- 22 Ağustos 2015
- 29.677
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.600
- 598
Yok ya bende dolabta tuttum hep hiç ekşimediHiç ekşiycek kadar beklemedi.
Dondurucuya koyuyorum ben fazla alıp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya bende dolabta tuttum hep hiç ekşimediHiç ekşiycek kadar beklemedi.
Benim ev çok sıcak dışarda kalınca diğerleri gibi duracak sandım diHiç ekşiycek kadar beklemedi.
Aman sizdeYok ya bende dolabta tuttum hep hiç ekşimedi
Sürekli yediğim şey Baska kim bilcek ama miniğimAman sizdeherşeyi çok bilin
![]()
Ben bu yıl ki yediğim kadar kuruyemiş hayatımda yemedim ...Sürekli yediğim şey Baska kim bilcek ama miniğim![]()
Bencede iyi yapmışsın oğlundan isteseydin yaBen bu yıl ki yediğim kadar kuruyemiş hayatımda yemedim ...Hurma önceden daha çok yiyordum
bugün aldım cevizi fındığı kırmak için benim herif aldı kıracağı geçti başına aldım orgumu döndüm TV ye
![]()
Yok yok uesin doysunBencede iyi yapmışsın oğlundan isteseydin ya![]()
ZorYok yok uesin doysun![]()
Afiyet olsun5.gunden
Saat 08:00 de bir kase yulaf ,ceviz , kuru kayısı, tarçın, süt incir özü ile karışım yedim.
26 ![]() | 27![]() | 28![]() | 1![]() | 2![]() | 3 Mart | 4 Mart |
5 Mart | 6 Mart | 7 Mart | 8 Mart | 9 Mart | 10 Mart | 11 Mart |
12 Mart | 13 Mart | 14 Mart | 15 Mart | 16 Mart | 17 Mart | 18 Mart |
19 Mart | 20 Mart | 21 mart | 22 mart | 23 mart | 24 Mart | 25 mart |
Merhaba canm nasilsin ? Iki gundr adetliyim ruh hallerini bilirsin inisli cikisli cebelleşiyorum
Çikolataya dönüş heMerhaba canm nasilsin ? Iki gundr adetliyim ruh hallerini bilirsin inisli cikisli cebelleşiyorumdogum günümde 1 dilim pasta yedim mecburen
birde dun doktorda kendimi tatttim 1 bucuk kilo kaybetmisim
ameliyat oldum ya pek yemek yemedigim icin. Geri almam lazmm zayiflik bana yakışmıyor
Eltim almıştı dedim yemicem fazla gozlerini belertti esimde dedi cok kilon vat yemicem diyosun yedimÇikolataya dönüş he![]()
Olsun ben yaparım okadar çıta degilimEltim almıştı dedim yemicem fazla gozlerini belertti esimde dedi cok kilon vat yemicem diyosun yedimsadik kalamadim yani sozumuze
![]()
Ama devam ettirmeue calisiyorm beyaz sekeri birakcam bunu taktim kafama. Cikolataya daOlsun ben yaparım okadar çıta degilimbaşlamama vesile oldun
öpüyorum seni.
Ya tamamen bırakılmaz ama ben sana diyim. Bence limit.konmali.. sadeceAma devam ettirmeue calisiyorm beyaz sekeri birakcam bunu taktim kafama. Cikolataya da![]()