- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi philosophergirl
-
O tuzlu kurabiyeler marketten alınma paketli ürün müydü öyle ise muhtemelen glikoz şurubu ve Palm yağı vardır. Ekmek tam olarak yasak degil ama beyaz ekmek önerilmiyor.Yemedim aa yemedim yemiş olabilirim ekmek yedim onda çok şeker varmı? Birde küçük tuzlu kurabiyelerden yedim ama tatlısına dokunmadım :)) son olarak kakaolu yulaf lapa yedim :/
Nasıl dikkat edemedin kuzum ya. Çok kolay şeker yemiyorsunŞimdi geçmişi okudum
Şekersiz beslenemedim bugün daha doğrusu dikkat edemedim benim için yarın başlıyor günsporumu da yaptım yarın daha disiplinli olucam söz :)
Ablacım ben çok etkilendim yaa şu saat oldu zorla girip bir iki bişey yazdım takımaelim telefona gitmedi ... Ama toparlayacağım kendimi oradan mezun olamasam da sizden kopmayı istemiyorum,düşünmüyorum :)
Çok güzel mücvere de bayılırım deneyeceğim canım çok sağol :)
Al benden de o kadar...
Yok bu hafta hiç yapmayacam komsu irmik helvası getirdi masanin üstünde oylece duruyorRakibem insan bir yerde ufacık da olsa bir fire minik bir kaçamak yapardı
Sakin yeme onu..Yok bu hafta hiç yapmayacam komsu irmik helvası getirdi masanin üstünde oylece duruyor
Geçirmeyen kovalarım zaten. Sağlığınız icin kızlar. 21 güne tamamlayacağız. Eğer kaçamak yaparsanız arinamazsiniz gittikçe kolay gelecek. Birde sonradan yiyeceğiniz en ufak tatlı sey acayip tatlı gelecek ve hiç hoşunuza gitmemeye başlayacak. Aman dikkat lütfen..Günaydin kızlar seķersiz tatlı bir gün gecirelim hep beraber inşallah
Ooooooo Şevket’i bostanı nerden buldun bu mevsimde çıkmış mi???12 şubat menüm
08:30 1 yumurta domates salatalık biner
10:30 1 bardak süt + 2 tam ceviz
12:30 2 kepçe mercimek çorbası, 7 yk nohut, yoğurt
14:00 10 fındık
16:30 10 badem
19:00 1 çanak enginar (pirinçsiz) 6 yk kuzu etli Şevketi bostan
Su: 3 litrephilosophergirl
Spor : 1 saat yürüyüş
Şeker yok!
Bengi__
Yememeye kararlıyım ama benim eşim ayda yılda bi tatlı yer o da midesine dokunur dün ne kadar ısrar ettiysemde yemedi bi turlü ama okuldaki arkadaslara gotüreyim bende bari iyi fikirSakin yeme onu..
Cek elini o helvadan. Bırak esin yesin. Veya başka bir komşuya götür.
Geçenlerde alt komşudan kek ve pişi geldi ne yaptım. Hemen paketledim sabah eşimin ofisine gönderdimoradakiler kilo alsın ben degil..
Başkaları kilo alsın tatlım. Ohhhh kıskançlık tavan.. sakın ucundan bile tadına bakma..Yememeye kararlıyım ama benim eşim ayda yılda bi tatlı yer o da midesine dokunur dün ne kadar ısrar ettiysemde yemedi bi turlü ama okuldaki arkadaslara gotüreyim bende bari iyi fikir
Tatlım ben menümü hem oraya hem buraya yazacağım. Oraya günlük yazma limitim için yazarım. Benimde yorumlarsan sevinirim.Kızlar menülerinizi burdan yazarsanız hala takibe ve yoruma devam ederim. Yapmak isteyenler söylesin. Listemi oluştururum. Diğer tarafta yorum yazmayacağım.
Spor kaydı tutmak icin gönüllü olankeryneia yogunlugu bitene kadar.
Az ve söz dinleyenlerin olması benimde yorumlarımı zenginleştirilir. Acayip fikirlerle gelirim. Su 7 günü geçin devamı gelecek. Bu hafta sizi sadece Şekersiz hayata alışmaya çalışın.Tatlım ben menümü hem oraya hem buraya yazacağım. Oraya günlük yazma limitim için yazarım. Benimde yorumlarsan sevinirim.
Ablam ben hiç o değneğin tadına bakmayım. Dün yemekten sonra ben spor yaparken anneannem başım gözüm dönüyor diye geldi. Hemen tansiyonunu ölçtüm yüksek çıktı. Acildeydik gece. ondan yazamadım aksattım. Diğer gruba da bakayım menümü, suyumu,sporumu yazarım buraya :)
Sevinirim Canım. İkiye ayırİsterse ben tutabilirim tatlım :)
ayrıca geçmiş olsun. Yedigi bir sey mi dokundu. Fazla tuzlu falan mi yedi. Onu da sağlıklı beslenmeye alalım.Tatlım ben menümü hem oraya hem buraya yazacağım. Oraya günlük yazma limitim için yazarım. Benimde yorumlarsan sevinirim.
Ablam ben hiç o değneğin tadına bakmayım. Dün yemekten sonra ben spor yaparken anneannem başım gözüm dönüyor diye geldi. Hemen tansiyonunu ölçtüm yüksek çıktı. Acildeydik gece. ondan yazamadım aksattım. Diğer gruba da bakayım menümü, suyumu,sporumu yazarım buraya :)
Sevinirim Canım. İkiye ayır
Kardiyo ve direnç diye
Kardio sukadar saat direnç şu kadar saat
Kardio/ direnç ayrımını biliyorsun degil mi?
Aynen tatlım pilates yoga dirençBiliyorum tatlım. Kardiyo koşu v.b hareketli,terleten yağ yakmak için yapılan spor
Dirençte vücudun belli bölgeleri için yapılan daha çok kas grubunu çalıştırmak için yapılan sporlar değil mi?
Örneğin,Leslie-Kardiyo Sırt/omuz-direnç gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?