Seksi olamamak, problemler..

Bir tek kiyafetle olsaydi esler saten leopar carsaf takilmis yataga hallenir ve de asik olurlardi

Yalniz saten ve de leopar carsaf korkunc bir sey bence. Seksilikten cok jungle cagristiriyor insana.

Kadin oldugunuza inanasim gelmedi

Oyy kızlar ne tatlısınız ne guzel hazirlanan,suslenen hanimlar var. Ben cansiz manken:)) Üstelik o anlarda sus pusum. Tam cansiz:)))) Kim bilir esim neler düsünüyordur da kirilmayim diye söylemiyor belki de. Tavsiyeleriniz cok iyi oldu, cok tesekkur ederim. Bu aksam daha ozenli olacagim

Evlisin diye ekstra bir sey giymeye gerek yok bence. Kapidan girer girmez sabahtan beri yorulmus adama cinsellik teklif edici davranislara da bence gerek yok yani rahat olup akisina birakmak gerek. Filmlerdeki gibi olmuyor gercek hayat

Ben pijamamı çorabın içine sokuyorum
Ne seksüülüğüymüş
İçimdeki dişiyi arada sırada çıkarırım dışarıya
Yaa aynı ben kışın parçalarımı çoraba sokarım mutlaka. Üşüyorum ne yapayım. Bazen yelek de giyiyorum ki havada tek cilve tanesi bile kalmıyor kisin libido mu olurmuş

Sizi okudukça gözümde banu Alkan canlanıyor

Sewen erkek yemek yaparken arkadan gelir birden sarılır enseden öper. Ansızın korkutur ama gönlünü alır. Toplumda çakdırmadan kıyıda köşede sıkıştırıp öper kimse görmeden. Onun tişörtüyle gömleğiyle gezindiğin zaman hoşuna gider. Hep bir temas halinde bulunur. Bunu bazen sadece gözleriyle yapar. Ona bakmak için döndüğünüzde o size çoktan bakıyordur. Öyle erkeklerin nesli tükendi. Kıymetini bilin
Sanirim haklisin.
Bunu duyduguma sevindim,demek ki seviliyorum
Ben isveli cilveli biri degilim acikcasi, saten gecelik vs giymem ama cok komik kadinimdir, demek ki adami bu yonumle baglamisim.
Sanirim haklisin.
Bunu duyduguma sevindim,demek ki seviliyorum
Ben isveli cilveli biri degilim acikcasi, saten gecelik vs giymem ama cok komik kadinimdir, demek ki adami bu yonumle baglamisim.

Evet haklisiniz, aynen dediginiz gibi.
Tesekkurler.

Yok canim niye kırılıyım :) herkesin kendi fikri kendi rahatı. Ben vallahi rahatimi her şeyden daha cok önemsediğim icin pek umursamiyorum :)
Yok tayt içim demedim. Ben de evde tayt tişört şort takımındanım :)
Çamaşır suyu lekesi olmuş ya, hepimiz de olabiliyor sonuçta leydi değiliz temizlik yapıyoruz. Bi kumaş boyasıyla orası siyaha boyanabilir. O yoksa bi taş bi çiçek bi böcek yapıştırılabilir. Ne bileyim hiçbirşey yapamasam siyah keçeli kalemle boyarım yine giymem öyle :)
Ama tabiki tercih meselesi, anlayış için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…