- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
Yönetici kadrosu değil sekreterle aynı odadayizTamam anladıysan sorun yok. Sekreterinizede mesafeli olun., eşinizin odasına saçma bi sebepten giderse eşiniz azarlasın. Pardon ama eşinizin odasında herkes rahata girip çıkabiliyor. Sekreterlerin var ama hiç izin isteyen yok. Yönetici kadrosundasınıx, ama sma şeyler eşinize sorulabilir. Kesinlikle sorun eşinde net.
Hayır bebeğimi bırakmadım. Çok kısa bir süre çalışmak durumundayim. Sonra ucrtsize ayriliyorumBebeginizi ne çabuk bırakıp başladınız ise sanki planınız böyle değildi hayırlısı olsun tabi .bence abartiyorsunuz ama bakiyorsada bırakın baksın eşiniz bakmasın yeterki fakat belliki eşiniz ona bakanları farkediyor bu konu hakkında düşünüyor arkadaşlariyla falan paylaşıyor. Eşiniz olgun bir erkek olsa şu lohusa halinizle sizin kafanızı böyle bulandirmazdi. Sözde bakiyorsada bakışlarını görmezden gelin özgüvenli durun o adamla siz evlisiniz artık onlar 3.kişi olarak dışarda kalmak zorunda .eşiniz yeterki duruşunu bozmasin. Hemen ilk günden kendinizi daraltmayin.
Niye sekreteriniz var o zaman anlayamadım. Neyse sorun eşinizde sekreteri felan hikaye.Yönetici kadrosu değil sekreterle aynı odadayiz
Bence kocan bununla bir şeyler yaşadı şimdi ortaya çıkar bari böyle yalan atayım diye size bunları demiştir
Geçen konunuzda da yazdıklarınız çok ilginç geldiği için aklımda kalmıştı. Çünkü konunuz da neredeyse Türkiye'nin %50'si eşinize sulanıyor geri kalan %50'lik kısmı da henüz tanımıyor yoksa onlarda sulanacak gibi anormal bir konuydu. Lütfen bu mantıktan kurtulun. İnsan insana bakar ya" sekreter eşime baktı, kızın biri kayınvalideme yakın davranıyor çünkü eşimde gözü var "gibi değişik kaygılarınız var. Eşiniz de bunu kullanıyor bence. Eşinizi gözünüzde bu kadar büyütmeyin yahu.Paranoya olmuşsunuz iyice böyle devam ederse sizi üzmek istemem ama tedavi olun. Eşiniz bulunmaz hint kumaşı değil. Lütfen ,herkesin gözü kocamda triplerine girmeyin.Herkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Doktor olduğunu düşünüyorum ben.Niye sekreteriniz var o zaman anlayamadım. Neyse sorun eşinizde sekreteri felan hikaye.
Burada paylaştığım tek bir konudan yola çıkarak böyle bir yorumda bulunanlara sadece şaşırıyorum. Anksiyete dışında telefona.
Anladım bu konuda en doğrusunu siz bilirsiniz tabiki bebeginiz ve sizin sağlığınız önemli şu an .eşiniz masum.ayağına yatsada değil bence umarım Yaniliyorumdur .kafanıza takmayin bu konuyu eşinize adam gibi durması konusunda net olun .sen düzgün durursan baksalarda sorun olmaz deyin .Hayır niye bu bakanları falan gelip birde size söylüyor herseyi konuşuyorsunuz anladım. Ama bu biraz daha itici bir durum benceHayır bebeğimi bırakmadım. Çok kısa bir süre çalışmak durumundayim. Sonra ucrtsize ayriliyorum
Burada paylaştığım tek bir konudan yola çıkarak böyle bir yorumda bulunanlara sadece şaşırıyorum. Anksiyete dışında psikiyatrik bir bozukluğum yok.
Valla benim eşim yakışıklı ve sporcu. Bariz dikkat çeker.:)
Biz elele yürürken bile bakarlar, sosyal medyada da aynı şekilde msj beğeni vs gelir.
Ama hiçbirgün eşim gelip de bana şu bakıyor bu bakıyor demedi. Bende hiçbir zaman ayyy eşime teklifler beğeniler geliyor korktum demedim.
Paranoyağa da bağlamadım.
Sizde, karı-koca bir problem var söyleyim.
Hıı evet olabilir.Doktor olduğunu düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?