Selenimo ve Cankularyla her telden

anacimi aradimm neyse biletini almis tek kisilik gidiomus yarin aman olaysiz kiyametsiz gitsinde hayirlisiyla

kızlar ben kaçtım salata mı yapayım yemekleri ısıtayım yavaştan... öpüyorum hepinizi yarın grşrk

International Hospital Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilem ırkin, bağışık sistemini destekleyecek; A, C, E vitamini, selenyum, magnezyum, çinko gibi vitamin ve minarellerin bulunduğu besinlere öncelik verilmesi gerektiği belirtiyor.

Dilem ırkin, kış mevsimi boyunca bağışıklığı güçlendirirken kilo almayı engelleyecek öneriler sundu:

*A vitamini yumurtanın sarısı, ciğer, yeşil yapraklı sebzelerde bulunuyor. Turunçgiller, mandalina, portakal, greyfurt gibi, yeşil yapraklı sebzeler C vitamini içeriyor.

*C vitamini tüketirken meyve suyunu sıkıp, bir saat sürahide bekletirseniz faydası kalmıyor. Aynı şekilde sebze yemeği yaparken sebzeleri birçok parçaya bölüp, ağzı açık pişirmek, saatlerce yıkamak vitamin kaybına neden oluyor.

*E vitamini kurubaklagil, yağ, fındık, fıstık gibi besinlerde bulunuyor. E vitamini kalbi koruyor, antioksidan etkisiyle gıdaların bıraktığı serbest radikaller dediğimiz zararlı bileşenlerin vücuttan atılmasına yardımcı oluyor.

*Selenyum deniz ürünlerinde ve hayvansal gıdalarda bol bulunuyor. Güneşli günlerde biraz dışarı çıkmak, yürüyüş yapmak D vitamini almaya yarıyor.

*Balık zengin bir Omega-3 kaynağıdır. Haftada iki defa balık tüketmek, kızartma değil de ızgarasını yapmak, ızgarada yağ eklememek kilo dengesini sağlıyor.

*Çinko büyüme, gelişme, doku onarımında ve bağışıklık sistemi üzerinde önemli bir mineral. Çinko süt ve et ürünleri, hayvansal gıdalar ve bitkisel gıdalarda bulunuyor.

*Magnezyum kasların gevşemesi ve bağışıklık sistemi için gerekli oluyor. Tam buğdaydan yapılmış makarna, ekmek magnezyum alımını sağlıyor.

kız ilknur hatunun teki kalçalarını koymuşş liposuction lazımmı kaydirigubbakcemile3 diye ona bakıyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…