- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Beni öyle çekici buluyormus.Eşinizin tayta bakış açısı baya değişikmişhayal dünyasını baya geliştirmiş demekki
Rihanna gibi popoya sahipseniz eşiniz haklıBeni öyle çekici buluyormus.
Kan degerlerim iyi cikti yakinda baktirdim; 14 D
Ben pijamamı çorabın içine sokuyorum
Ne seksüülüğüymüş
İçimdeki dişiyi arada sırada çıkarırım dışarıya
Yok canim niye kırılıyım :) herkesin kendi fikri kendi rahatı. Ben vallahi rahatimi her şeyden daha cok önemsediğim icin pek umursamiyorum :)Kırılmayın ama bu gerçekten çok itici. Eşi geçtim ben kendim için bile böyle dolanmam evde.
O sewen erkek anlattığın.
İyi de sevmeyen erkekle ne işiniz var :) beni sevmeyenle benim işim olmaz mesela. Sevene her halin güzel gelir. Sevmeyene istersen sultan ol yine de boş gelir.O sewen erkek anlattığın.
Bir tek kiyafetle olsaydi esler saten leopar carsaf takilmis yataga hallenir ve de asik olurlardiBir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurduo iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur
Ama benim vucudum dengesizdir de. Misal bacaklarim donarken popom ates gibi yanabiliyor. Kolum buz gibidir elim terler falanİyiymiş sonucunda,pekmez içsene sabahları..
Ben yorumlari okudum tartismaya girecek halim kalmadi gulmektenİnanılmaz seksist konuşuyorsunuz tartışmaya girmek istemiyorum :)
Yaa aynı ben kışın parçalarımı çoraba sokarım mutlaka. Üşüyorum ne yapayım. Bazen yelek de giyiyorum ki havada tek cilve tanesi bile kalmıyorBen pijamamı çorabın içine sokuyorum
Ne seksüülüğüymüş
İçimdeki dişiyi arada sırada çıkarırım dışarıya
Sizi okudukça gözümde banu Alkan canlanıyorÖzellikle esmerlede yazın yandıklarında bronz tende uçuk pembe wişne çürüğü siyah krem leopar gibi mini uzun şortlu saten we tantel iç çamaşırları şahane duruyor. Birde o vucudu misss gibi kokulu vucud losyanları parlatınca harika oluyor. Saçlar fönlü ister açık ister toplu ama fönlü olmalı kadının öz güwenini arttırıyor. El we ayaklarda ojeliyse kadın kendini hazırlamış oluyor özel zamana psikolojik.
Sanirim haklisin.
Bunu duyduguma sevindim,demek ki seviliyorum
Ben isveli cilveli biri degilim acikcasi, saten gecelik vs giymem ama cok komik kadinimdir, demek ki adami bu yonumle baglamisim.
Sanirim haklisin.
Bunu duyduguma sevindim,demek ki seviliyorum
Ben isveli cilveli biri degilim acikcasi, saten gecelik vs giymem ama cok komik kadinimdir, demek ki adami bu yonumle baglamisim.
Ama benim vucudum dengesizdir de. Misal bacaklarim donarken popom ates gibi yanabiliyor. Kolum buz gibidir elim terler falan
Sewen erkek yemek yaparken arkadan gelir birden sarılır enseden öper. Ansızın korkutur ama gönlünü alır. Toplumda çakdırmadan kıyıda köşede sıkıştırıp öper kimse görmeden. Onun tişörtüyle gömleğiyle gezindiğin zaman hoşuna gider. Hep bir temas halinde bulunur. Bunu bazen sadece gözleriyle yapar. Ona bakmak için döndüğünüzde o size çoktan bakıyordur. Öyle erkeklerin nesli tükendi. Kıymetini bilin
Sizi okudukça gözümde banu Alkan canlanıyor
Yok tayt içim demedim. Ben de evde tayt tişört şort takımındanım :)Yok canim niye kırılıyım :) herkesin kendi fikri kendi rahatı. Ben vallahi rahatimi her şeyden daha cok önemsediğim icin pek umursamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?