Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurcum esinle daha nice nice seneleri mutlu saglikli huzurlu bi sekilde gecirirsiniz insallah tatlim cok opuyorum guzelcim

gidiyo gidiyo biraz yavaşta olsa gidiyo delikafadulden ama zor valla açlıktan midem gurulduyorakannehir ama az kaldıııı hihoyyytdelikafadulden

canim seleminom napimm benide sev benimde yoklugumu hisset benim icinde yaz istiorum hep sitemlerim ondandir yani seni uzmek asla istemem tatlim benim evet dediigin gibi uzaktan kumanda isi doktor olayi olmaz bu doktor iyi birine benzio bakalim nolcak
cok saoll guzelcim annem iyice sifayi kapmis gibi telde sesi kotuydu nezlesi artmis
soguk sutle cornflakes yemis sanirim o yapmis dio umarim oyledir baska biseye cevirmesinde allah korusun hakketen artik grip oldum demeye korkar hale geldik tatlim kizinda bi an once ayaklansin turp gibi olsun minnosum bu arada sende dikkat et kendine olurmu tatlummm

evet canım böyle bişey lazım bana gün içinde aklına geldikçe yapcaksın yağ falan kalmaz valla :)

cankuşlarrımm nbrsiniizz ben h.sonuu biraz gezdiim geldiim
sizinn keyifler nasıll

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel bir hafta dileğiyleeeeeeee
oturumu açıyorum kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gidiyo gidiyo biraz yavaşta olsa gidiyo delikafadulden ama zor valla açlıktan midem gurulduyorakannehir ama az kaldıııı hihoyyytdelikafadulden

zor iş başarıyosun haa,
helal kız sana
ama o bel aleti varya süper eritiyo belden,
ben dışarda yapıyodum onla ilkbaharda 7 santim eritmişti belden.
Şimdi çıkmaya üşeniyorum,ama çıkmam lazım.

En çoooookkkkkkkkk seni seviyorummmm,
yokluğunda konuşuyoruz zaten kızlarla msn de sen sıkma canını.
unuturmuyuz seni sen bu topiğin bebeğisinnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…