Şekersiz 7 Gün

Gecmis olsun canim. Umarim simdi iyidir annanecigin.

Çok şükür ablacığım. İyi şimdi. Bende sana sabahtan beri yazacağım geçmiş olsun diye ama şu kilo yazma cevaplama işleri bitsin diye bekledim. Sen nasılsın ? Nasıl oldun? Kızınla aranızı düzelttiniz mi?

Sagol canim daha iyiyim cok sukur. Evet duzeldi canim. Kendinden buyuk bir is arkadasiyla konusmus. Anne olmadan anlayamassin bu duyguyu annen tamamen seni dusunmus git ozur dile elini op filan demis. Boyle bir olay basima gelse mantiken benimde annem gibi yapmam lazim ama sanirim sabredemezdim helal olsun filan demis. Halasi da ikide bir arayip mesaj atip benzer seyler demis. Bir de halasi beni arayip cok ozur diledi bunca yil nasil sabrettin ben bilmedigini bilsem catlasam agzimi acmazdim diye. Yani tatliya baglandi cok sukur canim. Benim kizimla aram cok iyi normalde iki arkadas gibi gezer tozariz cok guzel dertlesiriz bir sey yapsa yasasa hemen annen kizsan bile soyluyecem boyle boyle oldu der. Ama cok sansliyim ki ne tahsil hayatinda nede ozel hayatinda hic uzmedi beni. Yavrum universiteyi hem calisti hem okudu dereceyle de bitirdi cok sukur. Ilk defa aramiz acildi yemedi icmedi o yuzden cok uzuldum. Anlayacagini biliyordum ama daha uzun surer diye korkuyordum.

Aynen katiliyorum canim. Satasayim dedim belkim bana da sopa gosterirsin diye olmadi

Ben gormedim hangi kitapti bahsettigin canim.

Ayy çok sevindim ablacığım. Ben zaten kısa sürede sana hak vereceğini biliyordum. Çünkü kötülük yapmamışsın. Allah bir daha yaşatmasın.

Ben gormedim hangi kitapti bahsettigin canim.

Deniz Egece-Zayıflamada son söz kitabı ablacım. Önce zihinde zayıflamaya alıştırıyor. Beyin açlığıyla mide açlığını farketmemizi sağlıyor.

Kilo bildirimi
Geçen Cuma 81,9
Güncel 80,8
Fark 1.1 kg
Yüzde 1,34

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi Bengi__

Geçen cuma 56.2
Bugün 55.7
-500
%0.89

Tebrikler arkadaslar. Sagliginiza saglik katan sizi her gecen gun daha dinc daha genc gosteren kilo kayiplariniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…