Seksi olamamak, problemler..

O sizin düşünceniz. Erkek ewde kadın görmek ister. Günlük paspas bakımsız kadından erkekler çabuk soğur
d

Ben erkek olsam ewde taytla şortla dolaşan futbolcu gibi kadına nefsim bile uyanmaz. Ne o öyle spormu yapıyor futbolmu oynuyor. Arada hafta sonları o şekil olabilir ama haftanında yedi günü şortla tişörtle dolaşan kadında erkeklerin nefsinide uyandırmaz

Eşin seni öyle görmeye alışmadığı için tuhafına gitmiş. Ama şuna inan erkeklerin %100 hep öyle kadınları arzular

Alışmalik bir durum degil bence, hosuna gitseydi o şekilde olmami isteseydi belli ederdi ve bende giyerdim.

Günlük hayatimda, disari cikarken saç, makyaj yapiyorum zaten ağir olmayan hafif sekilde, onu begenir.
Kırmızı rujdan hiç hoşlanmaz, ben sevdigim icin yinede gece disari cikarken bazen sürerim. Beni makyajli görmedi degil ama evde Eşim icin hazirlaniyorsam renkli kozmetik ürünlerini yiğmam pek hele kirmizi rujlu agir makyaj, frapan gecelikler cidden onu etkileyen birsey degil. Insanlar çok farkli emin ol. :)
Sade ve duruluk paspallik degildir ve seksi olunabilir. Bakim demek renkli kozmetikten ibaret değil.
Butun erkekler adına konuşamam tabi, beni eşim ilgilendiriyor, ötekilerin fantazileri degil. Sadece farkli begeniler de var demek istedim.

Eşim tayt ve sorta bayılır bu yüzden özel zamanlarımda tayt giymiyorum düşünün.

'Ruhunuz ölmüş sizin' Aynen

Size futbol we spor hayatınızda başarılar o şekilde yakında alt kümeye düşersiniz

w
Eşimle oturup maç da izliyorum, halı saha ayarlasın maç da yaparım, önemli olan sizi her halinizle beğenen eşinizin olması. Sizin eşiniz belki sizi paspal diye boşar ama benimki boşamaz çünkü böyle de seviyor yani her halimi seviyor
Topuklu ayakkabılı hayatınızda başarılar :)

Libidolu erkegin nefsi herturlu uyanir.
Yemek yaparsin ensende biter, tlf karistirirsin yanina sokulur, sacini tepedrn toplarsin boynuna yanasir.
Gunumuzde oyle erkekler azaldi tabi.

Kırılmayın ama bu gerçekten çok itici. Eşi geçtim ben kendim için bile böyle dolanmam evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…