Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben nirmal olarak yiyorum suan zaten yediklerim belli sabah elma kivi zaten su oluyor midede.Canım birde sey sorcam porsiyonları küçültüyoruz demi mide küçülsün diye
Ayse niye gelmjyorsun 2nciyu tamamlayalim cagirdim seni ama tembellik ediyorsunhelal olsun vallahi. istikrarlisiniz masaallah ben de takip edeyim az örnek alayim![]()
Bende az az yiyorum ama meyve serbest ya daha onla doyarım genel olarak ..Yani ben nirmal olarak yiyorum suan zaten yediklerim belli sabah elma kivi zaten su oluyor midede.
Suan bulgur pilavi patlican yemegimi yiyorum mesela. Aksam yemicem ilk baslarda biyle yapiyorum 2 ogüne dikkat ediyorum
Yarina kadar 18 saat gecicek zaten mide ogutucek siskinlik iner.
Fit kadin iyice fitfitleş hemiBende az az yiyorum ama meyve serbest ya daha onla doyarım genel olarak ..
4 kilo fazlam var inş iner ya☺
dayanamiyorum ya tamam ben de denicem yine Allah yardimcim olsun. 1.günümAyse niye gelmjyorsun 2nciyu tamamlayalim cagirdim seni ama tembellik ediyorsun![]()
Corap sökügü gibi geliyor inanki. Nasil gecti anlamamistim ben. Kafana koy tam olarak bu neseleyi.dayanamiyorum ya tamam ben de denicem yine Allah yardimcim olsun. 1.günüm![]()
E anam napam ahın tuttu yağmur yağıyor yuruyus işi kaldıFit kadin iyice fitfitleş hemi![]()
Sagol canim aslinda gunlugum benim. Gecenkini bu sekilde iyi goturdum bundada goturecegim insallah :))Menüleri harika görünüyor ☺ Tipik için hayırlı olsun :)