Şekersiz 7 Gün

ayrıca geçmiş olsun. Yedigi bir sey mi dokundu. Fazla tuzlu falan mi yedi. Onu da sağlıklı beslenmeye alalım.
Ben artık sınır tanımıyorum ev halkını da sağlıklı beslenmeye alıştıralım.

Vallaha bilmiyorum. Bazen limon kalmış azıcık diyor suyuna sıkıp içiyor. Ondan oldu heralde. Bu arada anneannem hepimizden sağlıklı besleniyor haberiniz olsun :) Onu görünce bazen ben utanıyorum.

Bugün yapıp okula götürecegim bundan rakibem basliyorum yapmaya

Limon tansiyon düşürür yükseltmez ki???
İşte anneannemde tam tersi etki yapıyor. Acile götürdüğümüzde de doktor limonlu su içirin dedi bende zaten onu içtği için böyle oldu dedim doktor da şaşırdı. Dil altı falan verdiler onu bekledik. Tekrar tekrar ölçtüler. Bende sabaha kadar aralarda kalktım ölçtüm. Normalde yaşlılıkta tansiyon normal ama işte biz panik oluyoruz azıcık :)

Kızlar spordan sorumlu bakanımız dönene kadar sporlarınızda hem beni hem keryneia 'yı etiketlerseniz sevinirim. Onun yetişemediği yerde bende tablo hazırlayacağım :)

keryneia tatlım bir ara müsait olduğunda senin spor takip formatını benimle paylaşırsan sevinirim. Şimdi kafama göre yapmayım. Senin düzeninle devam edeyim. Böylece dönünce sorun yaşamazsın.

Bengi__ Bacım dur yavaş. Paylaşımları ben de yaparım kasma kendini o kadar :) Ay sana çok yük oluyor gibi hissediyorum sonra.

Süpersin kız :)) iphone kullanıyosan hazırladığım şablonu gönderirim sen düzenlemeler yaparsın filan

Spor günde min 15dak-45dak kadar rahat yapılıyor.. yürüyüş ise fazla yapılması gerekiyor min 30dak-2 saate kadar rahat çıkarılıyor.

Gün içerisinde yapılan kaçamaklara karşı extra spor tapılması tavsiye ediliyor. Temizlik günü spor yapılmış sayılıyor.. iki gün güç toplama gününe müsade ediliyor bol şans

Vallaha bu mesajını favorilerime ekledim. Dikkat etmem gereken noktaları yazmışsın. Iphone kullanmıyorum canım. Ben onu excel formatında hazırlarım devam ederim ordan olmaz mı?

Canım ya NTC iyice gitti bugün yoga yapacaktım ama göstermiyor falan yapamadım. Normal sporda sorun değil ama yoga da tam konsantre oluyorum gidiyor.
Kuzum update yaparken uygulama kırılmıştır.. silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim. Bu akşam bakayım aynı egzersizde bendede olacakmı

Vallaha bu mesajını favorilerime ekledim. Dikkat etmem gereken noktaları yazmışsın. Iphone kullanmıyorum canım. Ben onu excel formatında hazırlarım devam ederim ordan olmaz mı?
Olur canım sana kolaylık olsun diye dedim istediğin gibi hazırla

Kuzum update yaparken uygulama kırılmıştır.. silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim. Bu akşam bakayım aynı egzersizde bendede olacakmı

Bende de sorunlar oldu. Şekersiz ilk günden sonra bende ntc ye başlayım dedim. program oluştur dedim. Boy kilo, ekipman durumu, işte spora ayırdığım vakit falan hepsini yazdım. kaydet ve plan oluştur kısmında sıkıntı çıkardı. Bastım bastım program çıkarmadı.

bengi_ 12 Şubat Menüm,

Sabah: 06: 45

1 haşlanmış yumurta
3 çeri domates
1 kk süzme peynir
3 siyah zeytin
2 ceviz
Bir küçük süt

Öğlen: 12.25

5 adet ızgara köfte
yağsız limonsuz havuç-marul salatası

Akşam: 19.15

Ispanak sapı yemeği ( Geçen yaptığımız ıspanakların sapları büyük olduğu için anneannem onları kesip yemek yapmış. Çok da güzel olmuş )
1 kase yoğurt

2.6 lt su
Yarım saat kardiyo

Ooooooo Şevket’i bostanı nerden buldun bu mevsimde çıkmış mi???

İzmir'de Urla/İskele pazarı var, yeşillik ve sebze cenneti.. Oradan almıştık, bir süredir yapmıyorduk.

Ayy geçmiş olsun canım, anneanne, babaanneler ve dedeler bir süre sonra bebek gibi oluyorlar.. Bünyelerinde dirençsizleşiyor, alışmamış gerekiyor bu duruma. Şifa olsun anneanneye, ben çok hassasım anneannem konusunda..

Vallaha bilmiyorum. Bazen limon kalmış azıcık diyor suyuna sıkıp içiyor. Ondan oldu heralde. Bu arada anneannem hepimizden sağlıklı besleniyor haberiniz olsun :) Onu görünce bazen ben utanıyorum.

Benim Anneannemde öyle salatasız yemeği olmaz, dolaptan radika cibez eksik etmez, ben de utanıyorum yalnız değilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…