- 18 Ağustos 2015
- 1.121
- 2.436
- 133
- 32
- Konu Sahibi philosophergirl
-
ayrıca geçmiş olsun. Yedigi bir sey mi dokundu. Fazla tuzlu falan mi yedi. Onu da sağlıklı beslenmeye alalım.
Ben artık sınır tanımıyorum ev halkını da sağlıklı beslenmeye alıştıralım.
Limon tansiyon düşürür yükseltmez ki???Vallaha bilmiyorum. Bazen limon kalmış azıcık diyor suyuna sıkıp içiyor. Ondan oldu heralde. Bu arada anneannem hepimizden sağlıklı besleniyor haberiniz olsun :) Onu görünce bazen ben utanıyorum.
Bugün yapıp okula götürecegim bundan rakibemKızlar size şimdi taze taze pişirdiğim bir şeyin tarifini vereceğim. Hepimiz sabah aynı şekilde kahvaltı etmekten sikilabiliriz. Diyet adı altında bir çok şeyden mahrum kalabiliriz. Kahvaltilarda ya da gün için de gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Benim yaptığım ölçülerle 3 gün kahvaltı ogunu olabilir.
Fırinda Diyet Mücver
Malzemeler
1 orta boy kabak
1 küçük boy havuç
1 sap pirasa
1 yumurta
1 Yk lor peyniri
3 Yk yoğurt
3 Yk yulaf kepegi
Taze sogan
Maydanoz
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
Çok az tuz
Karabiber
Pul biber
Yapılışı
Kabak ve havuçu rendeleyin. Pirasayi ince ince dograyın. Bir kapta karıştırın. Yumurtayı kirin. Yoğurdu da ekleyip kaşıkla iyice karıştırın. Daha sonra tüm malzemeleri ekleyip kasik yardımı ile iyice karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş cam firin tepsisine boşaltıp önceden ısıtilmıs fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun Eki Görüntüle 2110410
İşte anneannemde tam tersi etki yapıyor. Acile götürdüğümüzde de doktor limonlu su içirin dedi bende zaten onu içtği için böyle oldu dedim doktor da şaşırdı. Dil altı falan verdiler onu bekledik. Tekrar tekrar ölçtüler. Bende sabaha kadar aralarda kalktım ölçtüm. Normalde yaşlılıkta tansiyon normal ama işte biz panik oluyoruz azıcık :)Limon tansiyon düşürür yükseltmez ki???
Eee bi ben kaldım
Gızzz hepıcı şeker ya
Süpersin kız :)) iphone kullanıyosan hazırladığım şablonu gönderirim sen düzenlemeler yaparsın filanKızlar spordan sorumlu bakanımız dönene kadar sporlarınızda hem beni hemkeryneia 'yı etiketlerseniz sevinirim. Onun yetişemediği yerde bende tablo hazırlayacağım :)
keryneia tatlım bir ara müsait olduğunda senin spor takip formatını benimle paylaşırsan sevinirim. Şimdi kafama göre yapmayım. Senin düzeninle devam edeyim. Böylece dönünce sorun yaşamazsın.
Bengi__ Bacım dur yavaş. Paylaşımları ben de yaparım kasma kendini o kadar :) Ay sana çok yük oluyor gibi hissediyorum sonra.
Süpersin kız :)) iphone kullanıyosan hazırladığım şablonu gönderirim sen düzenlemeler yaparsın filan
Spor günde min 15dak-45dak kadar rahat yapılıyor.. yürüyüş ise fazla yapılması gerekiyor min 30dak-2 saate kadar rahat çıkarılıyor.
Gün içerisinde yapılan kaçamaklara karşı extra spor tapılması tavsiye ediliyor. Temizlik günü spor yapılmış sayılıyor.. iki gün güç toplama gününe müsade ediliyorbol şans
Kuzum update yaparken uygulama kırılmıştır.. silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim. Bu akşam bakayım aynı egzersizde bendede olacakmıCanım ya NTC iyice gitti bugün yoga yapacaktım ama göstermiyor falan yapamadım. Normal sporda sorun değil ama yoga da tam konsantre oluyorum gidiyor.
Olur canım sana kolaylık olsun diye dedimVallaha bu mesajını favorilerime ekledim. Dikkat etmem gereken noktaları yazmışsın. Iphone kullanmıyorum canım. Ben onu excel formatında hazırlarım devam ederim ordan olmaz mı?
Kuzum update yaparken uygulama kırılmıştır.. silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim. Bu akşam bakayım aynı egzersizde bendede olacakmı
Ooooooo Şevket’i bostanı nerden buldun bu mevsimde çıkmış mi???
Tatlım ben menümü hem oraya hem buraya yazacağım. Oraya günlük yazma limitim için yazarım. Benimde yorumlarsan sevinirim.
Ablam ben hiç o değneğin tadına bakmayım. Dün yemekten sonra ben spor yaparken anneannem başım gözüm dönüyor diye geldi. Hemen tansiyonunu ölçtüm yüksek çıktı. Acildeydik gece. ondan yazamadım aksattım. Diğer gruba da bakayım menümü, suyumu,sporumu yazarım buraya :)
Vallaha bilmiyorum. Bazen limon kalmış azıcık diyor suyuna sıkıp içiyor. Ondan oldu heralde. Bu arada anneannem hepimizden sağlıklı besleniyor haberiniz olsun :) Onu görünce bazen ben utanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?