hiç unutulmuyor ve hiç affedilmiyor.
canım, arkadaşımın da başına gelmişti.. o yüzden hep arkamı kollar oldum ben de... çok korkuyorum yaaa.. geçmiş olsun..
Teşekkür ederim. Kimilerinin insanlığı ölmüş gerçekten her an dikkatli olmak lazım.geçmiş olsun canım yaa.. adamdakide cesaret yahu ne insanlar varr töbe töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?