• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterim eşime bakiyormuş

Tabiki herkes kocama bayilmiyor. Söylediğim kisiler ne gördü de kocamda bayıldılar bilemiyorum ama onlar epey bı asiliyordu. Ne kadar pembiş gözlüklerle bakıyorsunuz kadınlara :)
Siz ayri isyerlerinde calisin
Pembis falan bakmiyorum
Herseyin olabilme ihtimali var
Aldatma konularinda toplum daha cesur ama bu beni yada kimseyi paranoyak yapmamali
Boyle yasanmaz

Ben sadece eşimden hoşlandım ve gidip bunu söyledim.

e madem siz o kadar doğrusunuz neden sizin dışınızda tüm kadınlar tü kaka?
ya sizin için evli erkeklerle görüşmek etmek çok doğal bişey, bu yüzden tüm bekar kadınlar kocanıza bakıyor sanıyorsunuz, ya kocanız da siz de hastasınız ya da tüm bunlar uydurma.

Herkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Yine mi sen :işsiz: bu 3. Aynı konu takip edebildiğim kadarıyla.. bence siz kesinlikle takıntılısınız

e madem siz o kadar doğrusunuz neden sizin dışınızda tüm kadınlar tü kaka?
ya sizin için evli erkeklerle görüşmek etmek çok doğal bişey, bu yüzden tüm bekar kadınlar kocanıza bakıyor sanıyorsunuz, ya kocanız da siz de hastasınız ya da tüm bunlar uydurma.
Bütün kadınların eşime asilmadigini ve epey geniş bir çevremiz olduğunu çoğu kişiyle de herhangi bir sorunumuzun olmadığını söylemiştim.

Eşiniz nerden biliyor sürekli baktığını? Klasik olacak ama karşı tarafın sürekli baktığını görebilmek için aynı şekilde senin de sürekli bakman gerek ki bunu anlayabilesin..yani eşinizle karşılıklı bakışıyorlar gibi:KK51:

Ozellikle evli erkeklere ilgi duyan tanidigim vardi ya da kiz arkadasi olan erkeklera asılmaya bayilan. Yani konu dogru yalan mi bilemem de cok ustune gitmeyin kınamayın bence. Tabii hersey esinde bitiyor o mesafeli olsa sen de boyle kuruntu yapmazdin. Cogu erkegin de hosuna gider ilgi görmek buradaki bayanlarin cogunun esleri disarda guzel bir kiz baksa havalara girerler. Internet ortamında atip tutmak kolay. Brn senin nasil davranayim soruna takildim yalniz. Yasin mi cok kucuk anlamadim lohusa depresyonunda misin hala ? Nasil davranman gerek bir sekretere oyle davran ne yakin ne uzak sadece is icin ama takipte ol gizliden ikisini de gözlemle. Esin aklina sokmus onda da var tuhaflik yani

Herkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Önceki konularınızdan yola çıkarak söylüyorum ki, hem eşiniz, hem de siz normal değilsiniz. İkinizin de acil tedaviye ihtiyacı var

Herkese merhaba
Mesele şu;

Ya azimlibedevi, aslında soylemeyecektim fakat senin sekreterin galiba bana asiliyor. Hatta arkadaşlarım da farketti hepsi tek tek gelip söylediler su kiz sürekli sana bakıyor diye. Ben de farkindaydim fakat konduramiyordum şimdi emin oldum. O kıza iyi davranma boş yere, dikkatli ol" dedi. Lokmalar bogazima dizildi resmen. Sekreterim işe yeni girmis, önce benle tanışıp neredeyse benle kanka olup sonra şans eseri eşimle tanışmış bir kızcağız. Yine ortak bir erkek arkadaşımız araciligiyla doğruladim bu olayı. Kız eşimin odasına gelip gelip sacmalayip gidiyormuş. Gözleri sürekli esimdeymis.
Ben anlayamıyorum yeni doğum yapmış bir kadının kocasına asılmak hangi vicdana sigiyor? Ne yapayım şimdi?

SALAK YERİNE KOYMANIN BU KADARI PESSS

işler durgun boş boş otururken eski konunuzdan eşinize aşıkların listesini çıkardım :)

Sizden önce görüştüğü birkaç kişi (3 kişi desek)

4 Eşinize aşık olup aşkına karşılık bulamayınca sayfalar dolusu mektuplar eşliğinde neredeyse intihara kalkışmış, çare olmayınca normalde tesettürlü iken bir anda açılıp derin dekolteler eşliğinde eşinizin karşı masasına oturup bilerek frikik vermeye başlayan hanım

5 Henüz sevgili olduğunuzu bilmeyen bir arkadaşınız

6 Sevgili olduğunuzu bilen eşinizin bir arkadaşı

7 Sevgili olduğunuzu bilen sizin bir arkadaşınız

8 Eşinizin sevgilisinin olduğunu bilmeyen eşinizle evlenmek için kayınvalidenize yaranmaya çalışan komşularının kızı

9 İş yerimizde abla diyebileceğiniz bir insan

10 Yine iş yerinde sizden üst kademede güzel bir hatun

11 Sizin sekreteriniz

12 Siz hamileyken eşinize asılıp evden sürekli eşime dolmalar pastalar poğaçalar getirip yedirmeye çalışan diğer sekreter

böyle okuyunca da tuhaf gelmiyor mu size de?

Dejavu yaşattınız bize sağolun. Eski konularınıza onca şey yazılmamış gibi ilk günkü saflıkla açmışsınız yeni konunuzu.
Aynen ya

Sayfalarca yazik eski konuda
Ayni seyleri niye yazalim tekrar simdi?
Herkesin tek isi buymus gibi sanki..

Ayni olaya tekrar konu acmak da moda oldu

işler durgun boş boş otururken eski konunuzdan eşinize aşıkların listesini çıkardım :)

4 Eşinize aşık olup aşkına karşılık bulamayınca sayfalar dolusu mektuplar eşliğinde neredeyse intihara kalkışmış, çare olmayınca normalde tesettürlü iken bir anda açılıp derin dekolteler eşliğinde eşinizin karşı masasına oturup bilerek frikik vermeye başlayan hanım

8 Eşinizin sevgilisinin olduğunu bilmeyen eşinizle evlenmek için kayınvalidenize yaranmaya çalışan komşularının kızı

11 Sizin sekreteriniz

12 Siz hamileyken eşinize asılıp evden sürekli eşime dolmalar pastalar poğaçalar getirip yedirmeye çalışan diğer sekreter

Bunların hepsi aynı kadın olmasın ya birden beyzanın kadınları filmi geldi aklıma tırsıyom şuan yaa

11 Sizin sekreteriniz

Gelmiyor hepsini yaşadım çünkü. 7. yilimiza giricez

Bence durumunuz çok vahim eşiniz de bu durumu kullanıyor.yoksa,tamamı kadınlardan oluşan bir adada tek erkek eşiniz değilse bu söyledikleriniz ya sizin yada eşinizin kafada kurmasından başka bişey değil.

Hangi gezegende yaşıyorsunuz?

Erkek kıtlığı olan,evli erkeklerden gözlerini alamayan azgın kadınların bulunduğu gezegenin adını verin de uzak tutalım kocişlerimizi :sinirli:

Back
X