Fire camp benimki12 mayısta başlayan renova kampından mı bahsediyorsun? Ben de niyetliuim ona. Çok da güzel etki olacağından eminim ama bende g.t yok. Kendime güvenmiyorum. Şubatta bir detoks programına başladım 10 günlük, beceremedim. Nasıl down oldum. Nisanda ancak topladım psikolojiyi de diyede geri döndüm.
Benimki de 12 Mayıs. Kimle çalışıyosun acep?3 alkolik hakikaten
Yok kiz bn de sadece bira değil
Bira dağa kolay erişimde olduğundan onu yazdim
Tekilla raki ve niceleri
Ben de bu ayki online kampa yazilsam mi yoksa kendim mi yapsam diye düşünüyorum, online kampım 12 mayısta basliyo, cok kararsızım
Eee o zaman yarın baslayalim
gozde kalem crossfit antrenörüBenimki de 12 Mayıs. Kimle çalışıyosun acep?
Meyveli ve standart şarapların tatlımsı olanlarını sevmiyorum.Ben de alkolün tadını, içmeyi çok seviyorum. Chatgpt ile konuşunca alkolsüz şarap ve biranın kalorisinin çok düşük oldugunu öğrendim. Hele birada çok seçenek var ve tadları gayet tatmin ediyor. Şarap biraz meyve suyu içer gibi ama yine gidiyor. Tavsiye ederim. Ben çok şarap içiyordum ya. Burada yazmak istemiyorum ama yazacağım; günde 1,5 şişeyi farketmeden içip, ne kadar içtiğimi farkedince aldığım kaloriye üzülüp saha da içmiyordum. Benim alkol eşiğim çok yüksek, umarım yaşlandıkça düşer çünkü bu kadar çok içebilmek istemiyorum.
vişne likör şarabını tavsiye ederim :)Meyveli ve standart şarapların tatlımsı olanlarını sevmiyorum.
Ben rose severim. Diğerlerinden de damak tadıma uyanları içerim.
Ama ben sosyal içiciyim. Eşlikçi yani. Arkadaşla, eşle vs. Sohbete eşlikçi.
Asla sevmem. Hele de likör.vişne likör şarabını tavsiye ederim :)
ıımm enfess ama inanılmaz güzel ben onu içtiğimden beri başka içemiyorumAsla sevmem. Hele de likör.
Bu arada ben bugün başlayamadım.
Ama hazırlık yapayım. Yarın hem tartılır hem de beslenmeye başlarım.
Sübhaneke dinimiz amin
aahah evet valla en sonki kilomdan +1.5 fazlaydımGood morningg
Kızzz 600 gr fazlalık mı olur
Ben de bu sabah 72.9 ile başladım (Allah beni kahretsin)
Sabah
2 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Kahve
Su
İle başladım. Ya Allah Bismillah.
ÖğlenGood morningg
Kızzz 600 gr fazlalık mı olur
Ben de bu sabah 72.9 ile başladım (Allah beni kahretsin)
Sabah
2 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Kahve
Su
İle başladım. Ya Allah Bismillah.
Hos geldiniz aramizaMerhabalar
Burayi tesadüfen gördüm, 2 haftadir şekersiz besleniyorum ben de. Kilo problemim yok, sağlığım için yapıyorum. 1 kg vermişim bu süreçte ve sedef hastasıyım, minik bir lezyonum vardı onun iyileştiğini görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?