Selenimo ve Cankularyla her telden

hoşbuldum canım benim extralar: sabah aç karnına yemekten yarım saat önce sandaloz sakızı+elma sirkesi kahvaltıdan hemen önce biberiye suyu (hazır satılıyor kaynatma değil) kahvaltıdan 10dk sonra elma sirkesi+bal+su karışımı 2saat sonra bitki çayları bunları akşamda yapıcam öğlen yemeği öncesi sadece biberiye suyu....lahana yağını da sürdüm yıkadım bile he he he ...sen de yapacaksan beraber bakalım 1 hafta sonunda ne kadar kilo vericez,ben bu gün başladım...

ekim hoş geldin canım benim de elimde yarım kutu lw var bende başlasam iyi olurrr.
ANTALYA nasıldı kız cumartesi arkadaşlar denize girmiş.sıcakmış yani
sözünüz hayırlı olsunnn

sağol canım antalyanın birşeyini göremeden döndüm ama sıcaktı ben çok terledim..gezmeyi inşallah kurban bayramında yaparım

canimmm benim hosgeldin sultanim sozunuz hayirli ugurlu olsun tatlimm tatlim eczanelerde yokmuydu ordan alsaydin hem kargo parasida vermezdin cicegim

hoşbulduk nazlı çiçeğim sağol gülüm darısı sana kalan bekarlara .... burdaki eczanelerin hiçbirinde yok haberleri de yok zaten mecburen vericem artık başka çare yok

ilknurumun oğluşu okuldan gelmiştir onu doyuruyordur herhalde bu gün hiç yazmamış

hoşbulduk nazlı çiçeğim sağol gülüm darısı sana kalan bekarlara .... burdaki eczanelerin hiçbirinde yok haberleri de yok zaten mecburen vericem artık başka çare yok

canim kardesim benimmm saolasinn biriciigimm himm anladim sekerim belki fazla aldin diye kargoyu almazlar aslinda oyle olmasi lazim bazi yerlerde biurunden fazla alinca oyle yapiolar diye duymustum gulum

dinlenme molası verdim, ne yazıyorsunuz diye kontrole geldim yorgunuuuuum..sen nasılsın maşallah 2 kilo vermişsin çıtırııııııkkk

evt cnmm azcıık zayıfladım devamda ediyorumm zayıflamaya
şişkinliğim indii çokm mutluyum o yüzden :sm_cool:
4 akşamdır evde bisikleti kullanıyoruum oda fayda eder birazcıık

canim kardesim benimmm saolasinn biriciigimm himm anladim sekerim belki fazla aldin diye kargoyu almazlar aslinda oyle olmasi lazim bazi yerlerde biurunden fazla alinca oyle yapiolar diye duymustum gulum

inşallah kargo parası almazlar..
hediyen için teşekkür ederim kardeşim çok sağol ben de amma kısmetliyim :)))

masallahh tatlim iyi verdin 56 kilo buyuk basaru ben uzun zamandir 56.8den inememistim simdi 57.4 cikti ya malum donem yakin diye yada kilo aldim fistigim bende bisiklete biniomm her gun canim seninde bisiklete baslaman iyi olmus farki hissetcen gerci hissetmeye baslamissin gulum sonrada birakma ben senelerdir bisiklettle hep form tutmustumm yesemde kilom ayniydi datlum kaymaklum

prensesim iştahını dizginlemek için sen de biberiye suyu al iç canım bi de kepekli ,yulaflı form bisküvisi ye süt iç...

bisikleti çok çevirip bacaklarını kas yapma sakın bacak kasının gitmesi zor olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…