Sekreterim eşime bakiyormuş

Bizim üniversitede erkekler bir kişiyi gaza getiriyordu "o kız seni istiyor" diye. Sonra kız bana geldi (bunu söyleyenler benim arkadaşımdı), bende açık sordum ilgin var mi diye. Onun cevabı "ona mi? Asla. Hep bana bakıp duruyor öküz gibi. Bende bakmamaya çalışıyorum ama insan rahatsız oluyor. Sen söyle ilgim olmadığını". Gerisini siz düşünün. Kadına çamur atmak. En kolayi. En kötü tarafı kadin isinden olabilir böyle insanlar yüzünden

Bebeginizi ne çabuk bırakıp başladınız ise sanki planınız böyle değildi hayırlısı olsun tabi nasil psikolojinizi iyi hissedecekseniz .bence abartiyorsunuz ama bakiyorsada bırakın baksın eşiniz bakmasın yeterki fakat belliki eşiniz ona bakanları farkediyor bu konu hakkında düşünüyor arkadaşlariyla falan paylaşıyor. Eşiniz olgun bir erkek olsa şu lohusa halinizle sizin kafanızı böyle bulandirmazdi esinizle ilgili hiç olumlu düşünmüyorum ben saf ayağına yatıyor umarım yillar sonra ne hain bir eşim varmış diye konu acmazsiniz . Sizde bakiyorsada bakışlarını görmezden gelin özgüvenli durun o adamla siz evlisiniz artık onlar 3.kişi olarak dışarda kalmak zorunda .eşiniz yeterki duruşunu bozmasin. Hemen ilk günden kendinizi daraltmayin. İçinizi ferah tutun

Yönetici kadrosu değil sekreterle aynı odadayiz

Hayır bebeğimi bırakmadım. Çok kısa bir süre çalışmak durumundayim. Sonra ucrtsize ayriliyorum

Yine yazıyorum ; eşinizin bunları size anlatması çok enteresan.

Sizde başlayın , o bana baktı bu bana baktı muhabbetine.. Eşiniz hak ediyor. Sizi bu duruma o sokmuş.

Bu baktı bakmadı, kocamı yedi muhabbetinden dolayı bir ortama girdiğimde ayakkabı modellerini ezberliyorum.

Sekretere tabii bir şey belli etmeyin ancak daha yeni başlayan biriyle neden whatupp muhabbeti yapılır ki, mesafeli olunmalı iş ortamında ki kişilerle .

Bebeginizi ne çabuk bırakıp başladınız ise sanki planınız böyle değildi hayırlısı olsun tabi nasil psikolojinizi iyi hissedecekseniz .bence abartiyorsunuz ama bakiyorsada bırakın baksın eşiniz bakmasın yeterki fakat belliki eşiniz ona bakanları farkediyor bu konu hakkında düşünüyor arkadaşlariyla falan paylaşıyor. Eşiniz olgun bir erkek olsa şu lohusa halinizle sizin kafanızı böyle bulandirmazdi esinizle ilgili hiç olumlu düşünmüyorum ben saf ayağına yatıyor umarım yillar sonra ne hain bir eşim varmış diye konu acmazsiniz . Sizde bakiyorsada bakışlarını görmezden gelin özgüvenli durun o adamla siz evlisiniz artık onlar 3.kişi olarak dışarda kalmak zorunda .eşiniz yeterki duruşunu bozmasin. Hemen ilk günden kendinizi daraltmayin. İçinizi ferah tutun

Boşanıp eşinizi halka arz edin
Çok zor böyle bi hayat ,ömür boyu ben düşünemem böyle benim kocamı kim elimden alacak diye

Geçen konunuzda da yazdıklarınız çok ilginç geldiği için aklımda kalmıştı. Çünkü konunuz da neredeyse Türkiye'nin %50'si eşinize sulanıyor geri kalan %50'lik kısmı da henüz tanımıyor yoksa onlarda sulanacak gibi anormal bir konuydu. Lütfen bu mantıktan kurtulun. İnsan insana bakar ya" sekreter eşime baktı, kızın biri kayınvalideme yakın davranıyor çünkü eşimde gözü var "gibi değişik kaygılarınız var. Eşiniz de bunu kullanıyor bence. Eşinizi gözünüzde bu kadar büyütmeyin yahu.Paranoya olmuşsunuz iyice böyle devam ederse sizi üzmek istemem ama tedavi olun. Eşiniz bulunmaz hint kumaşı değil. Lütfen ,herkesin gözü kocamda triplerine girmeyin.

Valla benim eşim yakışıklı ve sporcu. Bariz dikkat çeker.:)
Biz elele yürürken bile bakarlar, sosyal medyada da aynı şekilde msj beğeni vs gelir.
Ama hiçbirgün eşim gelip de bana şu bakıyor bu bakıyor demedi. Bende hiçbir zaman ayyy eşime teklifler beğeniler geliyor korktum demedim.
Paranoyağa da bağlamadım.

Sizde, karı-koca bir problem var söyleyim.

Hayır bebeğimi bırakmadım. Çok kısa bir süre çalışmak durumundayim. Sonra ucrtsize ayriliyorum
Anladım bu konuda en doğrusunu siz bilirsiniz tabiki bebeginiz ve sizin sağlığınız önemli şu an .eşiniz masum.ayağına yatsada değil bence umarım Yaniliyorumdur .kafanıza takmayin bu konuyu eşinize adam gibi durması konusunda net olun .sen düzgün durursan baksalarda sorun olmaz deyin .Hayır niye bu bakanları falan gelip birde size söylüyor herseyi konuşuyorsunuz anladım. Ama bu biraz daha itici bir durum bence

Galiba eşinize yüz vermedi sekreteriniz, eşiniz de egosunu tatmin edemediği için rahatsiz

Psikiyatrik bi durum degil zaten aile terapisti tavsiye edilmis ki bencede gitmelisiniz Aradaki farki bildiginizi umuyorum

Ama şu an baktıklarını ve sosyal medyadan beğeni geldiğini söylüyorsun eşin söylemiyorsa sen nereden biliyorsun sosyal medyadan kaç kişinin kimlerin mesaj attığını :) :)

Şöyle düşünseniz birde etrafta onca bekar erkek varken bu kadar bayan evli çocuklu bir erkeğe bakar mı? Dışarda kat ve kat fazla yakışıklı kaslı bekar erkekler var. Evli olduğu bilinen bir adama kimse bile bile lades demez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…