Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben çok fresh baş agritmicak hafif bir parfüm önerisi almak için yazıyorum benim başıma her parfum iyi gelmiyor çok hafif ama çok güzel olsun istiyorum şimdiden sagolunnnn
Hamileliğimin 7. haftası içindeyim. Bebeğimi kucağıma almama 237 gün kaldı.
Bebeğinizin kolları bugünlerde palete benzemektedir. Bacak tomucukları ise belirginleşmektedir. Bebeğin vücut boşluğu, bebeğin üreme yapılarını geliştirmek için gerekli tüm dokuları içerir. Üreme yapılarının oluşumunun ilk evresi bebeğiniz kız ise yumurtalık, erkek ise testislerdir. Önümüzdeki altı gün boyunca bebeğinizin beyni, vucudu ve kafası hızlı bir büyüme sürecine girecektir. Bebeğinizin boyu yaklaşık olarak 4-6 mm.
DKNY Be Delicious, yaygın kullanılan bir koku ama çok fresh.
Ayni markanin Be Delicious Fresh Blossom'ı var. O da çok güzel.
The Body Shop Japanese Cherry Blossom
Daha uygun fiyatli olarak da Cecile IRIS, Avon Pur Blanca, Avon Wish of Love, Avon Celebre, Oriflame Lucia. Bunlar geldi aklıma.
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde. Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 53 Kg. ile 71 Kg. arasında olması gerekir. Boyum : 169 cm. Başlangıç Kilom :92 Kg. Şimdiki Kilom :86.6 Kg.