Selenimo ve Cankularyla her telden

canimin ici gunaydinnn
insallahh bitanemm valla bu istah acilmasi moralimi bozuo umarim ise yarar tatlim
ozellikle kolestrol triglarid ldl ve kalp sagligi icinde faydaliymis gerci benim yaglar normal ama anneminkiler yuksek onada vercem oda kullansin dun iki kere cikinca bi saat bisiklet cevirdim disari cikmadigimda iki saat ceviriorum ama oyle cok kuvvetli deil normal tempoda tatliskom

diyete başlamışsın hayırlı olsun inşallah sebat edersin canım
13 gün zaten canım dayanırım oruç tutar gibi nolcak sayılı gün çabuk geçer kaydirigubbakcemile2
canim isvec diyetini sagliksiz diolardi aman bozmasin bunyeni tatlim dikkat et nolur
canım dikkat ediyorum kötü olursam zaten bırakırım bugün daha 2.gün ters bişey yok şükür....

kız senin çok kilon yok ki ne demeye o ilaçlarla bünyeni dolduruyorsun lmaz:
benim tartının pili yazssı saat pili gibi ama daha büyük ben koç... tan almıştımyerimseniben

pişt yapmayıın yaa ama böyle
bencede zeynebim zaten diyetteyim insan nefsini bi yere kadar tutuyo ama yaaa :sinifsinif:
al sen çikileta ye o zamankaydirigubbakcemile3
kız ilknur valla getirtme oralar kadar koyma şöle güsel güsel fotoları regl olcam saten canım çekiyo bi yerim şişcek :sinifsinif:mafoldumben

ya abla sorma bende diyetteyim bu ilknurun yüzünden canım bir sürü şey çekti kız ona :dilcikar:

kizlar kahvaltiya karisik meyva salatasi yiyelimmii

bak bu iyi oldu canımcıııııııımmm :1hug:

kız onu ben kullandığın depresanlar için dedim sana b
exodexi biliyorum bende onaylı bi ürün
ben bir an evvel bu antidepresanlardan kurtulman açısından dedimm
kuzum
canimm afiyet seker olsunn bende kahvaltimi yaptim son cayimi iciorum sen kac dilim yiyosun ben iki dilim yiiyorum son zamanlarda tatlim onceden bi dilim yeterdi ne guzel((
2 dilim çok değil zaten merak etme
kıs yaranılmıyo anacım sizedeee al bunu ye sende gülüm o zaman

selaaaaam canlarr
ben bugün yataktan çıkamadım valla uyandıım ama saatlercee yatakta durdum
devirdiim yattım yaniii bişiler atıştırıcaam bi ceee diyiimm dediimm

selaaaaam canlarr

maşallah biz günü devirdikl sen kendşn devrilip yatmışın kıs
iyi etmişin bende atıştırıyorum salata yaptım kendime
yiyeyim damla sakızlı kahvemi içicem
sonrada yemek yapıcam
afiyet olsun sanaa zoicik

kızl oğlan uyandıydı bende onu uyutmaya çalışıyorum 1 saattir
keyifsiz bugün burnu akıyı
ay sinir oldum hastalıktan yaw
sen naptın pazar güzeli
çıkamadın herhalde pazardan

kızlar yokk, Zeyno yine devirip yatıyodur,Mehtap kaynanacığıyla oturuyormu?yoksaaaaa güzel güzel mamalarmı hazırlıyo bilinmez,tek bildiğim buraya giremeyeceği,
Ekim hanım dersen geliyor, alıntı yapıp yazıp gidiyorr,
Gözde diyete başlamış hali yoktur garibimin, hiç bi şey istemiyodur ,yatıyodur.
Prenses nerdeki?

ben pek sevmiyorum doktoru,küçüklüğümden mi kaldı nedir.
çocuklarımı da çok nadir götürürdüm doktora, evde kendim halletmeye çalışırdım belki iyi bişey değil ama öyle fazla ilaç vermeden büyüttüm.
kış olunca bir küçük tabağa balı koyup içine zancefili koyardım, öksürmeye başladılarmı dayardım balı.
hatta oğlum balı çok sevmişti anne bana acı bal ver derdi,hiç bi şeyi yokken bile.
bende dayardım balı nasılsa zararı yok.

selaaaaam canlarr

tunaydinnn fistisko oyy yatak keyfi yaptin desene tatlim keyfinmi yoktu yoksa caninmi oyle istedi guzelim biliosun depresyondada yataktan cikmak istemio insan aman allah korusun gerci senin bi gunluk bisey sanirim o yuzde keyfidir olur oyle kacamaklar hadi doyur karnini simdi lokumum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…