merhaba jaçıncı gününüz?günaydın günlükçümhadi başlayalım artık yeni yıla kadar çok değil 3 kilo bile gitse iyidir
bu ara regli olucam diye tartılmadım ama geçen hafta ctesi 78,6 bu kilodan baz alıp bakıcam
tartı günü ctesi olsun
her gün yediklerimizi yazalım spor olarak 1 mil leslie ile başlıcam bir hafta sonra 2 mile çıkarıcam
aslında ayın 18 inde başladım ama tam anlamıyla düzgün yapamadım o yüzden bu gü buraya 1. gün deyip tekrar başladımmerhaba jaçıncı gününüz?
ben aslında 19 gun yaptım ama 3 gun once bozdumaslında ayın 18 inde başladım ama tam anlamıyla düzgün yapamadım o yüzden bu gü buraya 1. gün deyip tekrar başladım
tam da sonuna kadar getirmişssin aslında peki bu sürede ne kadar kilo verdinben aslında 19 gun yaptım ama 3 gun once bozdumbenim hedefim neredeyse tamamen şekresiz beslenmek ama malesef
maşallah kilon benim tam hayalimdeki kilo hedefin kaçben aslında 19 gun yaptım ama 3 gun once bozdumbenim hedefim neredeyse tamamen şekresiz beslenmek ama malesef
benim hedefim 52 kilo. Ama çok zor gidiyor. 71 kiloydum martta bir süre 11 kilo verdim 2-3 ay korudum son 1 ayda 4 kiloya kadar verdim hala vermeye çalışıyorum ama artık tartı değilde mesuraya odaklanmaya başladım sıkılaşmam lazım. Her yerim jelibon gibi oldu. inşallah verirsin canım sende, zor gibi görünüyor ama değilmaşallah kilon benim tam hayalimdeki kilo hedefin kaç
aslında düzenli olup dikkat edersem sürekliliği sağlarsam vericem de bi yap bi boz verdiğini al bi adım yol gidemedim inşallah hedeflerimize ulaşırız maşallah baya güzel vermişsin darısı başımabenim hedefim 52 kilo. Ama çok zor gidiyor. 71 kiloydum martta bir süre 11 kilo verdim 2-3 ay korudum son 1 ayda 4 kiloya kadar verdim hala vermeye çalışıyorum ama artık tartı değilde mesuraya odaklanmaya başladım sıkılaşmam lazım. Her yerim jelibon gibi oldu. inşallah verirsin canım sende, zor gibi görünüyor ama değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?