- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Allah razı olsun senden yaa öldürdün gülmekten beniii yorum çok iyiBence olmayin.
Her canlinin erkegi susludur,disisini etkilemek icin ugrasir. Bizdekiler yali kazigi gobek deligi pamuklu tipler. Az kendilerine baksinlar, sonra seksilik beklesinler.
Nasıl çözecez şimdi bunların hepsini
Ben yorumlari okudum tartismaya girecek halim kalmadi gulmekten
Erkegini doyurmak erkegini doyurmak,gozunu doyurmak diye okudum midem kalkti valla
Bir kadın düşünün, nefes almadan 7/24 "erkeğini doyurmak" için hazır ol'da bekliyorBen yorumlari okudum tartismaya girecek halim kalmadi gulmekten
Erkegini doyurmak erkegini doyurmak,gozunu doyurmak diye okudum midem kalkti valla
Ay valla ilk camasir suyu geldiginde uzulmustum en sevdigim tayt cunkuYok tayt içim demedim. Ben de evde tayt tişört şort takımındanım :)
Çamaşır suyu lekesi olmuş ya, hepimiz de olabiliyor sonuçta leydi değiliz temizlik yapıyoruz. Bi kumaş boyasıyla orası siyaha boyanabilir. O yoksa bi taş bi çiçek bi böcek yapıştırılabilir. Ne bileyim hiçbirşey yapamasam siyah keçeli kalemle boyarım yine giymem öyle :)
Ama tabiki tercih meselesi, anlayış için teşekkür ederim
O sizin düşünceniz. Erkek ewde kadın görmek ister. Günlük paspas bakımsız kadından erkekler çabuk soğur
d
Bir kadın düşünün, nefes almadan 7/24 "erkeğini doyurmak" için hazır ol'da bekliyor
Ne basit yaşamlar var midemiz bile almıyor abla ya[/QUOTE
Ewi temizleyip çocuk bakıp yemek yapmaklada sadece kadın olunmuyorKadın mı görmek ister ?
''Kadın'' olmanız için iyi giyinmeniz,makyaj yapmanız falan gerekmiyor.
Size laf anlatmak istemiyorum. Sizin doğrularınız var ve asla bunların dışına çıkacak birine benzemiyorsunuz. Diğer kadınları da kadın olmamakla suçlayan birisiniz, yani beni muhatap almayın, yolunuza gidin rica ederim.Ewliliğin temeli seks değilmi hanımlar ? Bunlar doğanın kanunu. Çiçekler gibi tozlaşarakmı ürüyoruz sanki. Kadınlık ruhunu taşımıyorsanız ruhunuz ölmüşse o sizin sorununuz. Demekki bir sıkıntı war
Biz kadiniz,yemek degiliz,esya da degiliz. Metalastirmak hos bir sey degil. Duygularimiz var. Fikrinizi yazabilirsiniz ama bu sekilde elestiri hakkiniz yok bu platformda maalesef. Herkesin bakis acisi kendine.Bunlar hayatın gerçekleri. Mide bulandırcak asıl kısımları ele alıp yazmıyoruz bile. Psikoloji dede günlük hayattada kullanılan sıradan kelimeler. Bir masayı hazırlarken bir serwis yapıp sunum hazırlarken göze hitap etmedenmi yapıyorsunuz. Baklawanın üstüne kısır koyarakmı serwise sunuyorsunuz. Bırakın allah aşkına sizin Bakış açınız gelişmemiş. O yüzden size çok görmüyorum
Kadın mı görmek ister ?
''Kadın'' olmanız için iyi giyinmeniz,makyaj yapmanız falan gerekmiyor.
Bunlar hayatın gerçekleri. Mide bulandırcak asıl kısımları ele alıp yazmıyoruz bile. Psikoloji dede günlük hayattada kullanılan sıradan kelimeler. Bir masayı hazırlarken bir serwis yapıp sunum hazırlarken göze hitap etmedenmi yapıyorsunuz. Baklawanın üstüne kısır koyarakmı serwise sunuyorsunuz. Bırakın allah aşkına sizin Bakış açınız gelişmemiş. O yüzden size çok görmüyorum
Yani sanirsin kapinin arkasinda giyinip kusanip koca beklemek normal bir sey. Bir de yapmayana sen kadin degilsin demek ? İlginc. Sen ne kadar seksi olursan ol, daha seksisi de vardir. Kim bu iste bir nirvana olabilir ki? Adam aldatmasin diye seksi oluyor,e daha seksisi cikip gelince nolacak? Gitti leopar jungle carsafBir kadın düşünün, nefes almadan 7/24 "erkeğini doyurmak" için hazır ol'da bekliyor
Ne basit yaşamlar var midemiz bile almıyor abla ya
Ewi temizleyip çocuk bakıp yemek yapmaklada sadece kadın olunmuyor
Kadını erkekten ayıran özellikleri taşımıyor olsaydı kadın erkek gidip kadınla ewlenmezdi. Kadın dediğin oturmayla kalkmayla konuşmayla bakımları giyimle makyajla olur. Kadınla erkeği ayıran unsur olmalı
Mantıkı bakıp konuşan biri geldi. Hem fikiriz. Eşinize giyinip süslenmek onun gözünü doyurmak kadar güzel birşey warmı. Oda buna karşılıklı olarak seni daha mutlu ederÖncelikle kadın kendini nasıl hissediyorsa tabi ki öyle olmalı.
Ama eş için bir şeyler yapmak neden bu kadar ağır geliyor bazılarına
Madem eşin için hiçbir şey yapmak içinden gelmeyecek,zoruna gidecek neden evlenir ki insan
Dogru,erkek o zaman gidip erkekle evlenirdiKadını erkekten ayıran özellikleri taşımıyor olsaydı kadın erkek gidip kadınla ewlenmezdi. Kadın dediğin oturmayla kalkmayla konuşmayla bakımları giyimle makyajla olur. Kadınla erkeği ayıran unsur olmalı
Victorialar saten leopar nevresimlerde, jartiyerle, saten geceliklerle mi1970 lerde kalmışsınız sizsizi 2018
victoria secret meleklerinin olduğu yıla dawet ediyorum
HiçYaa aynı ben kışın parçalarımı çoraba sokarım mutlaka. Üşüyorum ne yapayım. Bazen yelek de giyiyorum ki havada tek cilve tanesi bile kalmıyorkisin libido mu olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?