HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMANopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gidiyo gidiyo biraz yavaşta olsa gidiyo delikafadulden ama zor valla açlıktan midem gurulduyorakannehir ama az kaldıııı hihoyyytdelikafaduldenGösdeeeeeee,
diyet nasıl gidiyooo,gittimi yağlar
benimde bu gün hap da ikinci günüm .ama çooooook başım ağrıdı,
halende ağrıyo,
temizlik yaptım bu gün terledim acaba ondanmı,
yada açlıktan da olabilir,ben açlığa gelemiyorum başım ağrıyo.
bu gün vaktim yoktu,yoksa yerim ben.
sen nasıl yapıyorsun o diyeti valla helal olsun
prensesim anlaştığımıza göre problem yok,
madem öyle yazayım, şimdiki dr iyiye benziyor, artık devamlı ona git,zira doktora inanmak çok önemli,
oda seni tanısınki hapları ona göre değiştirir,veya azaltır, hem problem olduğunda elinin altında olur. Bodrumdakiyle öyle uzaktan kumandayla olmaz,
annende muhtemelen soğuk almıştır,yinede dikkat etsin.
eskiden grip oldum der geçerdik, ama bu sene grip olmaaya korkar hale geldik.
kızım iyi demekki soğukalgınlığıymış.
annenede acil şifalar.
diğer hapı kullanmadığın iyi olmuş.
fazla ilaç yüklemesi olmasın tabi.
benim kilom bel bölgesinde zaten canım bisikleti alsam da işime yaramaz sanırım
maşallah canım topiğine bütün arkadaşlar burdaymışlar ekimcim,ilknur...prensess
gidiyo gidiyo biraz yavaşta olsa gidiyo delikafadulden ama zor valla açlıktan midem gurulduyorakannehir ama az kaldıııı hihoyyytdelikafadulden
canim seleminom napimm benide sev benimde yoklugumu hisset benim icinde yaz istiorum hep sitemlerim ondandir yani seni uzmek asla istemem tatlim benim evet dediigin gibi uzaktan kumanda isi doktor olayi olmaz bu doktor iyi birine benzio bakalim nolcak
cok saoll guzelcim annem iyice sifayi kapmis gibi telde sesi kotuydu nezlesi artmis
soguk sutle cornflakes yemis sanirim o yapmis dio umarim oyledir baska biseye cevirmesinde allah korusun hakketen artik grip oldum demeye korkar hale geldik tatlim kizinda bi an once ayaklansin turp gibi olsun minnosum bu arada sende dikkat et kendine olurmu tatlummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?