şeker yüklemesi testi

akademisyon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
548
1.716
33
Merhaba arkadaşlar hamileliğimde 21. Haftadayım. Doktor şeker yüklemesi istedi bilmediğim bir şey olduğu için netten biraz araştırma yaptım. Birçok sitede 24.haftadan başladığı yazıyor. 165 boyum var kilom 57 risk var birşey de demedi ama internete baktıkça 21. Haftada olmuyormuş ki düşüncesine geçtim. Erken yaptıranlar oldu mu acaba içinizde

Merhaba arkadaşlar hamileliğimde 21. Haftadayım. Doktor şeker yüklemesi istedi bilmediğim bir şey olduğu için netten biraz araştırma yaptım. Birçok sitede 24.haftadan başladığı yazıyor. 165 boyum var kilom 57 risk var birşey de demedi ama internete baktıkça 21. Haftada olmuyormuş ki düşüncesine geçtim. Erken yaptıranlar oldu mu acaba içinizde
Ben bugun yaptırdım.25+5 deyim 21.hafta erken diye biliyorum ama doktorun istediyse bildiği birşey vardır(risk görüyodur,yaş,kilo bunlar faktör )

Bizim doktorumuz 24. Haftaya kadar yapıyormuş sordum kendisine bi risk durumu yok dedi. Sonuçları bekliyorum şimdi her doktorun farklı bir bakış açısı var insanın kafası karışıyor. Bazıları yaptırmayken bazıları kesinlikle istiyor.

Back
X