• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterim eşime bakiyormuş

Herkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
ayy gerçekten çok sıkıldık biz artık sizin aynı konularınızdan :)
1) Göze yasak mı var isteyen istediğine bakar
2) Bence eşiniz megaloman siz de paronayaksınız.

Daha önce de söylemiştik ama sanırım yeterli gelmedi.
Gerçekten eşin rahatsız oluyorsa bakışlardan işten çıksın,evde bebeğinize baksın,siz çalışın.

Kocaniz Mehmet Aslantuğ mu? Neden her kes ona baksin? Kocaniz sizi kandiriyor bak her kes bana asiliyor ama ben ihanet etmiyorum ne kadar guvenilir biriyim. Onun gizli bir isi var bence suphelenmiyesiniz diye sizi kandiriyor

Ya eşiniz bi değişik bence. Bu bana bakıyor, şu bana bakıyor. Nasıl bi iş yeriyse artık. Birde eşiniz biraz önce bi üyenin tahmini gibi doktorsa nasıl bi sağlık bi sektörü orası. Yürüyen yürüyene. Aklımıza hakim olalım arkadaşlar. Çok uçta yaşıyoruz hayatı. Aldatma ve aldatılma potansiyeline yalın ne kadar insan barındırıyoruz hayatımızda. Adam bana bakıyorlar diyor, diğer tüm çalışanlar bakıyorlar. Kahve içmeye sanki, kafeterya gibi elimizin odasına gidiyorlar. Biraz işde ciddiyet olsun ya. Tamam aralarda çay molası verilir. İnsanlar birbirine sohbet etmeye gidebilir ama arada bi msefa olmalı. Yoksa bu eşinin sorunu.

Herkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Kocanız hangisi?

images

images

farz edelim ki kiz gercekten esinize asiliyor. gozunuzun icine baka baka esinizi mi kesecek. hadi disarda falan olsa bir cesaret yapar da is ortaminda herkesin birbirinin yuzune bakacagi ortamda esinize mi asiliyor.

hadi diyelim asildi ne yapabilirsiniz ki. taciz davasi falan acin. polise sikayet edin yada.

bakmak ne zamandir asilmak oldu onu da anlamadim. belki de esiniz kizi taciz etti siz yokken. kiz da hirsindan onu yiyecek gibi bakiyor. sanki duyan da tenhada esinizi elledi sanar.

Ya eşiniz bi değişik bence. Bu bana bakıyor, şu bana bakıyor. Nasıl bi iş yeriyse artık. Birde eşiniz biraz önce bi üyenin tahmini gibi doktorsa nasıl bi sağlık bi sektörü orası. Yürüyen yürüyene. Aklımıza hakim olalım arkadaşlar. Çok uçta yaşıyoruz hayatı. Aldatma ve aldatılma potansiyeline yalın ne kadar insan barındırıyoruz hayatımızda. Adam bana bakıyorlar diyor, diğer tüm çalışanlar bakıyorlar. Kahve içmeye sanki, kafeterya gibi elimizin odasına gidiyorlar. Biraz işde ciddiyet olsun ya. Tamam aralarda çay molası verilir. İnsanlar birbirine sohbet etmeye gidebilir ama arada bi msefa olmalı. Yoksa bu eşinin sorunu.

aslında en büyük dolaplar hastanede dönüyor, ailede dr, hemşire, fizyoterapist vs. bulunduğu için onların anlatımlarından yola çıkarak yardırıyorum gerçekten de yürüyen yürüyene bi ortam :KK53: evli, bekar farketmeksizin özellikle doktorlarda aldatma, kırıştırma, yürüşmece çok oluyorMUŞ. ortam pis ama steril galiba :KK45:

bu boş hikayeleri uyduracak vakti nasıl buluyosunuz ya. bi insan bu kadar işsiz ve güçsüz olamaz

Ama şu an baktıklarını ve sosyal medyadan beğeni geldiğini söylüyorsun eşin söylemiyorsa sen nereden biliyorsun sosyal medyadan kaç kişinin kimlerin mesaj attığını :) :)
Dağ ve outdoor sporu ile ilgileniyoruz, etkinlikler düzenliyoruz, eşim daha aktif ve açılan hesaplar spor üzerine ortak zaten. Görmemem mümkün değil yani. :)

Öyle olmuş, böyle olmuş mış muş yani. Peki siz bunlara tanık oldunuz mu? Bir erkek diğer kadınlar bakıyor diye gelip bunu karısına filan anlatmaz. Sizin eşiniz de var bir sıkıntı. Ya sizi kıskandırmak hoşuna gidiyor ya da özgüven eksikliğinden hayal dünyasında yaşıyor. Bulunmaz hint kumaşı mübarek.

Back
X