Selenimo ve Cankularyla her telden

benim oğlan geldi ben oğluşumla ilgileneyim aacuk
sonra gelir bakarın kızlar hoşçakalaın şimdilik
resim az bulanık ama idare edin
gözünüz doysun

eskisi kadar yiyemiyorum artık formdaan düştüümm kaydirigubbakcemile2

seleminomm nusssbeisser alman markasimi tatlim?oda cok istah acici gorunuyo butun finduklu galiba

evet tatlım, fındıklı, bademli, fındıklı üzümlü, acıbiberli,karamelli
hangisinden istersen var hatta benim koca çikolata olarak ne gördüyse alır pastalara konan kuvertürleride yemelik zannetmiş almışş,
böylece pasta çikolatam da oldu,
ama çocuklar bi paketini yemişler yaaaa
buda güzelmiş diyolarrr
manyak bunlarrrrr.

bi naneli yok sanirim oda olsa tam solen olcak bana gore:))) allah agiz tadiyla yemenizi nasil etsin gulum kocisin ne guzel cikolata sever demek bizim dukturdan gizli aliriz gizli yeriz yoksa bi saat nutuk dinlerizz((

naneliyi sevmiyo çocuklarr,
kocam çikolata sevmez tatlım, çocuklarını çok seever, sırf onlar için taşırr, kendisinin tatlıyla arası yoktur, bir tek ekmek kadayıfı sever

naneliyi sevmiyo çocuklarr,
kocam çikolata sevmez tatlım, çocuklarını çok seever, sırf onlar için taşırr, kendisinin tatlıyla arası yoktur, bir tek ekmek kadayıfı sever

aslinda pek seeven yoktur naneli galiba ama ben dondurmasini bile cok seviom zaten bi tek bodrumda bulabildim naneli dondurma:)epey bi eskiden stick pandanin nanelisi vardi ama sonra kayboldu.pek talep yoktu sanirim :)o daha guzel ya sevmedigi halde cocuklarina cesit cesit almasi keske benimde bubam alsaydi olsaydida insalahh kocam olurda babamdan goremediklerimide ondan gorurumm
amanin bizim deli dukturda ekmek kadayifi cok sever erkeklerin sevdigi bi tatli sanirim:)))

kizlar bu gece nefes var bilmiorum izliomusunuz ama benim hosuma gitti ben kismetse onu izler yine bi gelirimm sultanlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…