Selenimo ve Cankularyla her telden

83948964ls5.jpg

canimsinn sen benimm haklisin valla kuzum ama biliosun gundeme bi bomba dustu dagildik biraz bende cok istiorum zaten tatlim canim sicakk poaca cekti gulummm:))

ben sabah yaptım
gelde yiyelim
kahvaltı yapmadın mı sen
yakınlarda pastane varsa al ye kuzum kıyamam yaaa

yok kıs çıkmıyo
gitgide kısıldı valla ne olcak böyle bilmem
akşam eşime bişeyi anlatamadım 2 saaat
gül gül öldü adam

kız arada bir adamcagızlar kafa dinlesin
tabi alışık dğiller sesimizi kaybetmemize
ALLAHIM ses tellerimize zeval verme diye dua etcez artık
:roflol:

kız arada bir adamcagızlar kafa dinlesin
tabi alışık dğiller sesimizi kaybetmemize
ALLAHIM ses tellerimize zeval verme diye dua etcez artık
:roflol:

sorma ya eşim diyo sen napıyon bütün gün böyle diye
işaretle anlaşıyoruz dedim
valla çok kötü telefon açlıyo arkadaşlar ay pardon yanlış aradık demeye başladılar
dün drdan randevu alıcam sekreteri aldı randevuyu tamam teyzecim yazdım geç kalmayın dedi ya

sorma ya eşim diyo sen napıyon bütün gün böyle diye
işaretle anlaşıyoruz dedim
valla çok kötü telefon açlıyo arkadaşlar ay pardon yanlış aradık demeye başladılar
dün drdan randevu alıcam sekreteri aldı randevuyu tamam teyzecim yazdım geç kalmayın dedi ya

ilknurum balli kaymagim kiyamam sana simdi netten baktimda bi dene istersen peynirli poacam

Ses kısıklığı için bitki çayı
Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin Ses kısılmasını önlemek, ses kısılmasını tedavi etmek, ve sesi de güzelleştirmek için bitki çayı önerisi.
Malzemeler:
* Zencefil
* Nar çiçeği
* Hibiskus
* Adaçayı
Hazırlanışı: Bitkilerden eşit miktarda karıştırarak cam kavanozda saklayın. Bu karışımdan bir tutam alarak 1 su bardağı kaynar suyun içine koyup kısık ateşte 5 dakika demlendirdikten sonra yudum yudum için.

ilknurum balli kaymagim kiyamam sana simdi netten baktimda bi dene istersen peynirli poacam

Ses kısıklığı için bitki çayı
Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin Ses kısılmasını önlemek, ses kısılmasını tedavi etmek, ve sesi de güzelleştirmek için bitki çayı önerisi.
Malzemeler:
* Zencefil
* Nar çiçeği
* Hibiskus
* Adaçayı
Hazırlanışı: Bitkilerden eşit miktarda karıştırarak cam kavanozda saklayın. Bu karışımdan bir tutam alarak 1 su bardağı kaynar suyun içine koyup kısık ateşte 5 dakika demlendirdikten sonra yudum yudum için.

kız kıyamam kalp kalbe karşı bak bulduk sana halemle ot tarifleri
ben çok içtim otu iyileşir gibi oldum:lepi:

halem senide ortamıza alalım
ben oynamayı bilmem demek yok:olmaz:

valla bitanem dans etmeyi cok severim cosalim sabah sabah kopalim hadii
:teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkishihoyyytdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4:teytey::teytey:

ay sağolun kıslar ya valla
du bakayım aktara sorayım hepsi varsa alırım bugün
ıhlamura elma kabuğu limon atıp içiyorum
ama antibiyotik tedavisine başladık

Back
X