yok kızz gezmeye gittim okeye kaydirigubbakcemile3kızlar yokk, Zeyno yine devirip yatıyodur,Mehtap kaynanacığıyla oturuyormu?yoksaaaaa güzel güzel mamalarmı hazırlıyo bilinmez,tek bildiğim buraya giremeyeceği,
Ekim hanım dersen geliyor, alıntı yapıp yazıp gidiyorr,
Gözde diyete başlamış hali yoktur garibimin, hiç bi şey istemiyodur ,yatıyodur.
Prenses nerdeki?
karpuzda öle büyüyo biliyon demi bacııııçook devirdiim bugüünn yeter daha devirmeyeyiimm kaydirigubbakcemile3
aynı kız benimki de bende çok şanslıyım vallakocam diye sölemiyorum Zeynocum, ama şanslıyım ben, çoook iyi bir kocam var, Allah Haleyle sana da nasip etsin böyle bir koca,
hiç hayıırıı yoktur, ne desek yapar,salatalar ona aittir,çünük çok lezzetli yapıyor,hiç yemek aramaz,seçmez, ne bulursa yer, yemek yok dediğimde boşver getirttiririz der,
bize çok düşkündür,
çayı, kahveyi yaapar, getirir, meyveleri soyar süsler getirir yeriz,
birde menemenni ve kaşarlı yumurtayı çok güzel yapar,çocuklar ondan isterler, hemen kalkar yapar,
çoook iyidir benim kocam,
biraz az konuşur,o konuda kızıyorum accık başka hiç bi sorunum yok.çok şükürr.
anacım okuyamadım zaten hepsini kafam döndüokuma gözde sona yaz direkkk
Bence de GÖZDEEEEEEE yanlış akşam geldin yavruşşşşşşş
kocam diye sölemiyorum Zeynocum, ama şanslıyım ben, çoook iyi bir kocam var, Allah Haleyle sana da nasip etsin böyle bir koca,
hiç hayıırıı yoktur, ne desek yapar,salatalar ona aittir,çünük çok lezzetli yapıyor,hiç yemek aramaz,seçmez, ne bulursa yer, yemek yok dediğimde boşver getirttiririz der,
bize çok düşkündür,
birde menemenni ve kaşarlı yumurtayı çok güzel yapar,çocuklar ondan isterler, hemen kalkar yapar,
çeneniz pek düşmüş anacım bugün :lepi:
mutfaktan gelen kokuları sölemiyim Gösdeyeeee.
karnım hiç aç diil taam mı :dilcikar:
çeneniz pek düşmüş anacım bugün :lepi:
kocam diye sölemiyorum Zeynocum, ama şanslıyım ben, çoook iyi bir kocam var, Allah Haleyle sana da nasip etsin böyle bir koca,
bize çok düşkündür,
sen ye tombiş ol ben zayıflıycam verdiğim kiloları görünce kafayı taşlara vurcan yemeseydim keşkem diye :jeyyar:yalannnçııııııııııııııııııııııı
baktım baktım yorumumu o yönde yazmıştım zatııı delikafaduldenolsun kısss sen ne güzel kiloları vercen biz hala yerimizde sayıyo olcezzzzz,
bide bu taraftan bakk.
amiin cnmm :Saruboceq:
bayada marifetliymişş he kardeşii yeğeni falan yokmuyduu abla heheh
ben daha şanslıyım benim ki neredeyse çöpsüz üzüm bi anası var kardeş baba yok :ecrin_bebek:kısss en iyisini ben almışım valla,
hiçbiri birbirine benzemiyooo, kardeşi tam tersine sinirli.
Nişanlıyken rahmetli kayınvalidem anneme en akıllısını verdim size demişş. Allah rahmet eylesin doğru demiş.
baktım baktım yorumumu o yönde yazmıştım zatııı delikafadulden
sen ye tombiş ol ben zayıflıycam verdiğim kiloları görünce kafayı taşlara vurcan yemeseydim keşkem diye :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?