Sekreterim eşime bakiyormuş

Bakarsa baksın ya siz de mutluluk pozları verip kıskandırin.Bir de ben sizin ne biçim çevreniz var anlamadım diğer konuları da biliyorum çevrenizi değiştirin.Doktor musunuz bir de onu merak ediyorum

Daha geçen aynı konuyu açtınız bakın ben hala hatırlıyorum.
Boşayın kocanızı da o da herkese bakıp, onlara yazsın.
Ben kocanızın suçsuz olduğuna inanmıyorum.
Yani ne çok yakışıklı ne de çok zengin bu iki kritere sahip değilse neden tüm kadınlar ona baksın allah aşkına...

Geçen bi daha açtınız bu konuyu. Dedik işde sana kocana ver ayarı diye.
Eşinden yana bişey olmazsa, sekreter çıplakta gezse boş. Daha ne diyelim. Elinde gelmiş bunu sana anlatıyor. Sma bi sebepten odasına geldiğinde bassaydı azarı bak bi daha geliyomuydu. Yüz veren kocan anla artık.

İstediğim bir cevap yok. Derdim var ve paylaşıyorum. Bir önceki konu kadar genel değil ve kızla yüz yüze kaldım şuanda.

Himmmm bir onceki konu kadar genel degil demek ben burayi kacirmisim tuhhh biraz zeka geriligi var bende kusura bakmayin. Size kolay gelsin.

Kocamla kavga ettim zaten. Bir daha böyle bir olay olursa bosanacagimi net bir şekilde anladı.

Eşinizin arkasına yazın bakmak yasak diye

Burada paylaştığım tek bir konudan yola çıkarak böyle bir yorumda bulunanlara sadece şaşırıyorum. Anksiyete dışında psikiyatrik bir bozukluğum yok.

Bacı 2 konudan yola çıkıyorum ve aynı konu arada fark yok ki kaygı bozukluğunda varmış eşin sana kafayı yedirtmek istiyor haberin olsun

Kocamla kavga ettim zaten. Bir daha böyle bir olay olursa bosanacagimi net bir şekilde anladı.
Tamam anladıysa sorun yok. Sekreterinizede mesafeli olun., eşinizin odasına saçma bi sebepten giderse eşiniz azarlasın. Pardon ama eşinizin odasında herkes rahatca girip çıkabiliyor. Sekreterleriniz var ama hiç izin isteyen yok. Yönetici kadrosundasınz ama önemsiz şeyler eşinize sorulabiliyor Kesinlikle sorun eşinde net.

Canım dedin Ya eşim flörtüz biridir nasıl baş edecem nasıl davranacağım dedin Ya bizde anlattık ya eski konularında. Bin tane yorum yapıldı konuşuldu.

yok o tontiş efendi sohbetkar kocasıyla ilgili fantazisine yardımcı olmamız konusunda iısrarkar ablamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…