ekimim canım hoşgeldin :1hug: kız ekstra ne yapıyon bana da söylede bende yapıyım... ben bi yürüyüşe gidiyorum her gün 1 saat falan onun haricnde de biraz dikkat ediyorum yediklerime ama çok değil :çok üzgünüm:
Selenimo ablam girmemiş ,geziyor galibaa
İlknurum da gezmede gelemedi daha evine
bitanem hoş geldin
özlemezmiyiz seni opuyorumnanaktan
prensesim çıktın galiba
yetişemedim sana:gitme:
ekim hoş geldin canım benim de elimde yarım kutu lw var bende başlasam iyi olurrr.
ANTALYA nasıldı kız cumartesi arkadaşlar denize girmiş.sıcakmış yani
sözünüz hayırlı olsunnn
canimmm benim hosgeldin sultanim sozunuz hayirli ugurlu olsun tatlimm tatlim eczanelerde yokmuydu ordan alsaydin hem kargo parasida vermezdin cicegim
canlarrr napıyosunuuzzz
hoşbulduk nazlı çiçeğim sağol gülüm darısı sana kalan bekarlara .... burdaki eczanelerin hiçbirinde yok haberleri de yok zaten mecburen vericem artık başka çare yok
canlarrr napıyosunuuzzz
prensesim hediyen için teşekkür ederim canımmm
dinlenme molası verdim, ne yazıyorsunuz diye kontrole geldim yorgunuuuuum..sen nasılsın maşallah 2 kilo vermişsin çıtırııııııkkk
reca ederimm balli kaymakli ekmek kadayifimm benim off istahim acildi benim reglime altigun var ama baslasi valla napcam bilmiom sekerim
canim kardesim benimmm saolasinn biriciigimm himm anladim sekerim belki fazla aldin diye kargoyu almazlar aslinda oyle olmasi lazim bazi yerlerde biurunden fazla alinca oyle yapiolar diye duymustum gulum
evt cnmm azcıık zayıfladım devamda ediyorumm zayıflamaya
şişkinliğim indii çokm mutluyum o yüzden :sm_cool:
4 akşamdır evde bisikleti kullanıyoruum oda fayda eder birazcıık
evt cnmm azcıık zayıfladım devamda ediyorumm zayıflamaya
şişkinliğim indii çokm mutluyum o yüzden :sm_cool:
4 akşamdır evde bisikleti kullanıyoruum oda fayda eder birazcıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?