Selam vermeyi unuttum

Önemli bir mesele değil bana göre. Zaten selamlasmissiniz .

Neden efendim dediniz sürekli. " Efendim" diye konusmalisin diye mi söylediler size bir arkadasiniz ?

Bence bu hiç önemli bir şey değil ki sonuçta göz teması kurmuşsun kafa selamıda olsa selam vermişsin. Yere bakıp kekeleyip hiç bir şey söylemedende çıkabilirdin bu durumda kötü olurdu. Hatta sen sorunu bile doğru yanıtlamışsın ne güzel. İnşallah olmuştur canım bence içini ferah tut olmamışsada emin ol bu selamı unuttuğun için değildir bozma moralini rahat ol sakince bekle açıklamasını.
inşAllah ya o kadar çok istiyorum ki olmasını. Bu sebep bile elenme korkusu oluşturdu ben de ya atamazlarsa diye :110:

merhaba kk üyeleri ben mülakattan çıktım, önceden de nasıl davranma gerektiği hakkında bir konu açmıştım :KK43: mülakata girerken selam vermeyi unuttum, yani iyi günler efendim kolay gelsin demeyi.. onlar hoş geldiniz dedi bende hoş bulduk efendim dedim çıkarken de tam kapıdan kafa selamı verdim çıktım acaba bu bir elenme sebebi olabilir mi :KK43: daha selam bile vermiyor bu nasıl memur olacak derler mi? sordukları soruyu bildim, kendini tanıt demediler, bilgilerimi okuyup onayladım tane tane konuştum ve hep efendim dedim. Herkesin mülakatı yaklaşık olarak en fazla 1 dakika sürdü. :anne:
iyi de hoşgeldiniz diye konuşmayı baslatmislar zaten, normal yani.

Annen baban sağ mı, daha önce bir işte çalıştın mı, annen baban ne iş yapıyor, ailenizde memur var mı , 21 yaşında mısınız kardeşlerin ne iş yapıyor bu kadar bir de soru sordu soruyu bildim ama işte selamı unutmuşum :KK43:

Aman ne olacak onlar hosgeldiniz demis siz de gayet saygili guzel davranmissiniz uzulmeyin olacagi varsa olur :)

inşAllah ya o kadar çok istiyorum ki olmasını. Bu sebep bile elenme korkusu oluşturdu ben de ya atamazlarsa diye :110:
İsteyen herkes atansın inşallah canım benim ya çok haklısın evet. Bekleme süresince çokda sakince bekleyemezsin hak veriyorum ama böyle kendini yeme çünkü kabul edilmezsek bi selam vermeme den dolayı olacağını zannetmem.

Back
X