• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah yulaflı muzlu cevizli kakaolu tarçınlı bı kase karışım,
Öğlen 2 dilim ekmek sebzeli yumurta
Akşam yarım elma ve portakal
18:00 den sora birşey yemedim bugünde bitmiş durumda :KK52:

Sürekli yediğim şey Baska kim bilcek ama miniğim :KK70:
Ben bu yıl ki yediğim kadar kuruyemiş hayatımda yemedim ...😌 Hurma önceden daha çok yiyordum 🤪 bugün aldım cevizi fındığı kırmak için benim herif aldı kıracağı geçti başına aldım orgumu döndüm TV ye :63:

5.gunden :KK54:
Saat 08:00 de bir kase yulaf ,ceviz , kuru kayısı, tarçın, süt incir özü ile karışım yedim.

Saat 15:30 da yarım portakal ve yarım elma yedim🥰

Akşam bol salata bulgur pilavı sulu yemeğim var bugünde bitiyor :halay:

Şekersiz Beslenme Takvimi ❣️
Başlangic ( 26 Şubat 2021)

26 📌 Şubat27📌 Şubat28📌 Şubat1📌 Mart2📌 Mart 3 Mart 4 Mart
5 Mart 6 Mart 7 Mart 8 Mart 9 Mart 10 Mart 11 Mart
12 Mart 13 Mart 14 Mart 15 Mart 16 Mart 17 Mart 18 Mart
19 Mart 20 Mart 21 mart22 mart23 mart24 Mart 25 mart

6.günden Günaydın 🖐️🖐️
Bugün sabah kahvaltim yine yulaf, tarçın,badem ceviz ve bir çay kaşığı hurma pekmezli süt idi. 1 dilim tereyagli ekmek.
❤️

Merhaba canm nasilsin ? Iki gundr adetliyim ruh hallerini bilirsin inisli cikisli cebelleşiyorum 😂 dogum günümde 1 dilim pasta yedim mecburen 😁 birde dun doktorda kendimi tatttim 1 bucuk kilo kaybetmisim :( ameliyat oldum ya pek yemek yemedigim icin. Geri almam lazmm zayiflik bana yakışmıyor

• Komik
Reactions: H M
Merhaba canm nasilsin ? Iki gundr adetliyim ruh hallerini bilirsin inisli cikisli cebelleşiyorum 😂 dogum günümde 1 dilim pasta yedim mecburen 😁 birde dun doktorda kendimi tatttim 1 bucuk kilo kaybetmisim :KK43: ameliyat oldum ya pek yemek yemedigim icin. Geri almam lazmm zayiflik bana yakışmıyor
Çikolataya dönüş he 🤭 hamdolsun iyim canim nabalim.. sen de iyi ol inşallah ❤️

Çikolataya dönüş he 🤭
Eltim almıştı dedim yemicem fazla gozlerini belertti esimde dedi cok kilon vat yemicem diyosun yedim :KK53: sadik kalamadim yani sozumuze :(

• Komik
Reactions: H M
Eltim almıştı dedim yemicem fazla gozlerini belertti esimde dedi cok kilon vat yemicem diyosun yedim :KK53: sadik kalamadim yani sozumuze :KK43:
Olsun ben yaparım okadar çıta degilim:KK45: başlamama vesile oldun 😁 öpüyorum seni.

Olsun ben yaparım okadar çıta degilim:KK45: başlamama vesile oldun 😁 öpüyorum seni.
Ama devam ettirmeue calisiyorm beyaz sekeri birakcam bunu taktim kafama. Cikolataya da 😁

Back
X