Selenimo ve Cankularyla her telden

BİZE YATMAK HARAM CANIM
şimdi gittiler yazam dedim napıyım bazı kişiler geri çevrilmiyor
ama yatsam daha kötü olacaktım belki
kıyamadılar bana ,erken kalktılar

BİZE YATMAK HARAM CANIM
şimdi gittiler yazam dedim napıyım bazı kişiler geri çevrilmiyor
ama yatsam daha kötü olacaktım belki
kıyamadılar bana ,erken kalktılar

doğru dedin gülüm
napsın insancıklar üzülmüşlerdir görünce seni hasta hasta
düşüncelilermiş
Allahtan da dinlenirsin
çocuklarda yatarlarsa uyu erkenden
ben akşam 10,30 da yattım hemencik uyumuşum eşim şaşırdı

aman nerde yatamam erkenden
keşke uyuya bilsem
ıhlamur demledim içeceğim
amma ot çöp içtim 2gündür

ay kıs bende demlediydim bak slaak gibi 1 saat oldu unuttum
çoluk çocuk derken
iyi hatırlattın
elma kabuğu da koyuyorum ben içine
kalın kalın kestim iyi geliyo boğazza

sweetDreams104.jpg

prensesim bende de durumlar vahim,benimde iştah açık, yürüyüş faalan da yapmıyorum,
kışı sevmiyorum,o yüzden canım hiç bişey yapmak istemiyor,
ilkbaharda uyanırım ben yineee.
şimdilik,çaylarla idare edecem.lw yi ilkbaharda alırım.
sende çok fazla ilaçlara yüklenme.

canim seleminom benim dogru valla kisin insanin hic bisey yapasi gelmio gulum insanin icimi karario nedir anlamadim bende iyi gidiodum bu son olaylardan sonra kafama takmadim dedim ama etkilenmisim ki yine bazi sikayetlerim basladi canim benim canimii aslinda su antidepresan slklyo bes ay oldu iciorum bi olayda hemen eski halim olmasa bile sikayetlerim basladi yine bide ilaci beni yonetio olmasina sinir oluorum yani mesela bi istah icin urun alcam icemiorum yan etki olcak diye veya allkolu bisey icicem yan etki olur diye oda yok bu gibi seyler rahatsiz edio dogrusu bakalim doktorada soylucem ne dicek bakalim bende bi tek bisiklet yapiorum yuruyus nerde uyaninca bile dayak yemis gibi kalkiorum nedense:(((

prensesim benim d öyle neden bilmiyorum ama uyurken yoruluyorum resmen sabah çok ters ve yorgun uyanıyorum gece uykum da yok hiç...
aplacım sorma yaaa bişey yazıp okliyorum sayfa görünütlenemdi diyor hadeeee bi daha yaz

canim benim depresyona megilli olunuomus bu mevsimde dikkat et guzeller guzelim benim

ilknurum valla sen cok yasa emi guzelcim gece gece guldurdun beni komik yazili resimlerle allahta seni guldursun bitanem

kızlar günaydııııınnn opuyorumnanaktan sabahın bu kör vakti hepiniz uyuyorsunuzdur sanırsam mirmirmirmir benim ki bgn erken gitti işe bende onunla uyandım uyuyamadım bir daha bari topiğime bir selam çakayım dedim... gününüz güzel eğlenceli sağlıklı ve mutlu geçsin inşallaaaaaahhh
gunaydin5ji.jpg

hadi bgnlük kahvaltınız da benden afiyet bal şekerler olsun
3406227799_ecf3e2f448.jpg

kaçma kıs allahın emriyle gitt,
sana mesaj attıydım gözde geldimi ,mıy mıy gittimi,gitmedimi belli değil
ablacım aldım mailini sözünü dinlycem söz kaydirigubbakcemile3:1hug:

günaydınnnnnnnnnnnn
ılknur canım ya, akşam sayfalar açılmadı, bekle,bekle yokk,ana sayfayı açıyo,topiklerde nazlanıyo.
dellendim bende, çıktım,yazamadım çünkü mesajlar gitmedi bacımmmm.
yoksa sölemeden kaçmam bilionnn.

bu gün düzelmiş, hatlarr
benim teorim tuttu sanki, zayıflama ürünleri topikleri açılmış çünkü.
saldırıyı bence onlar yaptı.

Back
X