- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
Anlatılan bir şeyi bizim bir kerede anlama yetimiz var ama siz bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Benim de her şeyi anlama kapasitem olduğundan emin olabilirsiniz.Anlatılan bir şeyi bizim bir kerede anlama yetimiz var ama siz bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Obsesif-kompülsif bozukluk belirtileri...Muhtemelen istedigi cevabi alamadi alincaya kadar konu acacak baslik degistirerek.
İstediğim bir cevap yok. Derdim var ve paylaşıyorum. Bir önceki konu kadar genel değil ve kızla yüz yüze kaldım şuanda.Muhtemelen istedigi cevabi alamadi alincaya kadar konu acacak baslik degistirerek.
Keşke...Benim de her şeyi anlama kapasitem olduğundan emin olabilirsiniz.
Burada paylaştığım tek bir konudan yola çıkarak böyle bir yorumda bulunanlara sadece şaşırıyorum. Anksiyete dışında psikiyatrik bir bozukluğum yok.Aile terapistine gidin zira karı koca pek normal değilsiniz
İstediğim bir cevap yok. Derdim var ve paylaşıyorum. Bir önceki konu kadar genel değil ve kızla yüz yüze kaldım şuanda.
Kocamla kavga ettim zaten. Bir daha böyle bir olay olursa bosanacagimi net bir şekilde anladı.Geçen bi daha açtınız bu konuyu. Dedik işde sana kocana ver ayarı diye.
Eşinden yana bişey olmazsa, sekreter çıplakta gezse boş. Daha ne diyelim. Elinde gelmiş bunu sana anlatıyor. Sma bi sebepten odasına geldiğinde bassaydı azarı bak bi daha geliyomuydu. Yüz veren kocan anla artık.
Eşinizin arkasına yazın bakmak yasak diyeHerkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Burada paylaştığım tek bir konudan yola çıkarak böyle bir yorumda bulunanlara sadece şaşırıyorum. Anksiyete dışında psikiyatrik bir bozukluğum yok.
Herkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Tamam anladıysa sorun yok. Sekreterinizede mesafeli olun., eşinizin odasına saçma bi sebepten giderse eşiniz azarlasın. Pardon ama eşinizin odasında herkes rahatca girip çıkabiliyor. Sekreterleriniz var ama hiç izin isteyen yok. Yönetici kadrosundasınz ama önemsiz şeyler eşinize sorulabiliyor Kesinlikle sorun eşinde net.Kocamla kavga ettim zaten. Bir daha böyle bir olay olursa bosanacagimi net bir şekilde anladı.
yok o tontiş efendi sohbetkar kocasıyla ilgili fantazisine yardımcı olmamız konusunda iısrarkar ablamızGeçende açtığınız konuda zaten sekreter mevzusundan da bahsetmiştiniz. Bir çok kişi yorum yapmıştı size. Tekrar tekrar aynı konuyu açma sebebiniz nedir? Orada verilen cevapları işe yaramaz mı buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?