Seksi olamamak, problemler..

Bence olmayin.
Her canlinin erkegi susludur,disisini etkilemek icin ugrasir. Bizdekiler yali kazigi gobek deligi pamuklu tipler. Az kendilerine baksinlar, sonra seksilik beklesinler.
Allah razı olsun senden yaa öldürdün gülmekten beniii yorum çok iyi

Bunlar hayatın gerçekleri. Mide bulandırcak asıl kısımları ele alıp yazmıyoruz bile. Psikoloji dede günlük hayattada kullanılan sıradan kelimeler. Bir masayı hazırlarken bir serwis yapıp sunum hazırlarken göze hitap etmedenmi yapıyorsunuz. Baklawanın üstüne kısır koyarakmı serwise sunuyorsunuz. Bırakın allah aşkına sizin Bakış açınız gelişmemiş. O yüzden size çok görmüyorum
Nasıl çözecez şimdi bunların hepsini
Ben yorumlari okudum tartismaya girecek halim kalmadi gulmekten
Erkegini doyurmak erkegini doyurmak,gozunu doyurmak diye okudum midem kalkti valla

Ben yorumlari okudum tartismaya girecek halim kalmadi gulmekten
Erkegini doyurmak erkegini doyurmak,gozunu doyurmak diye okudum midem kalkti valla
Bir kadın düşünün, nefes almadan 7/24 "erkeğini doyurmak" için hazır ol'da bekliyor
Ne basit yaşamlar var midemiz bile almıyor abla ya

Ay valla ilk camasir suyu geldiginde uzulmustum en sevdigim tayt cunku ama ne biliyim valla hic aklima gelmedi kamufle etmek. Düşünülebilir

Ewliliğin temeli seks değilmi hanımlar ? Bunlar doğanın kanunu. Çiçekler gibi tozlaşarakmı ürüyoruz sanki. Kadınlık ruhunu taşımıyorsanız ruhunuz ölmüşse o sizin sorununuz. Demekki bir sıkıntı war
Bir kadın düşünün, nefes almadan 7/24 "erkeğini doyurmak" için hazır ol'da bekliyor
Ne basit yaşamlar var midemiz bile almıyor abla ya [/QUOTE

Size laf anlatmak istemiyorum. Sizin doğrularınız var ve asla bunların dışına çıkacak birine benzemiyorsunuz. Diğer kadınları da kadın olmamakla suçlayan birisiniz, yani beni muhatap almayın, yolunuza gidin rica ederim.

Biz kadiniz,yemek degiliz,esya da degiliz. Metalastirmak hos bir sey degil. Duygularimiz var. Fikrinizi yazabilirsiniz ama bu sekilde elestiri hakkiniz yok bu platformda maalesef. Herkesin bakis acisi kendine.

Ayrica Turkce yazalim lutfen. W diye bir harfimiz de yok. Forum kurallarina aykiri.

Ya tayttan daha seksi ne giyeceksin Allah aşkına? Mükemmel bi icat bence. Ne yakar ne üşütür, mis gibi kavrar, dünyanın en rahat kıyafetidir. Üstüne tşörtte en güzel kombin. Bide parfüm tamam.

Cinsellik içinde anı yaşayın diyeceğim sadece. Ay şunu yapmiyim, ay şu şöyle olsun değil. İçinizden o an ne yapmak geldiyse onu yapın. Kendinizi kısıtlarsanız ne anlamı var?

Bunlarıda biri için değil, kendiniz için yapın. Güzel hissetmekte bir ihtiyaç.

Öncelikle kadın kendini nasıl hissediyorsa tabi ki öyle olmalı.
Ama eş için bir şeyler yapmak neden bu kadar ağır geliyor bazılarına
Madem eşin için hiçbir şey yapmak içinden gelmeyecek,zoruna gidecek neden evlenir ki insan

Kadını erkekten ayıran özellikleri taşımıyor olsaydı kadın erkek gidip kadınla ewlenmezdi. Kadın dediğin oturmayla kalkmayla konuşmayla bakımları giyimle makyajla olur. Kadınla erkeği ayıran unsur olmalı
Kadın mı görmek ister ?
''Kadın'' olmanız için iyi giyinmeniz,makyaj yapmanız falan gerekmiyor.

Ben orada ne yazıyorum,sen bana ne diyorsun..
Sen nerden biliyorsun da böyle konuşabiliyorsun benimle...

Ne basit yaşamlar var midemiz bile almıyor abla ya
Yani sanirsin kapinin arkasinda giyinip kusanip koca beklemek normal bir sey. Bir de yapmayana sen kadin degilsin demek ? İlginc. Sen ne kadar seksi olursan ol, daha seksisi de vardir. Kim bu iste bir nirvana olabilir ki? Adam aldatmasin diye seksi oluyor,e daha seksisi cikip gelince nolacak? Gitti leopar jungle carsaf

Ewi temizleyip çocuk bakıp yemek yapmaklada sadece kadın olunmuyor

Siz ''kadın'' tanımının ne olduğunu biliyor musunuz ?
7/24 sevişmek,çocuk yapmak,ev temizlemek,evlenmek,erkeğini doyurmak ( ?? ) vs. vs. bunların hiçbiri ''kadın'' tanımında yok.

Ayıran unsur var zaten hem de bir sürü.
Biyolojik olarak kadın zaten erkekle eş değildir,lol.

Mantıkı bakıp konuşan biri geldi. Hem fikiriz. Eşinize giyinip süslenmek onun gözünü doyurmak kadar güzel birşey warmı. Oda buna karşılıklı olarak seni daha mutlu eder

1970 lerde kalmışsınız siz sizi 2018
victoria secret meleklerinin olduğu yıla dawet ediyorum
Victorialar saten leopar nevresimlerde, jartiyerle, saten geceliklerle mi
yatıyorlarmış

Yeminle o kadar satenin arasında hedefi falan bulamadan sabun gibi kayarız yataktan

Sonra karpuz gibi çömlek patladı ama olsun jartiyerle seksi seksi gideriz acile

İlahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…