- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Çok haklısınız, çok hızlı sürdü herkese o hızla mülakat yaptılaronlar hoş geldin demiş işte
lakin o tarz hızlı bir mülakatta değerlendirmenin sağlıklı olmayacağı kesin
hayırlısı olsun deyin geçin
yani alınmazsanız da bunun sebebi selam vermemek vs değil
yıllar önce bir mülakata girdim
bir soru sordular anlattım
diğer üyeler şaşırdı hatta nereden biliyorsun vs vs dediler
çıkarıp kontrol ettiler dediklerimin doğruluğunu, hatta herkesin fiks söyleyeceği bir şeyi söylememiştim zaten orada o yapılmadığı için sormuşlardı, dışarı çıktım bekleyenler ne sordular vs dediler
nerede ise herkes o soruyu bilip de alınmama olasılığım olmadığını düşündü
sonuç ben alınmadım ama alfabeyi say gibi sorular sorulup bilemeyenler alındı
Çok teşekkür ederim, inşAllah olurBu mülakatlar insanı çok geriyor. Ama onlar bu tarz durumlara alışıktır zaten güzel güzel konuşup soruya cevap da vermişsiniz. Bence bir şey olmaz :)
İnsallah olurÇok teşekkür ederim, inşAllah olur
1 2 aya açıklanacak, inşAllah olur çok teşekkür ederimİnsallah olur
Sonucunu da yazın buradan mutlaka
sürekli elenmekten yoruldumMülakatlarda soruyu bilip bilmemek çok önemli değildir. Genel tavır ,özgüven, konuyu anlama, yorum yapabilme , heyecani kontrol edebilme ,göz teması ,diksiyon daha önemli.Kazanamazsanız bir dahakine dikkat edin . Olmazsa da cok uzulmeyin , daha iyisi olacagi icindir. Hayirlisi olsun
İnşAllah kırmazlar2017 de ogretmenlik icin ilk defa girdim mulakata.aşiri heyecanliydim disarda dizlerim titriyordu.sonra iceri girdim baktim adamlar gayet sevecen cok guzel sohbet ettik,esimden falan bahsettim hatta karpuz ikram ettiler.bizim donemde ayni puani vermiyorlardi ama suan kpss puaninin aynisini veriyorlar.korkmayin bi selam icin puan kirmazlar.bu mulakat gostermelik
Korkmayin ayni puani alirsinizİnşAllah kırmazlarben kpssden 80 aldım inşAllah 80 verirler yine
benim korkum yüzüme az bakmaları çoğu kişiye öyle bakmışlar ama yinede üzüldüm, arkadaşım bana baktılar sürekli dedi ama o soruyu bilememişKorkmayin ayni puani alirsiniz
Sadece selamdan elemezler. Tavırlarından anlarsınız aslinda . Geçireceklerse cana yakın davranıyorlar belli ediyorlar esprili ortam bile oluyor.sürekli elenmekten yoruldumbu da olmazsa artık daha ne yaparım bilmiyorum yoruma dayalı bir soru sormadılar, konuşurken de kekelemedim, konuşurken konuşan kişiye baktım sürekli. İşte sadece selam vermeyi unuttum inşAllah bir sorun olmaz sosyal mesafe yazısının arkasına geçince selam vermek aklıma geldi tam diyecekken onlar dedi kapıdan girince deseydim keşke
Merak ettim 1 dakikada ne sordular ne anlattınız, çok kısa bir süremerhaba kk üyeleri ben mülakattan çıktım, önceden de nasıl davranma gerektiği hakkında bir konu açmıştımmülakata girerken selam vermeyi unuttum, yani iyi günler efendim kolay gelsin demeyi.. onlar hoş geldiniz dedi bende hoş bulduk efendim dedim çıkarken de tam kapıdan kafa selamı verdim çıktım acaba bu bir elenme sebebi olabilir mi daha selam bile vermiyor bu nasıl memur olacak derler mi? sordukları soruyu bildim, kendini tanıt demediler, bilgilerimi okuyup onayladım tane tane konuştum ve hep efendim dedim. Herkesin mülakatı yaklaşık olarak en fazla 1 dakika sürdü.
Annen baban sağ mı, daha önce bir işte çalıştın mı, annen baban ne iş yapıyor, ailenizde memur var mı , 21 yaşında mısınız kardeşlerin ne iş yapıyor bu kadar bir de soru sordu soruyu bildim ama işte selamı unutmuşumMerak ettim 1 dakikada ne sordular ne anlattınız, çok kısa bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?