- Konu Sahibi yildizliatlas
-
dValla sırf gecelik giymeyip iki oje ruj sürmedim diye gözü dışarı kayıyorsa buyursun gitsin zihniyetindeyim ben. Riskli bir gebeliğim var ve kaç aydır cinsellik yaşamıyoruz şükür gözü dışarı da kaymadı :))
Yazın aynı yatakta bile yatılmıyor ay çok sıcak oluyor :)
Aynı ben. Eşim o citcitli atletlerden nefret ediyor. Gitme diye çok yalvardı. Hamilelikten sonra bıraktım ama çok özlüyorumBende bir anormallik var galibaalttan citcitli atlet uzerine pijama giymezsem donuyorum
:) ya çok ataerkil konuşuyorsunuz. Bu zihniyet bence hiç hoş değil ama tabi sizin fikriniz :)O sizin düşünceniz. Erkek ewde kadın görmek ister. Günlük paspas bakımsız kadından erkekler çabuk soğur
d
Eşin seni öyle görmeye alışmadığı için tuhafına gitmiş. Ama şuna inan erkeklerin %100 hep öyle kadınları arzular
w:) ya çok ataerkil konuşuyorsunuz. Bu zihniyet bence hiç hoş değil ama tabi sizin fikriniz :)
Eşim tayt ve sorta bayılırBen erkek olsam ewde taytla şortla dolaşan futbolcu gibi kadına nefsim bile uyanmaz. Ne o öyle spormu yapıyor futbolmu oynuyor. Arada hafta sonları o şekil olabilir ama haftanında yedi günü şortla tişörtle dolaşan kadında erkeklerin nefsinide uyandırmaz
Hay ağzınız bal yesin. Değil mi ama nedir bu kalıplar kadının her daim hazır bulunması gerektiği düşüncesi. Kırın zincirlerinizi. Pijama takımından bildirildi
Bende senin gibi dusunuyordum aklina gelmeyecek seyler yaptim ama o is oyle degil.Oyle guzel adamlar var ki esi bakimsizda olsa gorunce gozunun ici guluyor.O sizin düşünceniz. Erkek ewde kadın görmek ister. Günlük paspas bakımsız kadından erkekler çabuk soğur
d
'Ruhunuz ölmüş sizin' AynenCanım istedişi zaman yapıyorum ben. Yeni ewli değilim ama olmuş olsaydım herşeyi yapardım. Bakımımı yaptırdığımda şık bir elbiseyle kendimi daha seksi we daha özel hissediyorum. İlk zamanlar saten leopar çarşaflardan jartiyerli iç çamaşırlarından hiç wazgeçmedim. Erotizm we romantizm daha iyi yaşatıyor. Ruhunuz ölmüş sizin wala hi. Kendine bakmazsan gözü dışarı kayar. Erkeğin gözünü doyurmalısın cezbedmelisin erkeğini kadın olarak
Eşimle oturup maç da izliyorum, halı saha ayarlasın maç da yaparım, önemli olan sizi her halinizle beğenen eşinizin olması. Sizin eşiniz belki sizi paspal diye boşar ama benimki boşamaz çünkü böyle de seviyor yani her halimi seviyorSize futbol we spor hayatınızda başarılar o şekilde yakında alt kümeye düşersiniz
w
Ben erkek olsam ewde taytla şortla dolaşan futbolcu gibi kadına nefsim bile uyanmaz. Ne o öyle spormu yapıyor futbolmu oynuyor. Arada hafta sonları o şekil olabilir ama haftanında yedi günü şortla tişörtle dolaşan kadında erkeklerin nefsinide uyandırmaz
Erkek onu ister bunu ister emaan geçiniz. Kadın ne ister diye soran yok. Sürekli bakım da bir yerden sonra dikkat çekmiyor.O sizin düşünceniz. Erkek ewde kadın görmek ister. Günlük paspas bakımsız kadından erkekler çabuk soğur
d
Eşinizin tayta bakış açısı baya değişikmişEşim tayt ve sorta bayılırbu yüzden özel zamanlarımda tayt giymiyorum düşünün.
Kırılmayın ama bu gerçekten çok itici. Eşi geçtim ben kendim için bile böyle dolanmam evde.Böyle karşılıyorum nasıl karşılayacam allah allahben de 1,5 yillik evliyim. En basindan beri de rahatimi düşünürüm. O keyiflenecek diye dünyanın en rahatsiz edici parçaları olan antin kuntin gecelikleri giyinemem. Gecelik giyinmiyorum, evde camasir suyu damlamis tayyla dolaniyorum diye de benden soğuyacaksa yolu açık olsun. Oyle bir sey hissedersem o kapıdan ben daha hızlı kaçarım.
O sewen erkek anlattığın.Libidolu erkegin nefsi herturlu uyanir.
Yemek yaparsin ensende biter, tlf karistirirsin yanina sokulur, sacini tepedrn toplarsin boynuna yanasir.
Gunumuzde oyle erkekler azaldi tabi.
Kansızlık olabilir bence baktırın derim :)
Kan degerlerim iyi cikti yakinda baktirdim; 14 DSen bir kan değerlerine baktırsana,kan seviyen düşükse ondan üşürsün.
Kesinlikle katiliyorum.Libidolu erkegin nefsi herturlu uyanir.
Yemek yaparsin ensende biter, tlf karistirirsin yanina sokulur, sacini tepedrn toplarsin boynuna yanasir.
Gunumuzde oyle erkekler azaldi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?