Şekersiz 7 Gün

Yemedim aa yemedim yemiş olabilirim ekmek yedim onda çok şeker varmı? Birde küçük tuzlu kurabiyelerden yedim ama tatlısına dokunmadım :)) son olarak kakaolu yulaf lapa yedim :/
O tuzlu kurabiyeler marketten alınma paketli ürün müydü öyle ise muhtemelen glikoz şurubu ve Palm yağı vardır. Ekmek tam olarak yasak degil ama beyaz ekmek önerilmiyor.

Nasıl dikkat edemedin kuzum ya. Çok kolay şeker yemiyorsun

Yok bu hafta hiç yapmayacam komsu irmik helvası getirdi masanin üstünde oylece duruyor
Sakin yeme onu..
Cek elini o helvadan. Bırak esin yesin. Veya başka bir komşuya götür.
Geçenlerde alt komşudan kek ve pişi geldi ne yaptım. Hemen paketledim sabah eşimin ofisine gönderdim oradakiler kilo alsın ben degil..

Günaydin kızlar seķersiz tatlı bir gün gecirelim hep beraber inşallah
Geçirmeyen kovalarım zaten. Sağlığınız icin kızlar. 21 güne tamamlayacağız. Eğer kaçamak yaparsanız arinamazsiniz gittikçe kolay gelecek. Birde sonradan yiyeceğiniz en ufak tatlı sey acayip tatlı gelecek ve hiç hoşunuza gitmemeye başlayacak. Aman dikkat lütfen..

Ooooooo Şevket’i bostanı nerden buldun bu mevsimde çıkmış mi???

Yememeye kararlıyım ama benim eşim ayda yılda bi tatlı yer o da midesine dokunur dün ne kadar ısrar ettiysemde yemedi bi turlü ama okuldaki arkadaslara gotüreyim bende bari iyi fikir

Kızlar menülerinizi burdan yazarsanız hala takibe ve yoruma devam ederim. Yapmak isteyenler söylesin. Listemi oluştururum. Diğer tarafta yorum yazmayacağım.
Tatlım ben menümü hem oraya hem buraya yazacağım. Oraya günlük yazma limitim için yazarım. Benimde yorumlarsan sevinirim.

Ablam ben hiç o değneğin tadına bakmayım. Dün yemekten sonra ben spor yaparken anneannem başım gözüm dönüyor diye geldi. Hemen tansiyonunu ölçtüm yüksek çıktı. Acildeydik gece. ondan yazamadım aksattım. Diğer gruba da bakayım menümü, suyumu,sporumu yazarım buraya :)

Az ve söz dinleyenlerin olması benimde yorumlarımı zenginleştirilir. Acayip fikirlerle gelirim. Su 7 günü geçin devamı gelecek. Bu hafta sizi sadece Şekersiz hayata alışmaya çalışın.
Sonra yeni yöntemler patlatırız sekeriz hayatın uzerine.
Kızlar sadece kilo vermeyeceksiniz yağ verip sağlıklı besleneceksiniz.

ayrıca geçmiş olsun. Yedigi bir sey mi dokundu. Fazla tuzlu falan mi yedi. Onu da sağlıklı beslenmeye alalım.
Ben artık sınır tanımıyorum ev halkını da sağlıklı beslenmeye alıştıralım.

Sevinirim Canım. İkiye ayır
Kardiyo ve direnç diye
Kardio sukadar saat direnç şu kadar saat

Kardio/ direnç ayrımını biliyorsun degil mi?

Biliyorum tatlım. Kardiyo koşu v.b hareketli,terleten yağ yakmak için yapılan spor
Dirençte vücudun belli bölgeleri için yapılan daha çok kas grubunu çalıştırmak için yapılan sporlar değil mi?

Örneğin,Leslie-Kardiyo Sırt/omuz-direnç gibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…