Selenimo ve Cankularyla her telden

canimm benim zor dayanmak bide evde oldugunu bilince insanin ici kimil kimil oluyo yesin diye off offf

bende kocamın getirdiklerini gönderecem şimdi size hiç üşenmedim kalktım tek tek sakladığım yerlerden çıkardım fotosunu çektimmm azz soonrrrrrrraaaaaaaaa
bu sinemadaaaaaaaa

aman ne güzeel annemde şimdii irmik helvasıı getirdii yenii yaptım sıcak ye dioo
sınanıyomuyuum nee akannehir

kaloriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii onlar irmik helva bi deee lmaz:
abla alemsinkıs valla üşenmemişsin helal olsun
bende düzenleme görevi yapayım ozaman
halem sağol kıss
sizi sevmeyen ölsün bitlensin he he heee:roflol:

bu arada resimleri çekmek için çikolaataaları çıkardığımda Belçika çikolaatalarının ve de kahve ile yemek için bendenize getirilen çikolataların yerinde yeller estiğini öğrenmiş bulunmaktayımm

aman ne güzeel annemde şimdii irmik helvasıı getirdii yenii yaptım sıcak ye dioo
sınanıyomuyuum nee akannehir

amaninn irmik helvesimi sicak sicakta pek guzel olur tatlim fistiktami varmi icinde?benim icinde bi kasik yermisin bebegim helva oylesine yapildi dimi sene devriyesi dua icin falan diil dimi kuzum

kız İlknurrrrrr ben beceremiyom bu resim işini küçük çıkıyolar yaaa, nasıl büyük gönderiyonuz anlatınnn

tatlimm pek secilmioo cok ufakmis resimm kuzum kim yemis sana getirilenleri koncenmi gizli yemis yoksa bitanem

aa akannehir akannehir
e kim yediyse afiyett olsnn

tatlimm pek secilmioo cok ufakmis resimm kuzum kim yemis sana getirilenleri koncenmi gizli yemis yoksa bitanem

kıss kocam yemez benim veletlerrrrrr yemişşşşş, evde saklamadığım yer kalmadı tazı gibi iz sürüyolar, bu arada resmin üzerine tıklarsan büyüyor fıstık ancak bu kadar becerebildimm.

kıss kocam yemez benim veletlerrrrrr yemişşşşş, evde saklamadığım yer kalmadı tazı gibi iz sürüyolar, bu arada resmin üzerine tıklarsan büyüyor fıstık ancak bu kadar becerebildimm.

yavrucuklarinada afiyet seker olsunn canlari cekmis yemisler :)))

Kalori Cetvelimi Lazım Buyrun.

--------------------------------------------------------------------------------
Meyveler
elma1 adet60 kalori
izafet.Com - Kalori Cetvelimi Lazım Buyrun. kayısı1 adet8kalori
muz1 adet100kalori
kiraz100 gr40 kalori
hurma1 adet15kalori
incir100 gr41kalori
incir (kuru)100 gr59kalori
greyfurt1 adet60kalori
portakal1 adet50kalori
kivi1 adet34kalori
mandalina1 adet50kalori
karpuz100 gr19kalori
kavun100 gr18kalori
şeftali1 adet60kalori
armut1 adet70kalori
erik1 adet8kalori
üzüm100 gr57kalori
çilek100 gr26 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…