- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben artık işsizim...
su prensesi ordan kurtulman iyi oldu,kendi isteğinle çıktın sanırım,umarım yakın zamanda güzel bir iş bulursun
inş. kısa zamanda iş bulursun :)
üzüldüm işten çıkmana
bu dönemde iş bulmak hiç kolay değil
bende arıyorum bugun bir yere başvurdum inş. cvp gelir :)
Bende 25 Mayısdan beri işsizim. Aile şirketimiz var(dı) babamın yanında çalışıyordum eşimle beraber. Ailevi sebeplerden dolayı büyük kavgalarla ayrılmak zorunda kaldık. İkimizde ogün bugün evdeyiz-tatlicadiarzu- Ön muhasebe sekreterlik ve asistanlık yaptım 5 yıl boyunca. ilk işe başladığımda 200 tl vermişti babam. Harca harca bitmiyodu inanınki delikafadulden Ozamanlar bekardım ve tecrübesizdim idare ediyodum zamanla arttı 1000 tl ye kadar ulaştı ama 2 sene eşimde bende maaş alamadık.Her gün sadece yemek için para alıyoduk arada bi lutfedip 100 tl 200 tl veriyodu. Patronumuz vermedi yani
huzurumuz yerinde olduğu için ve aile şirketimiz olduğu için her fırsatta (para yokken ki hiçbi zaman yoktu sanki muhasebeyi ben tutmuyorum ) o şirketin aslında bizim olduğunu bizim için uğraştığını söylediği için çalışmaya devam ettik. Hiç bizamanda kıymetimiz bilinmedi. En son alakasız bi sebepten dolayı büyük bi gümbürtüyle ayrıldık şirketimizden. Daha ne ayrıntılar varda sıkmıyım sizleri.